نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Error در Getvalues

  1. #1

    Error در Getvalues

     try
    {
    // intcodekala = Convert.ToInt32(txtcodekala.Text);

    string s = "select codekala,namekala,vahed,ghymatekh,ghymatefo from kala where namekala like '" + Convert.ToString(txtnamekala_ghymateforush.Text) + "'";

    OleDbConnection con = new OleDbConnection(variables.connectionstring);
    con.Open();
    OleDbCommand Cmd = new OleDbCommand(s, con);
    OleDbDataReader dr = Cmd.ExecuteReader();
    object[] Obj = new object[5];
    try
    {
    dr.Read();
    dr.GetValues(Obj);

    lblcodekala_ghymateforush.Text = Obj[0].ToString();
    txtnamekala_ghymatfo.Text = Obj[1].ToString();
    txtvahed_ghymatfo.Text = Obj[2].ToString();
    txtghymatkh_ghymatfo.Text = Obj[3].ToString();
    txtghymatfo_ghymatfo.Text = Obj[4].ToString();

    // txttozihatkala_update.Text = Obj[5].ToString();
    }
    // catch
    // {
    // MessageBox.Show("این کد قبلا ثبت نشده است ، لطفا در وارد کردن کد دقت کنید ","خطا",MessageBoxButtons .OK ,MessageBoxIcon.Error );
    // cleanupdate();
    // }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    }
    // catch (FormatException)
    // {
    // MessageBox.Show("لطفا عدد وارد کنید", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    // cleanupdate();
    // }
    finally
    {
    }


    No data exists for the row/column. این error هستش <<<<

  2. #2

    نقل قول: Error در Getvalues

    dr.GetValues(Obj);
    رو این خطا میگیره

  3. #3

    نقل قول: Error در Getvalues

    دوست داشتین جواب بدین

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: Error در Getvalues

    جای کد زیر


    object[] Obj = new object[5];
    try
    {
    dr.Read();
    dr.GetValues(Obj);

    lblcodekala_ghymateforush.Text = Obj[0].ToString();
    txtnamekala_ghymatfo.Text = Obj[1].ToString();
    txtvahed_ghymatfo.Text = Obj[2].ToString();
    txtghymatkh_ghymatfo.Text = Obj[3].ToString();
    txtghymatfo_ghymatfo.Text = Obj[4].ToString();

    // txttozihatkala_update.Text = Obj[5].ToString();
    }




    این کد پایین رو بنویس


    try
    {
    if(re.read())
    {
    lblcodekala_ghymateforush.Text = re.getvalues(0).ToString();
    txtnamekala_ghymatfo.Text = re.getvalues(1).ToString();
    txtvahed_ghymatfo.Text =re.getvalues(2).ToString();
    txtghymatkh_ghymatfo.Text =re.getvalues(3).ToString();
    txtghymatfo_ghymatfo.Text = re.getvalues(4).ToString();
    }
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: Error در Getvalues

    خوب واسه من چرا جواب نداد همین کد رو نوشتم جای دیگه جوا ب داد اما اینجا ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  6. #6

    نقل قول: Error در Getvalues

    Error    4    'System.Data.OleDb.OleDbDataReader' does not contain a definition for 'getvalues' and no extension method 'getvalues' accepting a first argument of type 'System.Data.OleDb.OleDbDataReader' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)    C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\ff\Copy (2) of m2rmobile1\Copy (2) of m2rmobile1\m2rmobile1\frmghymatforush.cs    37    59    m2rmobile1


    Error داد

  7. #7

    نقل قول: Error در Getvalues

    البته جواب داد اما هنوز همون error رو میده

  8. #8
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: Error در Getvalues

    اخرش نفهمیدم این کد جواب داد یا نه ؟!!

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  9. #9

    نقل قول: Error در Getvalues

    جواب داد اما اون error رو داره میده که بالا نوشتم

  10. #10

    نقل قول: Error در Getvalues

     try
    {
    if (dr.Read())
    {
    lblcodekala_ghymateforush.Text = dr.GetValue(0).ToString();
    txtnamekala_ghymatfo.Text = dr.GetValue(1).ToString();
    txtvahed_ghymatfo.Text = dr.GetValue(2).ToString();
    txtghymatkh_ghymatfo.Text = dr.GetValue(3).ToString();
    txtghymatfo_ghymatfo.Text = dr.GetValue(4).ToString();
    }
    }

    حل شد به این صورت اصلا حواسم نبود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •