نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشكل در لاگين

  1. #1

    مشكل در لاگين

    سلام دوستان عزيز

    بنده سايتي آماده كردم كه قسمتي هم مربوط به اعضا داره ، كدي كه براي لاگين شدن و چك كردن اينكه آيا يوزر لاگين كرده يا نه نوشتم متاسفانه روي سرور عمل نميكنه و انگار كوكي اي ساخته نميشه ولي در لوكال درست عمل ميكنه.

    كد هم هنگام لاگين و درست بودن يوزر پس اين هست (شبيه) :


    <?php
    //Calculate 60 days in the future
    //seconds * minutes * hours * days + current time
    $inTwoMonths = 60 * 60 * 24 * 60 + time();
    setcookie('lastVisit', date("G:i - m/d/y"), $inTwoMonths);
    ?>


    و اين كد هم براي چك كردن صحت لاگين (شبيه) :


    <?php
    if(isset($_COOKIE['lastVisit']))
    $visit = $_COOKIE['lastVisit'];
    else
    echo "You've got some stale cookies!";

    echo "Your last visit was - ". $visit;



    نتيجه بايد اين باشه : Your last visit was - 11:48 - 02/28/08

    روي لوكال درست هست ، اما روي سرور متاسفانه ، نه


    لطفا راهنمايي كنيد تا اين مشكل بزرگ من حل بشه ، ممنون از لطف همگي

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: مشكل در لاگين

    نقل قول نوشته شده توسط vahidmoghadam مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزيز

    بنده سايتي آماده كردم كه قسمتي هم مربوط به اعضا داره ، كدي كه براي لاگين شدن و چك كردن اينكه آيا يوزر لاگين كرده يا نه نوشتم متاسفانه روي سرور عمل نميكنه و انگار كوكي اي ساخته نميشه ولي در لوكال درست عمل ميكنه.

    كد هم هنگام لاگين و درست بودن يوزر پس اين هست (شبيه) :


    <?php
    //Calculate 60 days in the future
    //seconds * minutes * hours * days + current time
    $inTwoMonths = 60 * 60 * 24 * 60 + time();
    setcookie('lastVisit', date("G:i - m/d/y"), $inTwoMonths);
    ?>
    و اين كد هم براي چك كردن صحت لاگين (شبيه) :


    <?php
    if(isset($_COOKIE['lastVisit']))
    $visit = $_COOKIE['lastVisit'];
    else
    echo "You've got some stale cookies!";

    echo "Your last visit was - ". $visit;

    نتيجه بايد اين باشه : Your last visit was - 11:48 - 02/28/08

    روي لوكال درست هست ، اما روي سرور متاسفانه ، نه


    لطفا راهنمايي كنيد تا اين مشكل بزرگ من حل بشه ، ممنون از لطف همگي
    شاید به خاطر اینه که پی اچ پی سمت سرور کار میکنه نه کلاینت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: مشكل در لاگين

    شاید به خاطر اینه که پی اچ پی سمت سرور کار میکنه نه کلاینت
    نه ربطی به این موضوع نداره من فکر کنم مسیری که کوکی ها ذخیره میشن رو باید بدی
    من هم این مشکل رو داشته به این صورت که کوکی رو ذخیره می کردم ولی موقع استفاده کردنش می گفت که کوکی وجود ندارد تا این که فهمید باید موقعی که کوکی رو ذخیره می کنم آدرسشو رو هم عوض کنم
    الان یادم نیست آدرسشو چی دادم ولی فکر کنم باید این کار رو بکنی
    setcookie('lastVisit', date("G:i - m/d/y"), $inTwoMonths,"\"); 

  4. #4

    نقل قول: مشكل در لاگين

    نقل قول نوشته شده توسط fazelm مشاهده تاپیک
    شاید به خاطر اینه که پی اچ پی سمت سرور کار میکنه نه کلاینت
    دوست عزيز ممنونم از پاسخگوييتون ، لطف ميكني واضح تر توضيح بدي ، حقيقتش منظورتو متوجه نشدم ، ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: مشكل در لاگين

    زمانی که شما یک کوکی رو ذخیره می کنید اون کوکی توی مسیر جاری ذخیره میشه
    و وقتی شما می خواین با دستور $_COOKIE مقدار کوکی رو برگردونید این دستور می ره به مسیر پیشفرض که معمولا پوشه tmp هست رو می گرده شما اگه از زمانی که کوکی رو ذخیره می کنید آدرس رو هم اون کوکی تو مسیری که دادید ذخیره میشه
    در زمان موقعی که آدرس رو ندین کوکی ذخیره میشه ولی به خاطر همون چیزی که گفتم دستور $_COOKIE نمی تونه کوکی شما رو پیدا کنه
    امیدوارم درست گفته باشم و بتونید استفاده کنید

  6. #6

    نقل قول: مشكل در لاگين

    بله متوجه شدم ، چون آدرس نميديم كوكي موقع خوندن ميره از يه پوشه ديگه ميخونه كه مقداري در اون نيست.

    حالا دوست عزيز ما بخوايم آدرس بديم موقع ذخيره سازي كوكي و موقع خوندنش هم بگيم از همون آدرس بخونه بايد چي كار كنيم؟ چه كدي بنويسيم؟ ممنونت ميشم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: مشكل در لاگين

    شما به جای این کد
    setcookie('lastVisit', date("G:i - m/d/y"), $inTwoMonths); 
    این کد رو قرار بدین
    setcookie('lastVisit', date("G:i - m/d/y"), $inTwoMonths,"/"); 
    من برای پروژه خودم این کار رو کردم و درست شد
    برای خوندش هم از همون $_COOKIE استفاده کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •