نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    سلام من از یه سورس برای ارسال اس ام اس استفاده کردم و ارسال هم میکنه ولی اول اس ام اس تبلیغات میاره و نمی دونم این متن تبلیغات رو از کجا میاره این هم کدش :

    If chkConcatenate.Value = 1 Then
    objSMS.Concatenate = True
    Else
    objSMS.Concatenate = False
    End If
    objSMS.CharEncoding = cboCharacter.ItemData(cboCharacter.ListIndex)
    objSMS.ValidityPeriod = txtValidityPeriod.Text & MidB$(cboValidity.Text, 1, 2)

    If optUnicode.Value = True Then
    objSMS.SendMessage txtUnicode, txtPhoneNo, chkDeliveryReport.Value, chkAlert.Value
    End If

    If optNormal.Value = True Then
    objSMS.SendMessage txtMessage, txtPhoneNo, chkDeliveryReport.Value, chkAlert.Value
    End If

    If optWapPush.Value = True Then
    'Set content created date
    If chkCreatedOn.Value = 1 Then
    objSMS.WapPushCreatedOn = True
    Else
    objSMS.WapPushCreatedOn = False
    End If
    objSMS.WapPushAction = cboAction.ListIndex
    If chkExpiryTime.Value Then
    objSMS.WapPushExpiryTime = txtExpiryTime.Text & Left$(cboExpiryTime.Text, 1)
    End If
    Call objSMS.WapPushEncode(txtPhoneNo.Text, txtMessage.Text, txtWapPushUrl.Text, chkDeliveryReport.Value)
    If objSMS.WapPushCheckLength = False Then
    MsgBox "Can not send the message since Wap Push message exceeds permissible length.", vbInformation
    Exit Sub
    End If
    objSMS.WapPushSend
    End If

    If objSMS.ErrorNo = 0 Then
    t.AddItem (txtPhoneNo.Text & " SENDED ")
    'MsgBox "Message sent successfully.", vbInformation
    Else
    f.AddItem (txtPhoneNo.Text & " (X) ERROR ")
    'MsgBox objSMS.ErrorDescription, vbCritical
    End If

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: تکه کد تبلیغاتی

    این هم سورس کامل اش هست وقتی اس ام اس رو میفرسته اولش مینویسه : www.logiccodesoft.com
    که من می خوام این رو اول اس ام اس ارسال نکنه
    لطفا کمک !!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: تکه کد تبلیغاتی

    شاید کامپوننتی که دارید ازش برای ارسال اس ام اس استفاده میکنید درست کرک نشده ، چون این کار به نظر میاد نشان دهنده بودن نسخه تریال یا دموی کامپوننت هست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: تکه کد تبلیغاتی

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    شاید کامپوننتی که دارید ازش برای ارسال اس ام اس استفاده میکنید درست کرک نشده ، چون این کار به نظر میاد نشان دهنده بودن نسخه تریال یا دموی کامپوننت هست.
    در این سورس از هیچ کامپونت یا dll ای استفاده نشده - لطفا یه نگاهی بهش بندازین

  5. #5

    نقل قول: تکه کد تبلیغاتی

    نقل قول نوشته شده توسط fazelm مشاهده تاپیک
    در این سورس از هیچ کامپونت یا dll ای استفاده نشده - لطفا یه نگاهی بهش بندازین
    دوست من نرم افزار شما از کامپوننتی به نام Logiccode GSM SMS ActiveX استفاده می کنه که از قرار معلوم نسخه ی تریال اون هست.

    Set objSMS = New GSMSMS

  6. #6

    نقل قول: تکه کد تبلیغاتی

    از منوی Project گزینه refrences رو بزنید.خواهید دید که از کامپوننت Logic code gsm sms استفاده کرده که 100% کرکش مشکل داره.جناب nima NT درست فرمودند.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: تکه کد تبلیغاتی

    کرک شده ی این موجود هست ؟؟

    یا سورس دیگه ای

    خیلی گشتم پیدا نکردم - لطفا کمک !!!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: تکه کد تبلیغاتی

    میتونید از کامپوننت Kylix SMS ActiveX Control استفاده کنید ، کرکش راحت تر گیر میاد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: تکه کد تبلیغاتی

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    میتونید از کامپوننت Kylix SMS ActiveX Control استفاده کنید ، کرکش راحت تر گیر میاد.
    این کامپونت رو گیر آوردم - کسی میتونه درباره کد نویسیش منو راهنمایی کنه ؟؟؟

    ( قابل توجه مدیران : درباره کد نویسی در ویبی 6 راهنمایی می خوام )

  10. #10

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    این یه سمپل برای کار با این کامپوننت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    خیلی ممنون از همگی فقط یه سوال من این کامپونت رو از یه سایت قسمت دلفی دانلود کردم - آیا این کامپونت که دانلود کردم با وی بی 6 هم کار میکند ؟؟

    اگر نه >> آیا کسی برای وی بی 6 داره ؟؟

  12. #12

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نسخه دلفی روی وی بی کار نمی کند.
    اینجا ارائه فایلهای کرک و در کل فعالیت وارز ممنوعه.
    چیز نایابی نیست.توی نت فراوونه.

  13. #13

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    آخرين نسخه Kylix SMS ActiveX كه نسخه 5.5 است در سايت irancomponent.persianblog.ir ديدم. البته

    كمپوننت هاي ديگري هم داشت.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    ولی من این dll کامپونت دلفی رو کپی کردم تو system32 و برنامه با وی بی 6 کار کرد

  15. #15

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نقل قول نوشته شده توسط fazelm مشاهده تاپیک
    ولی من این dll کامپونت دلفی رو کپی کردم تو system32 و برنامه با وی بی 6 کار کرد
    خدا را شکر.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    فقط یه سوال دیگه :

    میشه به جای شماره ی موبایل من ، شماره ای مثل 3000...... رو بندازه ؟؟؟

    مثل این اس ام اس های تبلیغاتی

  17. #17

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نقل قول نوشته شده توسط fazelm مشاهده تاپیک
    فقط یه سوال دیگه :

    میشه به جای شماره ی موبایل من ، شماره ای مثل 3000...... رو بندازه ؟؟؟

    مثل این اس ام اس های تبلیغاتی
    خیر.این شماره توسط مرکز مخابرات با توجه به سیم کارت تعیین میشه و به مخاطب ارسال میشه.
    فقط وقتی امکان داره که از پروتکل هایی نظیر SMPP و HTTP برای ارسال استفاده کنید که مستلزم تهیه سرویس و پنل مربوطه از شرکت های طرف قرارداد اپراتورها جهت ارسال پیامک است
    آخرین ویرایش به وسیله Babak.Hassanpour : یک شنبه 20 تیر 1389 در 20:18 عصر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نقل قول نوشته شده توسط Babak.Hassanpour مشاهده تاپیک
    خیر.این شماره توسط مرکز مخابرات با توجه به سیم کارت تعیین میشه و به مخاطب ارسال میشه.
    فقط وقتی امکان داره که از پروتکل هایی نظیر SMPP و HTTP برای ارسال استفاده کنید که مستلزم تهیه سرویس و پنل مربوطه از شرکت های طرف قرارداد اپراتورها جهت ارسال پیامک است
    به نظر دوستان از اینترنت برای ارسال اس ام اس تبلیغاتی استفاده کنم یا سرویس های اینترنتی ؟؟؟

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    کاشمر
    سن
    39
    پست
    74

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نقل قول نوشته شده توسط fazelm مشاهده تاپیک
    فقط یه سوال دیگه :

    میشه به جای شماره ی موبایل من ، شماره ای مثل 3000...... رو بندازه ؟؟؟

    مثل این اس ام اس های تبلیغاتی

    سلام دوست عزیز
    می تونی در رابطه با برنامه ات بیشتر برام توضیح بدی؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نقل قول نوشته شده توسط jaafar1363 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    می تونی در رابطه با برنامه ات بیشتر برام توضیح بدی؟
    من به وسیله یک سورس ارسال اس ام اس یک برنامه ساختم که لیست یه سری شماره موبایل و متن رو میدی و برنامه به این ها ارسال میکنه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نقل قول نوشته شده توسط JohnSmith مشاهده تاپیک
    آخرين نسخه Kylix SMS ActiveX كه نسخه 5.5 است در سايت irancomponent.persianblog.ir ديدم. البته

    كمپوننت هاي ديگري هم داشت.
    مرد حسابي اين سايت كه پولي هست. رايگان نيست.

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    کاشمر
    سن
    39
    پست
    74

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نقل قول نوشته شده توسط fazelm مشاهده تاپیک
    من به وسیله یک سورس ارسال اس ام اس یک برنامه ساختم که لیست یه سری شماره موبایل و متن رو میدی و برنامه به این ها ارسال میکنه


    برنامه ات خصوصیه.یعنی نمی تونی سورسشو به اشتراک بذاری؟

  23. #23

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نقل قول نوشته شده توسط jaafar1363 مشاهده تاپیک
    برنامه ات خصوصیه.یعنی نمی تونی سورسشو به اشتراک بذاری؟
    دوست عزیز چیز خاصی نداره.همون سمپل که گذاشتم رو دستکاری کنید که شماره ها رو توسط حلقه ارسال کنه.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار SilverGold
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهدالرضا علیه السلام
    پست
    150

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    سلام خسته نباشيد اين تاپيك رو من الان خوندم اگر مشكلتون حل نشد كافيهه به من اعلام كنيد تا من راهنمايي تون كنم من تا بحال با اين كامپوننت چند نرم افزار نوشتم

  25. #25

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    من از kylix استفاده كردم و هيچ مشكلي نيست فقط وقتي پيامك واسه گيرنده ارسال ميكنه... از گيرنده درخواست جواب ميكنه؟ چطور ميشه "درخواست پاسخ" رو غير فعال كرد؟

  26. #26

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    اگر مشکلی داشتین باهام تماس بگیرین از اینجا می تونین دانلود کنین اگر با فایل اجرایی مشکل داشتین با KGB زیپ شده
    www.Fnborna.com

  27. #27
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    کاشمر
    سن
    39
    پست
    74

    Thumbs up نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    نقل قول نوشته شده توسط SilverGold مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشيد اين تاپيك رو من الان خوندم اگر مشكلتون حل نشد كافيهه به من اعلام كنيد تا من راهنمايي تون كنم من تا بحال با اين كامپوننت چند نرم افزار نوشتم

    سلام
    خوبین؟
    می تونم ازتون خواهش کنم یه برنامه برای پایان دوره کاردانی ام پیشنهاد بدین.
    ممنون میشم

  28. #28

    نقل قول: حذف تکه کد تبلیغاتی از برنامه ارسال SMS

    سلام عزیز
    احتمالا با فالس کردن مقدار chkWapPush مشکل شما حل خواهد شد
    امتحان کنید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •