نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

  1. #1

    چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    دوستان سلام .
    من یک نرم افزار حسابداری با vb6 نوشتم که گزارشگیری آن با کریستال ریپورت 10 می باشد .این نرم افزار دارای سال مالی acc87 ، acc88 ، acc89 می باشد.
    تمام گزارشات ساخته شده توسط کریستال ریپورت با acc87 لینک شده است .
    سوال من این است زمان تغییر سال مالی به 88 (acc88) چگونه من باید کدنویسی کنم که تغییر coontion انجام گردد.

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    دوستان در صورت ممکن جواب بدین

  3. #3

    نقل قول: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    سلام
    با دستور زير ميتوني تمام جداول استفاده شده در ريپورت را به ديتابيس ديگري كه مشابه
    همان جداول را دارند استفاده كني
    For Each crxDatabaseTable In Report.Database.Tables
    crxDatabaseTable.SetLogOnInfo ServerName, CatalogName , "sa", "sa"
    Next crxDatabaseTable


  4. #4

    نقل قول: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    دوست عزیز جواب نداد

  5. #5

    نقل قول: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    توسط ركورد ست كار ميكنيد يا مستقيما از خود جداول استفاده ميكنيد ..؟

  6. #6

    نقل قول: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    نمونه زیر برای سال 87 کار میکند .ضمنا مستقیما از storeprocdure استفاده شده است
    دوست عزیز اگر متوجه نشدید من نمونه کامل با دوتا database acc87,acc88 با سورس کامل نرم افزار بفرستم
    Dim crxDataTable As IDatabaseTable
    Dim crApp As New CRAXDRT.Application
    Dim crRept As New CRAXDRT.Report
    Dim crDBTab As CRAXDRT.DatabaseTable
    Set crRept = crApp.OpenReport(App.Path & "\Report\daftar_rooznameh.rpt")
    crRept.EnableParameterPrompting = False
    For Each crxDataTable In .Database.Tables
    crxDataTable.SetLogOnInfo server_name, "acc87", "sa", "3923"
    If Not crxDataTable.TestConnectivity Then
    MsgBox “no coonetion”
    Exit Sub
    End If
    Next
    frm_report.CrystalReport.ReportSource = crRept
    frm_report.CrystalReport.ViewReport
    frm_report.Show 1

  7. #7

    نقل قول: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    alivafadarpour
    با این کد میشه تیبل کریستال رو تغییر داد ؟؟؟؟؟ و اگه میشه یه چنتا نمونه ضمیمه کن ممنون میشم

  8. #8

    نقل قول: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    دوستان من واقعا نیازمند کمکم و جواب سوالم رو باید بدونم (خیلی برام مهمه)

  9. #9

    نقل قول: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    دوست عزیز در صورت ممکن ادرس email را درج کنید

  10. #10

    نقل قول: چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد

    بعد از تغيير پارامترها توسط دستور زير بايد مجددا جدول مورد نظر انتخاب شود.
    Dim Report As CRAXDRT.Report

    Dim crxDatabaseTable As CRAXDRT.DatabaseTable
    Set Report = Nothing
    Set Report = CRXApplication.OpenReport(App.Path & "\Reports\CodingKol.rpt", 1)
    For Each crxDatabaseTable In Report.Database.Tables
    "crxDatabaseTable.SetLogOnInfo strServerName, strCatalogName , "sa", "sasa
    Next crxDatabaseTable


    ************************************************
    "Report.SQLQueryString = "SELECT * From AKol order By KolCode
    *************************************************
    frmRptShow.Show 0, Me
    ""= Report.SQLQueryString

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •