نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: به دست آرودن سریال هارد هر سیستمی با هر ویندوزی

  1. #1

    به دست آرودن سریال هارد هر سیستمی با هر ویندوزی

    با سلام
    من نیاز دارم سریال هارد سیستم رو به دست بیارم. در سایت هم جستجو کردم و چند مورد رو دیدم . اما متا سفانه رو همه سیستمی و با همه ویندوزی سازگار نیستند .
    روشی وجود داره که به طور قطعی بشه سریال هارد هرسیستمی با هر ویندوزی رو به دست آورد ؟

  2. #2

    نقل قول: به دست آرودن سریال هارد هر سیستمی با هر ویندوزی

    من این کد رو روی چند تا سیستم و چند تا سیستم عامل تست کردم جواب داده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad.moosaei
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    kernel32.dll
    سن
    36
    پست
    79

    Thumbs up نقل قول: به دست آرودن سریال هارد هر سیستمی با هر ویندوزی

    سلام دادش اول باید توی Project explorer در قسمت References این رو add کنی :

    System.Management

    خوب حالا با این تابع می تونی سریال هر کدوم از درایوهای هارد رو برداری:

    Public Function GetHDDSerialNumber(ByVal drive As String) As String
    If drive = "" Or drive = vbNullString Then

    drive = "C"
    End If
    Dim disk As New ManagementObject("Win32_LogicalDisk.DeviceID=""" + drive + ":""")
    disk.Get()
    Return disk("VolumeSerialNumber").ToString()
    End Function

    حالا فقط کافیه که اسم درایو رو تنها بهش بدی مثل C فقط همین.

  4. #4

    نقل قول: به دست آرودن سریال هارد هر سیستمی با هر ویندوزی

    من سریال خود هارد رو می خوام نه درایو ها

  5. #5

    نقل قول: به دست آرودن سریال هارد هر سیستمی با هر ویندوزی

    آخه شما نه توضیح دادین که چه زبانی رو واسه کدنویسی استفاده می کنید. اون مثال قبلی که من گذاشتم روی هر سیستمی که .NET 2 نصب باشه جواب میده.
    من نمی دونم دیگه از این بهتر چی می خواین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: به دست آرودن سریال هارد هر سیستمی با هر ویندوزی

    سلام،
    این رو تست کن:
    https://barnamenevis.org/showpo...7&postcount=23

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •