نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: صدا زدن رویداد click یک دکمه توسط کدنویسی ؟!...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    129

    صدا زدن رویداد click یک دکمه توسط کدنویسی ؟!...

    سلام

    من توی فرم ، یه تکست باکس و یه دکمه دارم . اگه کاربر دکمه رو فشار بده ، اول یه سری اعمال روی اون متنی که توی تکست باکس هست انجام می ده بعد نتیجه رو درون مسیج باکس به نمایش در میاره . حالا من می خوام اگه کاربر توی تکست باکس کلید اینتر رو زد رویداد click دکمه انجام بشه ( انگار که کاربر دکمه رو فشار داده باشه ) خوب من واسه این کار کد زیر رو در رویداد kedown تکست باکس نوشتم ولی نمی دونم به جای "?" چی بنویسم .

    لطفا من رو راهنمایی کنید.



     if ( e.KeyValue == 13 ) ? 


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: صدا زدن رویداد click یک دکمه توسط کدنویسی ؟!...


    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Test");
    }
    privatevoid textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    button1_Click(
    null, null);
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: صدا زدن رویداد click یک دکمه توسط کدنویسی ؟!...

    نقل قول نوشته شده توسط saman_mex مشاهده تاپیک

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Test");
    }
    privatevoid textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    button1_Click(
    null, null);
    }
    }
    دوست عزیز این روش شما یک مشکل داره و اون هم اینه که در اینجا Sender برابر null قرارگرفته و این میتونه مشکل ساز باشه.
    هر Button دارای یک متد بنام PerformClick است که رویداد کلیک اون رو شبه سازی میکنه.
    button1.PerformClick();

    ضمنا روش دیگه برای اینکار به شکل زیر است:
    button1_Click(button1, new EventArgs());

    بکارگیری روش اول بهتر و منطقی تر است و راه حل این دوست ما میتواند بسیار مشکل ساز باشد.
    موفق باشید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: صدا زدن رویداد click یک دکمه توسط کدنویسی ؟!...

    و البته اینم میشه

    button_click(sender,e);

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •