نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه ایجاد صفحه ای بر روی سایت تا زمان لود شدن کامل

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    Question نحوه ایجاد صفحه ای بر روی سایت تا زمان لود شدن کامل

    چگونه می شود یک چیزی شبیه همان GrayBox رو روی صفحه وب قرار داد و تا وقتی صفحه بطور کامل load نشده است، آن را همان جا نگه داشت؟! منظورم دقیقا "تا زمانیکه بطور کامل load نشده است" می باشد، یعنی حتی تصاویر هم لود شده باشند.

    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: نحوه ایجاد صفحه ای بر روی سایت تا زمان لود شدن کامل

    display=none => استایل کل صفحه در زمان design
    <body onload="showMe();">

    توی متد showme
    display=block

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: نحوه ایجاد صفحه ای بر روی سایت تا زمان لود شدن کامل

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    display=none => استایل کل صفحه در زمان design
    <body onload="showMe();">

    توی متد showme
    display=block
    ببخشید، این روش کار نمیکنه... ببینم شما اومدید تو JS از دستورات CSS استفاده کردید یا ... ؟؟!!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mohkami
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: نحوه ایجاد صفحه ای بر روی سایت تا زمان لود شدن کامل

    با سلام،
    توجه کنید که onload زمانی اتفاق می افتد که همه ی اجزاء صفحه load شده باشد(همه ی عکسها و ....)

    این کد خیلی واضح است و فک نکنم نیاز به توضیح خاصی داشته باشه.


    <body onLoad="loadedComplete()">

    <div id="loading1" style="
    position:fixed;
    top:0%;
    left:0%;

    width:100%;
    height:100%;
    background-color:#000000;
    z-index:100;
    opacity:0.5; "></div>

    <script>
    load1=document.getElementById("loading1").style;
    function loadedComplete()
    {
    load1.display="none";
    }
    </script>
    </body>


    اگه در مورد این کد سوالی داشتید بگید.
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mohkami
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: نحوه ایجاد صفحه ای بر روی سایت تا زمان لود شدن کامل

    1_
    در کد زیر توجه کنید که من position اون div مد نظر که قرار است بصورت لایه ای روی مطالب قرار بگیره رو fixed قرار دادم .
    توجه کنید که:این div مطالب سایت شما نیست این یک لایه است که قرار است کل صفحه شما رو بگیره.
    position:fixed;
    2_
    کد زیر من z-index رو 100 قرار دادم.این هر عددی میتونه باشه فقط باید توجه کنید از z-index بقیه موارد در سایت شما بیشتر باشه.
    چون z-index با یک مقدار نسبی برخورد میکند.
    z-index:100; 
    3_
    شفاف بودن این لایه رو ما با هط زیر انجام میدیم.
    (میتونید اطلاعات بیشتری در نحوه انتخاب مناسب برای این کار از سایت w3school یدست بیارید.)
    opacity:0.5;
    4_
    من با خط زیر style اون div که ID اون loading1 هست رو میگیرم.

    load1=document.getElementById("loading1").style;
    5_
    حالا زمانی که load صفحه کامل میشه display اون رو None میکنم که مطالب پشت اون دیده بشه.

    6_
    برای داشتن حالت fade شدن شما بهتره که از jQuery استفاده کنید چون توابع مفید و راحتی رو در اختیار شما قرار میده.

    (ولی فعلاً برای شروع کار از مطالب بالا استفاده کنید)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •