نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر در کنترل user wizard

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    تغییر در کنترل user wizard

    با سلام

    این کنترل user wizard با تمام مزایایی که داره ولی تغییر دادن خواص پیش فرضش کلی دردسره.مثلا نمی دونم اگه بخوام نوع ورودی که به عنوان پسورد می گیره و تغییر بدم طوری که دیگه اون پیغام non-alphabic... ظاهر نشه چی کار باید بکنم و کجا رو تغییر بدم؟لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: تغییر در کنترل user wizard

    minRequiredNonalphanumericCharacters را برابر 0 قرار دهید.

    در WEB.CONFIG
    <membership>
    <providers>
    <remove name="AspNetSqlMembershipProvider" />
    <add name="AspNetSqlMembershipProvider"
    type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider, System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"
    connectionStringName="LocalSqlServer"
    enablePasswordRetrieval="false"
    enablePasswordReset="true"
    requiresQuestionAndAnswer="True"
    applicationName="/"
    requiresUniqueEmail="True"
    passwordFormat="Hashed"
    maxInvalidPasswordAttempts="5"
    minRequiredPasswordLength="1"
    minRequiredNonalphanumericCharacters="0"
    passwordAttemptWindow="10"
    passwordStrengthRegularExpression="" />
    </providers>
    </membership>
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: تغییر در کنترل user wizard

    الان کل این کد رو باید به config اضافه کنم؟چون همچین کدهایی تو config نمی بینم.

  4. #4

    نقل قول: تغییر در کنترل user wizard

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa272 مشاهده تاپیک
    الان کل این کد رو باید به config اضافه کنم؟چون همچین کدهایی تو config نمی بینم.
    کد ها را به WEB.CONFIG اضافه کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: تغییر در کنترل user wizard

    آقا تشکر درست شد.فقط این کد هایی که مربوط به تنظیمات بعضی از این کنترل ها تو config هست و از کجا میشه گیر آورد؟من تو "برنامه نویس" همچین پستی پیدا نکردم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •