نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    32
    پست
    16

    به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    با سلام خدمت دوستان و استادان گرامی

    اول از همه عرض کنم که، شاید این چنین تاپیکی وجود داشته و بتونه مشکل منو حل کنه ولی من وقت جست و جو کردن نداشتم و از مدیران سایت عذر خواهی میکنم

    من پسری 19 ساله دانشجوی کاردانی هستم و یکی از مشکلاتی که من برایم بوجود آمده این هست که من نمیتونم برنامه نویسی کنم(البته از برنامه هایی که نیاز به تحلیل دارن) و من آشنایی به وی بی6 و سی دارم ولی بدبختی من این است که نمیدونم از کجا شروع کنم و برای ابتدا از چه منبعی گام بردارم

    مثلا درسی به نام پیشرفته1 داشتم که استادمون یک جزوه از سی میگفت و 15 مثال هم میزد و از همین ها امتحان میگرفت که 19.5 شدم که به این کار میشه گفت نهایت خود گول زنی هست. من از این مسخره بازی ها متنفر شدم من اصلا دنبال نمره دانشگاه و مدرک نیستم.
    فقط از شما خواهش میکنم کمکم کنید که چه مراحلی برای برنامه نویسی رو طی کنم، از چه کتابی شروع کنم و به چه کلاس هایی رجوع کنم و این که روش تمرین چه جوری باشه. خلاصه هر کاری رو که خودتون میدونین، بفرمایید. شبها از فکر زیاد خوابم نمیبره

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    root
    پست
    39

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    هدفت چیه ؟ dev یا ... ؟

    برای در آمد و ... یا مقاصد دیگه ... ؟

    من 4 سال از شما کوچیکترم و چون برای در آمد یاد نمیگیرم، python و c و ++C و php رو خیلی دوست دارم و عاشقانه دنبالشون می کنم ! ( مخصوصا c و پایتون )

    اگر برای در آمد و ... می خوای برو سمت دات نت ( مهمترین قسمت : شیء گرایی )

    مطمئن باش هیچ کلاسی لازم نیست. یه کامپیوتر + adsl کافیه. انگلیسی رو خوب یادبگیر و سعی کن از منابع انگلیسی معتبر یاد بگیری ...
    ;)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    اگه دنبال سوژه برای برنامه نویسی هستی برنامه های کوچیکو نگاه کن و سعی کن بنویسیشون،
    Minesweeper
    paint
    wordpad
    ...
    ولی اگه می خوای زود شروع کنی به کار تجاری برو تو یه شرکت وایسا کار کردن (البته به احتمال خیلی زیاد سمبل کردن) رو یاد بگیر توقع هم نداشته باش همون اول 1 تومن بذارن کف دستت، باید با یه حقوق پایین شروع کنی، سنتم که پایینه جا برای پول دراوردن داری.

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    32
    پست
    16

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    با تشکر از شما دوستان
    برای کار نمیخوام برنامه نویسی کنم
    ولی منظورم این بود که چه منابعی هست تا بتونم از مقدمه شروع کنم و تحلیل کنم؟
    مثلااگه میشه کتاب ها یا سایت هایی برای مقدمه کاری معرفی بفرمایید
    کتابی که با مسایل متنوع در همه ی زبان ها می توان نوشت
    هر چند که برنامه نویسی با هر زبانی که دوست داریم سختی نداره و فقط کار میخوات.

    کتاب ها و منابع دیگری که خودتون کار کردین رو معرفی کنید.
    یک کتاب خوب برای تمرین سی++ هم معرفی بفرمایید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    root
    پست
    39

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    C++‎‎ how to program by harvey & paul deitel

    اگه سی++ رو خوب بلدی، جلد دومش رو گیر بیار.

    و گرنه 1 و 2

    رایگانش هست. دنبالش تو amazon نرو
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : شنبه 19 تیر 1389 در 17:00 عصر دلیل: No Warez Activity

  6. #6

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    الگوریتم نویسی اساسی ترین پایهء تقریبا تمام برنامه نویسی ها هست.
    بنابراین سعی کن یکم روی توانایی ایجاد الگوریتم کار کنی (اگر خوب بلد نیستی).
    پایهء همه چیز در برنامه نویسی سطح بالا حل مسئله هست.
    ساختمان داده ها هم مهمه، اما فکر میکنم اول باید یخورده زبان برنامه نویسی و کار عملی یاد گرفت تا فهمید یعنی چی و به چه دردی میخوره.

  7. #7

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط |Smyty| مشاهده تاپیک
    مطمئن باش هیچ کلاسی لازم نیست. یه کامپیوتر + adsl کافیه. انگلیسی رو خوب یادبگیر و سعی کن از منابع انگلیسی معتبر یاد بگیری ...
    ;)
    من یه کامپیوتر PIII دارم و اینترنت دایالاپ؛ بنظرم تاحالا کافی بوده (حتی توی کارهای گرافیکی).
    البته ADSL میتونه خیلی کمک بکنه. منم سرکار بعضی چیزا رو که حجمشون زیاد بود دانلود کردم (توی کافی نت به این راحتی و سرعت نمیشه).
    سرعت بیشتر سیستم هم خوبه (خصوصا در کارهای گرافیکی)، اما بدون اونم اکثر کارها رو میشه انجام داد بنظرم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    ولی منظورم این بود که چه منابعی هست تا بتونم از مقدمه شروع کنم و تحلیل کنم؟
    مثلااگه میشه کتاب ها یا سایت هایی برای مقدمه کاری معرفی بفرمایید
    کتابی که با مسایل متنوع در همه ی زبان ها می توان نوشت
    به نظر من مهم ترین چیزی که هر کسی توی هر کاری بهش احتیاج داره هدف مشخصه. این که من می خوام برنامه نویسی یاد بگیرم هدف خیلی کلی و سستیه که میتونه بعد از چند وقت کمرنگ بشه و از بین بره. ولی اگه اهداف کوچیک و مشخص انتخاب کنی و دونه دونه به هر کدومشون حمله کنی بعد یکی دوسال می بینی وقتی به یه پروژه جدید برمی خوری یه طرح و plan مشخص برای حلش تو ذهنت داری. این یعنی اینکه داری برنامه نویس میشی. و قتی هدف مشخص میشه ابزار هم به دنبالش میاد، شما خودت ببین وقتی میای اینجا یه سوال کلی می پرسی یه سری جواب های کلی هم میگیری که هموشون رو میشه گفت هم خوبن هم ممکنه یکی بیاد بگه نه بده. ولی اگه هدفت مشخص باشه و بری یه سوال دقیق توی یه تالار تخصصی بپرسی جوابای شفاف مشخص میگیری.
    البته شاید این موضوع به روحیات فرد هم بستگی داشته باشه، شاید شما جزو افرادی باشی که دوست دارن تئوریه هر مسئله ای رو دقیق یاد بگیرن و بعد برن سراغش، و من هم جزو افرادی باشم که حوصله ندارم و سریع می خوام به اجرا حمله کنم(من همینجوری که گفتم هستم) ولی یه نکته رو بدون: اگه صد سال هم کتاب بخونی برنامه نویس نمیشی از اون طرف وقتی با کد دست و پنجه نرم می کنی یه نکاتی یاد می گیری که تو هیچ کتابی نوشته نشده. (یا حداقل توی کتابای کم و دور از ذهنی نوشته شده که تو این تاپیک نمی تونی پیدا کنی)

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    32
    پست
    16

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    الگوریتم نویسی اساسی ترین پایهء تقریبا تمام برنامه نویسی ها هست.
    بنابراین سعی کن یکم روی توانایی ایجاد الگوریتم کار کنی (اگر خوب بلد نیستی).
    پایهء همه چیز در برنامه نویسی سطح بالا حل مسئله هست.
    ساختمان داده ها هم مهمه، اما فکر میکنم اول باید یخورده زبان برنامه نویسی و کار عملی یاد گرفت تا فهمید یعنی چی و به چه دردی میخوره.
    اگه ممکنه یک کتاب الگوریتم نویسی خوب و پیشرفته معرفی کنید.

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    32
    پست
    16

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    کاربر|smyty|: از شما ممنون که eBooke رو معرفی کردین

    برای دانلود کردن که فیلتر هست .........چه کار کنم؟

  11. #11

    نقل قول: به چه شکل برنامه نویسی کنم؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط gamron مشاهده تاپیک
    اگه ممکنه یک کتاب الگوریتم نویسی خوب و پیشرفته معرفی کنید.
    کتاب خاصی سراغ ندارم.
    همون دانشگاه مگه منبع و تمرین و پروژه نداره؟
    سعی کنید همونا رو واقعا یاد بگیرید و خودتون انجام بدید.
    بعدش وقتی هر منبعی رو مطالعه کنید معمولا الگوریتم توش زیاد هست چون برنامه نویسی بدون الگوریتم نداریم و درک یا تهیهء الگوریتم همواره بخشی اساسی از برنامه نویسی رو تشکیل میده.
    فقط از روی هیچ گفته و کد و الگوریتمی در هر منبعی نگذرید و سعی کنید تحلیلش کنید. و مثلا کتابهایی که تمرین برنامه نویسی دارن تمرین هاش رو حل کنید.
    نیاز نیست اول فوق تخصص شناخت و طراحی الگوریتم بگیرید!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •