نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغيير رنج رنگي از 0-255 به 0-128 در متغيير هاي color

  1. #1

    تغيير رنج رنگي از 0-255 به 0-128 در متغيير هاي color

    سلام
    براي مشخص كردن يك رنگ ما مي تونيم

    Color x = new Color();
    x = Color.FromArgb(255, 0, 21);


    چطوري مي تونم مشخص كنم كه رنج رنگ ها رو 0 تا 128 در نظر بگيره.
    توي 0-255 مثلا براي رنگ قرمز : 0 سفيد 255 قرمز پرنگ هستش
    مي خوام براي 0-128 هم همين كار رو بكنه : 0 سفيد و 128 قرمز پر رنگ
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: تغيير رنج رنگي از 0-255 به 0-128 در متغيير هاي color

    مگه بیکاری؟
    حد اقل میگفتی 127 که 4 بیت صرفه جویی کرده باشی.
    ولی فکر میکنم شما دنبال یه چیزی مثل HSL میگردی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار codelover
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    117

    نقل قول: تغيير رنج رنگي از 0-255 به 0-128 در متغيير هاي color

    int red=128;

    Color x = new Color();
    x = Color.FromArgb(red*2, green*2, blue*2);



    اینجوری 128 میشه پرنگترین قرمز
    فکر می کنم منظورت رو نفهمیدم

  4. #4

    نقل قول: تغيير رنج رنگي از 0-255 به 0-128 در متغيير هاي color

    سلام
    FastCode عزيز : بيكار نيستم ؛ مجبورم

    يك سوال اگر اين تبديل انجام بشه حجمي كه براي ذخيره سازي عكس در نظر گرفته ميشه كمتر ميشه يا نه؟
    نيام اين همه زحمت بكشم و نشه !!!!

    HSL چي هست؟

    -*-*-*--*-*-*-*
    hamiddob عزيز نه من مي خوام بعدش عكس رو ذخيره كنم ؛ مي خوام بدونم با اين كار حجم عكس كمتر ميشه يا نه.


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار american_iran2006
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    209

    نقل قول: تغيير رنج رنگي از 0-255 به 0-128 در متغيير هاي color

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi bg مشاهده تاپیک
    سلام

    FastCode عزيز : بيكار نيستم ؛ مجبورم

    يك سوال اگر اين تبديل انجام بشه حجمي كه براي ذخيره سازي عكس در نظر گرفته ميشه كمتر ميشه يا نه؟
    نيام اين همه زحمت بكشم و نشه !!!!
    سلام دوست من . تا اونجایی که من می دونم این کار هیچ ارتباطی با سبک و سنگین کردن

    عکس نداره و تعداده پیکسل ها به حجم کار مربوط میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!111

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار codelover
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    117

    نقل قول: تغيير رنج رنگي از 0-255 به 0-128 در متغيير هاي color

    دوست عزیز ما یه چیزی داریم به عنوان عمق رنگ یا color depth که بر حسب بیت بیان میشه مثلا عکس های معمولی 24 بیتی هستند حدود 16 میلیون رنگ رومیتونن نشون بدن عکس های مثل 8 بیت هم داریم که در کل 256 تا رنگ رو میتونن نشون بدن عکس های monochrome هم داریم که تک بیتی هستن و فقط سیاه و سفید رو نشون میدم
    اگه تو عمق عکست رو دستکاری کنی هم حجمش تغییر می کنه هم کیفیتش
    اگه می خواهی نمونش رو ببینی برو تو paint بعد یه شکل بکش بعد موقع save کردن از لیست پایین یه نمونه انتخاب کن مثلا 256color یا 16 color بعد سیو کن ببین هم حجم تغییر می کنه هم کیفیت
    اگه متوجه نشدی باز بپرس

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: تغيير رنج رنگي از 0-255 به 0-128 در متغيير هاي color

    يك سوال اگر اين تبديل انجام بشه حجمي كه براي ذخيره سازي عكس در نظر گرفته ميشه كمتر ميشه يا نه؟
    سوالتونو دقیقتر بگید؟ در نهایت چه کاری میخاید انجام بدید.
    pixelformat زمانی که 8 باشه شما palette رنگ دارید که تعداد مدخل هاش 256 تاست . حالا می تونید از همش استفاده کنید یا نه و به هر اندازه این تعداد قابل تعیین هستند .برای کاهش تداخل مدخل در این روش برای اینکه عکس view خودشو از دست نده روش های خوبی وجود داره و مهم ترین LVQ می تونم به شما پیشنهاد بدمکه عمل Quantization رو با شبکه عصبی انجام میده.
    اما اگر کاهش حجم منظورتون باشه می تونید quality تصویرتون کاهش بدید که jpg همچین امکانی رو به شما میده.
    آخرین ویرایش به وسیله مصطفی ساتکی : دوشنبه 14 تیر 1389 در 11:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •