نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: سورس برنامه - دفترچه تلفن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    Wink سورس برنامه - دفترچه تلفن

    با سلام

    من این برنامه رو چند وقت پیش بیشتر برای تمرین کردن و یاد گرفتن C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ کردم گفتم بزارم تا شاید به درد کسی بخوره و بخواد ازش استفاده کنه ممنون میشم اگه نظری یا مطلبی درباره برنامه داره بگه

    امکانات برنامه :
    قابلیت جستجو بر اساس انواع فیلدها
    قابلیت تماس با فرد مورد نظر
    امکان Backupگیر و Restore به صورت دستی و خودکار
    محیطی راحت برای کار کردن
    Encrypt و Decyrypt کردن تنظیمات sql
    ارسال ایمیل و فایل بدون استفاده از برنامه های جانبی مثل Qutlook
    ارسال ایمیل و فایل به افراد متعدد

    دیتابیس در شاخه Bin\Debug هست

    با Visual Studio 2010 و SQL Server 2008
    تکنولوژی ADO.Net و C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎


    دانلود (.Net Framwork 3.5)(exe)


    رمز برنامه به صورت پیشفرض : 1234
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mehrsa_fr : پنج شنبه 27 آبان 1389 در 18:54 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    خوشحال میشه اگه نظری درباره ی بهتر شدنش داشتید بهم بگید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    سلام خواهشمندم سورس Attach Database.exeوText Encryptor.exe رانیز ضممیمه کنید ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    Text Encryptor
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teardrop
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    139

    Question نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    به نام خدا
    میشه تنظیمات sql serverش رو بگی!
    چون نمیتونم وارد برنامه بشم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    تنظیماتشو خودت باید بزنی من نمیدونم اسم sql server یا passwword sa چیه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    سلام
    برنامه ی جالبیه ، اما اگه بجای دیتا گیرید از TreeView استفاده میکردین ، ظاهر برنامه بهتر میشد !
    تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط amir_v مشاهده تاپیک
    اگه به برنامتون Id Caller هم اضافه میکردید که هر کی زنگ میزنه در صورت ذخیره بودن شمارش اسمشم میوفتاد خیلی بهتر می شد
    من میخواستم این کارو انجام بدم ولی متاسفانه مودمم با Id Caller ایران کار نمیکنه
    کامپونتی هست که با مودم های معمولی قابل دریافت Id Caller رو داشته باشه؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehrsa_fr : جمعه 18 تیر 1389 در 22:51 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط MSN_Issue مشاهده تاپیک
    سلام
    برنامه ی جالبیه ، اما اگه بجای دیتا گیرید از TreeView استفاده میکردین ، ظاهر برنامه بهتر میشد !
    تشکر
    سلام
    ممنون ،TreeView هم زیاد ظاهر جالبی نداره (البته به نظر خودم) ولی میشه از GridView کامپونت شرکت های دیگه استفاده کرد برای زیبایی بیشتر
    ولی ممنون از نظرتون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    آیا سورس Text Encryptor.exe را نداشتید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    چرا عزیز گذاشتم تو پست 6
    اینم لینکش
    http://www.4shared.com/file/yGwnO_c1...Encryptor.html

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    در برنامه اصلاحاتی شد و در پست 1 قرار گرفت

  13. #13

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    Encrypt و Decyrypt کردن تنظیمات sql

    سلاو دوست من
    در مورد این خط یک توضیح می دی ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    در بعضی از جاها غیر از برنامه من ممکنه بانک های اطلاعاتی دیگه ای نیز نصب باشه که نمیخوان پسورد sa لو بره برای همین Encrypt شده و در یه فایل txt کنار برنامه قرار گرفته تا پسورد SQL لو نره

  15. #15

    Question نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط mehrsa_fr مشاهده تاپیک
    با سلام

    من این برنامه رو چند وقت پیش بیشتر برای تمرین کردن و یاد گرفتن C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ کردم گفتم بزارم تا شاید به درد کسی بخوره و بخواد ازش استفاده کنه ممنون میشم اگه نظری یا مطلبی درباره برنامه داره بگه

    امکانات برنامه :
    قابلیت جستجو بر اساس انواع فیلدها
    قابلیت تماس با فرد مورد نظر
    امکان Backupگیر و Restore به صورت دستی و خودکار
    محیطی راحت برای کار کردن
    Encrypt و Decyrypt کردن تنظیمات sql

    دیتابیس در شاخه Bin\Debug هست

    با Visual Studio 2010 و SQL Server 2008
    تکنولوژی ADOو C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

    دانلود
    لینک کمکی


    رمز برنامه به صورت پیشفرض : 1234
    سلام
    دست درد نکنه اما...
    من توو کانکت شدن به DB
    مشکل دارم.
    اگه لطف کنید با .netframework 3.5
    و
    SQL 2005
    برنامه رو یک باره دیگه پست کنید یا بهم میل کنید،ممنونتون میشم.
    dr_jacky_2005@yahoo.com

    این میل منه.

    _________
    به نظرم مشکل در وصل شدن به DB هم به خاطر همین DB 2008 باشه.

    آخه من اومدم اسکریپت دیتابیس رو درآوردم توو سیستم یکی از بچه ها،بعد اومدم توو سیستم خودم Execute کردم.
    ______
    یک سوال دیگه:
    توو اتپ کردن db
    هم با sa وصل نمیشه!!!!!!
    که رفتم با خود اتچ SQL کردم.
    ___________________________
    ای کاش قضیه رو کامل میکردین و یک فایل آموزشی تصویری ازش میساختینو میذلشتین
    ________
    و ازونجایی که با VS2010 نوشتین،توو 2008 نشد ببینم کی به کیه!!!
    رفتم توو تنظیمات که بکنمش که کامپایلر با .netframework 3.5 کار کنه که اصلا نمیشناسه 4 رو
    _______________
    اگه هم هیشکدوم ازین هارو نمیخواین انجام بدین،فقط یک تیکۀ کوچیک برنامه لطف کنید بزارین که تماس بگیره و فکس بده.
    یعنی توو تکس بکس تلفن رو تایپ کنیم،دکمه بزنیم،حرف بزنیم.
    خواهش خواهش خواهش

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    سلام
    دست درد نکنه اما...
    من توو کانکت شدن به DB
    مشکل دارم.
    اگه لطف کنید با .netframework 3.5
    و
    SQL 2005
    برنامه رو یک باره دیگه پست کنید یا بهم میل کنید،ممنونتون میشم.
    dr_jacky_2005@yahoo.com

    این میل منه.

    _________
    به نظرم مشکل در وصل شدن به DB هم به خاطر همین DB 2008 باشه.

    آخه من اومدم اسکریپت دیتابیس رو درآوردم توو سیستم یکی از بچه ها،بعد اومدم توو سیستم خودم Execute کردم.
    ______
    یک سوال دیگه:
    توو اتپ کردن db
    هم با sa وصل نمیشه!!!!!!
    که رفتم با خود اتچ SQL کردم.
    ___________________________
    ای کاش قضیه رو کامل میکردین و یک فایل آموزشی تصویری ازش میساختینو میذلشتین
    ________
    و ازونجایی که با VS2010 نوشتین،توو 2008 نشد ببینم کی به کیه!!!
    رفتم توو تنظیمات که بکنمش که کامپایلر با .netframework 3.5 کار کنه که اصلا نمیشناسه 4 رو
    _______________
    اگه هم هیشکدوم ازین هارو نمیخواین انجام بدین،فقط یک تیکۀ کوچیک برنامه لطف کنید بزارین که تماس بگیره و فکس بده.
    یعنی توو تکس بکس تلفن رو تایپ کنیم،دکمه بزنیم،حرف بزنیم.
    خواهش خواهش خواهش
    .Net Framwork 4 Client Profile میتونی از سایت ماکروسافت بگیری (فقط برای اجرای فایل exe)

    من فکر میکنم sql هم مشکل داره فایل backup هم گزاشتم یه بار از خوده restore ,sql کن ببین درست میشه باز اگه دوستان میدونند مشکل کجاست راهنمایی کنند

    ولی من برنامه رو با .Net Framwork 3.5تویه پست یک میزارم که هر کی VS2010 نداشت بتونه ازش استفاده کنه
    آخرین ویرایش به وسیله mehrsa_fr : چهارشنبه 27 مرداد 1389 در 18:35 عصر

  17. #17

    Question نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط mehrsa_fr مشاهده تاپیک
    .Net Framwork 4 Client Profile میتونی از سایت ماکروسافت بگیری (فقط برای اجرای فایل exe)

    من فکر میکنم sql هم مشکل داره فایل backup هم گزاشتم یه بار از خوده restore ,sql کن ببین درست میشه باز اگه دوستان میدونند مشکل کجاست راهنمایی کنند

    ولی من برنامه رو با .Net Framwork 3.5تویه پست یک میزارم که هر کی VS2010 نداشت بتونه ازش استفاده کنه
    عزیزم
    من دات نت 4 رو دارم.
    میگم دات نت 4 توو 2008 اونجایی که میشه تنظیم کرد که کامپایلر با چه دات نتی کامپایل کنه،نمیاد!

    دیتابیس هم با 2008 ساختین.

    واسه اینکه کارتون سخت نشه فقط خواهش میکنم اون قسمتیش که میشه شماره گرفت و فکس زد(اگه فکس دار) رو یه برنامۀ کوچیک کنید

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    با عرض پوزش من چند وقت نبودم
    برنامه من فکس نداره ولی برای شماره گرفتن میتونی از کد زیر استفاده کنی

    privatevoid Dial(string number)
    {
    SerialPort Port = newSerialPort();
    Port.PortName = "COM3";
    Port.Open();
    Port.Write("ATDT " + number + Convert.ToChar(13) + Convert.ToChar(10));
    }

    البته به جای COM3 باید پورتی که مودمت نصبه بزاری ولی معمولا رو همون COM3 نصبه
    یه برنامه برای مثال ضمیمه کردم
    اگه مشکلی داشتی بپرس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mehrsa_fr : پنج شنبه 11 شهریور 1389 در 20:11 عصر

  19. #19

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط mehrsa_fr مشاهده تاپیک
    با عرض معضرت من چند وقت نبودم
    برنامه من فکس نداره ولی برای شماره گرفتن میتونی از کد زیر استفاده کنی

    private
    void Dial(string number)
    {
    SerialPort Port = newSerialPort();
    Port.Open();
    Port.Write(
    "ATDT " + number + Convert.ToChar(13) + Convert.ToChar(10));
    }
    یه برنامه برای مثال ضمیمه کردم
    اگه مشکلی داشتی بپرس
    فکر میکنم فقط مودم هایی که Voice داشته باشند خاصیت شمارگیری رو ساپورت کنن درسته؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehrsa_fr مشاهده تاپیک
    من میخواستم این کارو انجام بدم ولی متاسفانه مودمم با Id Caller ایران کار نمیکنه
    کامپونتی هست که با مودم های معمولی قابل دریافت Id Caller رو داشته باشه؟؟؟
    برای اطلاع از این موضع این تاپیک رو ببینید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=233919

    امیدوارم مفید باشه...

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    فکر میکنم فقط مودم هایی که Voice داشته باشند خاصیت شمارگیری رو ساپورت کنن درسته؟
    خیر مودم های معمولی هم قابلیت شماره گیری دارند ولی id caller ندارند

  21. #21

    Thumbs up نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط mehrsa_fr مشاهده تاپیک
    با عرض معضرت من چند وقت نبودم
    برنامه من فکس نداره ولی برای شماره گرفتن میتونی از کد زیر استفاده کنی

    private
    void Dial(string number)
    {
    SerialPort Port = newSerialPort();
    Port.PortName = "COM3";
    Port.Open();
    Port.Write("ATDT " + number + Convert.ToChar(13) + Convert.ToChar(10));
    }
    یه برنامه برای مثال ضمیمه کردم
    اگه مشکلی داشتی بپرس
    فعلا که با خودم با مودمم مشکل دلرم
    مودم خریدم،مزاحمتون میشم.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    به برنامه قابلیت ارسال ایمیل و فایل به افراد متعدد اضافه شد و در پست یک قرار گرفت
    برای فرستادن ایمیل به چند نفر بعد از زدن ایمیل افرادی که در دفترچه تلفن شما هستند با گرفتن کلید Ctrl انتخاب کنید یا در قسمت ( به ) برنامه برای اضافه ی ایمیل از ( , ) استفاده کنید

  23. #23

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    سلام هركاري ميكنم ديتا بيس Attach نميشه لطفا راهنمايي كنيد
    ممنون

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad.h مشاهده تاپیک
    سلام هركاري ميكنم ديتا بيس Attach نميشه لطفا راهنمايي كنيد
    ممنون
    چه اروری میده ?

  25. #25

    Question نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad.h مشاهده تاپیک
    سلام هركاري ميكنم ديتا بيس Attach نميشه لطفا راهنمايي كنيد
    ممنون
    موافقم اساســـــــــــــــــــی

    مال منم نشد!!!!
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط mehrsa_fr مشاهده تاپیک
    با عرض پوزش من چند وقت نبودم
    برنامه من فکس نداره ولی برای شماره گرفتن میتونی از کد زیر استفاده کنی

    privatevoid Dial(string number)
    {
    SerialPort Port = newSerialPort();
    Port.PortName = "COM3";
    Port.Open();
    Port.Write("ATDT " + number + Convert.ToChar(13) + Convert.ToChar(10));
    }
    البته به جای COM3 باید پورتی که مودمت نصبه بزاری ولی معمولا رو همون COM3 نصبه
    یه برنامه برای مثال ضمیمه کردم
    اگه مشکلی داشتی بپرس
    چطوری بیاد Detect کنه که مودم کدوم پورت رو در اختیار گرفته.

    نمیخوام مثل مال برنامۀ اصلیتون بیاد هی کانکت کنه،اگه Failded بود،بره بعدی.

    یک جور حرفه ای تر.
    آخرین ویرایش به وسیله dr_jacky_2005 : دوشنبه 15 شهریور 1389 در 06:54 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    موافقم اساســـــــــــــــــــی

    مال منم نشد!!!!
    --------------------
    .
    باید بگید چه اروری داد و چرا attach نشد من اینو رو کامپیوترای زیادی تست کردم مشکلی نداره

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    چطوری بیاد Detect کنه که مودم کدوم پورت رو در اختیار گرفته.

    نمیخوام مثل مال برنامۀ اصلیتون بیاد هی کانکت کنه،اگه Failded بود،بره بعدی.

    یک جور حرفه ای تر.
    هنوز راحی پیدا نکردم

  27. #27

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    سلام -فایل اجرایی یا کامپکت دیتل بیسو بذار

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    من میخواستم این کارو انجام بدم ولی متاسفانه مودمم با Id Caller ایران کار نمیکنه
    کامپونتی هست که با مودم های معمولی قابل دریافت Id Caller رو داشته باشه؟؟؟
    سلام
    1=ابتدا موذمی بگیرین که صدا را پشتیبانی کنه
    2=دنبال کدهای مخصوص AT بگرد برای انداختن شماره روی سیستم

  29. #29

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    این attach database چیه؟ میشه یکی بهم بگه؟!!

  30. #30

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    مهرسا جان با sql چند نوشتی؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط mhdhp86 مشاهده تاپیک
    مهرسا جان با sql چند نوشتی؟
    sql 2008
    نقل قول نوشته شده توسط mhdhp86 مشاهده تاپیک
    این attach database چیه؟ میشه یکی بهم بگه؟!!
    باهاش database بدون sql و attach میکنند

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط mehrsa_fr مشاهده تاپیک
    خوشحال میشه اگه نظری درباره ی بهتر شدنش داشتید بهم بگید
    چگونه میتوان این پیغام را رفع کرد.
    پیشنهاد : برای استفاده بهتر لطفا help قرار بدهید
    روش اتصال sql به برنامه را بگذارید لطفا
    مثال بزنید

  33. #33

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    خیلی ممنون

  34. #34

    نقل قول: سورس برنامه - دفترچه تلفن

    how can created such as
    this backup automatic daily



    BackupAuto.JPG

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •