نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دلیل رخ دادن خطای Microsoft JScript runtime error: 'SWFObject' is undefined چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masoudmok
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    esf
    پست
    229

    دلیل رخ دادن خطای Microsoft JScript runtime error: 'SWFObject' is undefined چیست؟

    سلام .
    خسته نباشی .
    کد زیرو توی asp.net می نویسم منتها error میده .
    <script type="text/javascript">
    var so = new SWFObject("menu.swf", "mymovie", "400", "200", "8", "#336699");
    so.addParam("quality","high");
    so.addParam("wmode", "transparent");
    so.addParam("salign", "t");
    so.write("flashcontent");
    </script>
    تو خط 2 میگه
    Microsoft JScript runtime error: 'SWFObject' is undefined
    تو خط های 3و4و5و6 میگه
    Microsoft JScript runtime error: 'so' is null or not an object
    دلیلش چیه ؟

  2. #2

    نقل قول: پیغام خطا

    فایل SWFObject رو تو پروژت داری ؟؟؟ تو صفحت اضافه کردی؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار masoudmok
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    esf
    پست
    229

    نقل قول: دلیل رخ دادن خطای Microsoft JScript runtime error: 'SWFObject' is undefined چیست؟

    اضافه کردم منتها جواب نمیده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •