نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دلیل بوجود آمدن ایراد COMException چیست؟

  1. #1

    دلیل بوجود آمدن ایراد COMException چیست؟

    این متن ارور
    An unhandled exception of type 'System.Runtime.InteropServices.COMException' occurred
    in Unknown Module.
    اینم عکسش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg er.JPG‏ (22.0 کیلوبایت, 16 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: در مورد این ارور کسی می تونه کمکم کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط djscsi مشاهده تاپیک
    این متن ارور
    An unhandled exception of type 'System.Runtime.InteropServices.COMException' occurred
    in Unknown Module.
    اینم عکسش
    در کجای برنامه این ارور رو میده؟؟ در برنامه از کامپوننت استفاده کردین؟؟

  3. #3

    نقل قول: دلیل بوجود آمدن ایراد COMException چیست؟

    نه از کامپوننتهای خودش استفاده کردم . اما به resources ش mixcrosoft office document.. اضافه کردم

  4. #4

    نقل قول: دلیل بوجود آمدن ایراد COMException چیست؟

    به احتمال این خطا مربوط به یک اشکال داخلی از کامپوننت باشه! که اگه باشه کاریش نمیشه کرد!
    اما ممکنه در پارامتر های ارسالی مقادیر نادرست فرستادی؟ جزئیات بیشتری بده...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •