صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 50

نام تاپیک: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

  1. #1

    منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    با عرض سلام خدمت همه دوستان برنامه نویس ، خصوصا کاربران عزیز این تالار .
    در جهت رفاه حال برنامه نویسان عزیز این تالار بخاطر مواجه بودن همیشه با مشکل جستجو و
    یافتن مطالب مورد نظرشان در تالار ، طبق نظراتی که به مرور توسط کاربران اظهار شده بود و
    نهایتا تصمیم گیری مدیران تالار ، بر آن شدیم تا تاپیکی ایجاد کنیم که هم کاربران به مقصود
    خود برسند و هم به نظم تالار کمکی کرده باشیم .

    /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

    اهداف تاپیک :


    این تاپیک میتواند شامل مراجع مفید تالار ، مراجع پر جستجوی تالار ، لینک سایت های
    آموزشی ، لینک هرگونه مطلب مفید ، قانونی و مرتبط با برنامه نویسی ++C,C و ... باشد .

    قوانین تاپیک :

    قانون شماره اول :

    این تاپیک جایی برای انجام تمرین های دانشجویی نیست .
    این تاپیک جایی برای سوال و جواب کردن نیست .
    این تاپیک جایی برای درخواست لینک دانلود کتاب های تحت قانون کپی رایت نیست .

    و همچنین جایی نیست برای :
    آموزش برنامه نویسی، سعی در اثبات برتری یک روش خاص، خورده گیری از مطالب ارسالی
    دیگران، ارسال مطالب غیرفنی و نامرتبط و ...
    لذا چنانچه راجع به هر یک از نکات سئوال و یا مشکلی پیش آمد، لطفا موضوع رو از طریق
    ارسال پیام خصوصی به نویسنده مطلب و یا طرح در یک تاپیک مستقل، حل و فصل کنید.

    قانون دوم :

    زبان پیشفرض در این تاپیک ++C,C و زبان محاوره ای جهت توضیحات فارسی است.

    قانون سوم :

    عنوان مناسب و مختصری برای مطلب ارسالی خود پیدا کرده و آن را در قسمت عنوان پست بنویسید.

    قانون چهارم :

    چنانچه نکته ارسالی را از منبعی برداشت میکنید لطفا لینک اصلی آن را نیز در انتهای مطلب درج فرمایید.

    ادامه این تاپیک ساخته شده مطمئنا بدون همکاری دوستان عزیز برنامه نویس

    ممکن نخواهد بود ، بنابراین صمیمانه از همه دوستان عزیز در جهت کمک به استمرار تاپیک

    و نظم تالار و در واقع کمک به خود ، درخواست مساعدت و همکاری مینماییم .

    با امید موفقیت و پیروزی .

    با تشکر مدیریت تالار C++‎,C .






  2. #2

    تاپیک های مفید و کاربردی

    دوستان میتوانند بجای ایجاد بدون جستجوی تاپیک تازه ، از هریک از تاپیک های زیر که پر از مطالب
    و سوالات با پاسخ برنامه نویسی است ، بازدید نمایند .


    تمرین های زبان برنامه نویسی ++C
    معماهایی به سبک ++C/C !
    تمرین های زبان برنامه نویسی c
    یکسری سوالات برنامه نویسی و راه حل های آنها
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : یک شنبه 20 تیر 1389 در 09:28 صبح






  3. #3
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : شنبه 16 بهمن 1389 در 12:41 عصر






  4. #4

    سایت های آموزشی زبانهای ++C,C



    شماره یک
    شماره دو
    شماره سه

    *شماره چهار
    *شماره پنج

    به مرور لیست تکمیل تر خواهد شد .
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : یک شنبه 20 تیر 1389 در 09:28 صبح






  5. #5

    معرفی زبان ++C از دید ویکی پدیا

    انگلیسی :

    http://en.wikipedia.org/wiki/C_Plus_...mming_language


    فارسی :

    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%...84%D8%A7%D8%B3


    * مطالعه این مطالب برای همه کاربران ، خصوصا کاربران مبتدی توصیه میشود .






  6. #6

    کار با فایلها

    شماره یک


    لیست به مرور تکمیل خواهد شد .






  7. #7

    معرفی کتابهای مفید











  8. #8

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    تفاوت های بین ++C و #C از دید مایکروسافت :


    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...8VS.71%29.aspx






  9. #9

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    1- یکی از حرفه ای ترین تالارهای رایگان برنامه نویسی مخصوصا برای C++‎‎ و موارد پیشرفته مانند win32 ،MFC و برنامه نویسی شبکه:
    http://www.codeguru.com/forum/

    2- مرجع برنامه نویسی ++C شامل نکات و توضیحات پیشرفته در هر بحث که حتی سوالات پیشرفته برخی مصاحبه ها کاری را نیز شامل می شود (هر چند هفته نکات جدید افزوده می شود):
    http://www.informit.com/guides/guide.aspx?g=cplusplus

    3- بلاگ آموزش C++‎‎ از مبتدی تا پیشرفته:
    http://www.cpp-home.com/

    4- برنامه نویسی ویندو (win32) و برنامه نویس socket (شبکه) در سطح کنسول با مثال:
    http://www.win32developer.com/tutorial.shtm

  10. #10

  11. #11

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    وبلاگی بسیار پربار در زمینه آموزش ++C

    http://sstarsprograms.blogfa.com/

    برای همه کاربران میتواند مفید باشد .






  12. #12

    یه آموزش مختصر و مفید از Vector ها توسط خودم

    قبلا این مقاله رو آماده کرده بودم ، گفتم حالا اکثر کاربران در مورد Vector ها سوال زیاد دارند ، این مقاله میتونه برای شروع مفید باشه .

    دریافت






  13. #13

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار







  14. #14

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    مجموعه مفید از مسائل ACM

    دریافت

    برگرفته از : http://www.labod.ir/algorithms/






  15. #15

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    جزوه (دانشگاهی) آموزشی مختصر و مفید برای آموزش C++‎,C

    دریافت






  16. #16

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    11 مساله از مسابقات ACM داخل کشور

    دریافت






  17. #17

    Post کتاب راهنمای مقایسه ای دو زبان برنامه نویسی پاسکال و سی

    فصل اول : اصول و مقدمات
    فصل دوم : شروط و حلقه ها
    فصل سوم : آرايه ها و رشته ها
    فصل چهارم : توابع و رويه ها
    فصل پنجم : جستجو و مرتب سازی
    فصل ششم : اشاره گرها و کلاس ها
    فصل هفتم : ساختمان داده ها

    توصيه مي شود كساني از اين كتاب استفاده كنند كه آشنايي قبلي با اين دو زبان داشته باشند.

    آدرس:
    http://parniyan.site50.net/ketab.php

  18. #18

    آموزش مختصر و مفید و نسبتا جامع کار با فایل توسط خودم

    این فایل PDF که توسط خودم تدوین شده است میتونه آموزش نسبتا مختصر و مفیدی
    باشه برای کار با فایلها در ++C .

    دریافت






  19. #19

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    آرشیو دیگری از نمونه سوالات مسبقات برنامه نویسی ACM سال 2008

    دریافت






  20. #20

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    نمونه سوالات مسابقات برنامه نویسی دانش آموزی دانشگاه صنعتی شریف

    دریافت

    فایل سوالات بصورت PDF است و فایل آرشیو با فرمت 7z ، که با برنامه های Winrar و 7Zip قابل بازکردن
    و Extract میباشد ./






  21. #21

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    آموزش ++C : (لینک های تالار)

    لینک اول

    لینک دوم






  22. #22

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    نمونه مثالهای مفید برنامه نویسی توسط خودم در تالار

    لینک






  23. #23

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    تغییر رنگ نوشته ها و پس زمینه در محیط کنسول


    1. لینک 1
    2. لینک 2
    3. لینک 3
    4. لینک 4
    5. لینک 5
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : دوشنبه 11 مرداد 1389 در 22:05 عصر






  24. #24

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    آشنایی با برنامه نویسی کنسولی در ویندوز

    لینک






  25. #25

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    مطالب مرتبط با اشاره گر ها (Pointers) :


    1. لینک 1
    2. لینک 2
    3. لینک 3
    4. لینک 4
    5. لینک 5
    6. لینک 6
    7. لینک 7
    8. لینک 8






  26. #26

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    لیست نمونه برنامه های مفید تالار بر حسب نام برنامه

    ایندکس مجموعه برنامه های مفید تالار بر حسب نام برنامه

    لیست بمرور تکمیل خواهد شد ...

    ***توجه ***

    از کابران عزیز تقاضا میشود قبل از ایجاد تاپیک حتما به این لیست توجه کنند تا شاید نیازی
    به ایجاد تاپیک نبوده و به نظم تالار کمکی شده باشد . با تشکر .


    ***************************************

    1. قفل کردن فولدر
    2. منوی حساس به جهت های بالا و پایین
    3. گرفتن ping سایت ها تنها با کلیک بر روی یک فایل
    4. اطلاعات عمومی دانشجو
    5. یک بازی بزبان C
    6. تبدیل مبنا
    7. مربعات جادويي در c
    8. ماشين حساب گرافيكي در c
    9. اوور لودینگ اپراتورها در کلاس در C++‎‎‎‎
    10. لیست پیوندی در زبان c
    11. عبارتهای جبری در c
    12. مثلث n عددی
    13. برنامه ای که داخل فایل(Data.Txt) کلمه ای رو که بیشترین تکرار رو داشته باشه رو برمیگردونه
    14. برنامه کاربردی برای آموزش استفاده از فایل و Structها
    15. رسم خط
    16. اعمال ریاضی متداول
    17. تعداد قرنها
    18. دفتر تلفن ساده با کلاس ها
    19. مشخصات دانشجویان با امکان ورود اطلاعات حذف اطلاعات و جستجو
    20. کتابخانه با امکان ورود - ویرایش- حذف -به امانت گرفتن و پس دادن کتاب
    21. 5 تا برنامه فاکتوریل فیبوناچی مثلث ب م م ک م م اعداد منعکس
    22. رزرو هتل
    23. پیاده سازی چندتا از توابع کار با رشته مثل strchr,strcat,...
    24. مديريت دانشجويان كلاس
    25. تبدیل متن ورودی به 0 و 1
    26. تایپ متن ورودی
    27. منوی زیبا
    28. پیانوی کامپیوتری
    29. برنامه اعداد اول
    30. مقلوب یک عدد
    31. شمارش ساعت
    32. تغییر رنگ متن
    33. ماشین حساب
    34. برنامه چک کردن پسورد
    35. چاپ اعداد 3 رقمی فاقد صفر
    36. رسم حرکت پرتابه
    37. رسم ستاره
    38. کار با اشاره گر ، فایل ، گرافیک و ...
    39. محاسبه مبنا
    40. فاکتوریل بروش برنامه نویسی پویا
    41. محاسبه تعداد صفرهای سمت راست فاکتوریل یک عدد
    42. برنامه تقویم
    43. مثال از شی گرایی
    44. برنامه مدیریت امور دانشجویی
    45. چاپ کردن آرایه بروش بازگشتی
    46. جمع و ضرب دو عدد بشکل بازگشتی
    47. paint ساده
    48. ب . م . م دو عدد بشکل بازگشتی
    49. محاسبه توان بشکل بازگشتی
    50. کار با لیست ها بصورت شی گراء
    51. n جمله اول فیبوناچی
    52. برجهای هانوی
    53. رسم نمودار آماری یکسری داده ها بصورت کاملا گرافیکی بدون استفاده از توابع گرافیک
    54. مثلث خیام پاسکال
    55. محاسبه تعداد یک ها در مبنای دو یک عدد
    56. منوی ساده
    57. ساعت
    58. رسم DFA و مینیمم سازی آن
    59. ادیتور فارسی برای Dos
    60. برنامه ای برای جابجایی، چرخش و تغیر سایز یک شکل
    61. دیکشنری
    62. کار با فایل
    63. بازی snake
    64. برنامه تبدیل عبارت میانوندی (Infix) به پسوندی (Postfix)
    65. کلاس Huge Integers و محاسبه ی فاکتوریل اعداد بزرگ
    66. رسم دو لوزی در کنارهم با کاراکتر ستاره
    67. محاسبه عملیات منطقی
    68. یافتن ورژن سیستم عامل(1)
    69. یافتن ورژن سیستم عامل(2)
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : جمعه 22 مرداد 1389 در 18:47 عصر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار khafan_bat
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    منظومه ی شمسی-کره زمین-قاره ی آسیا-ایران-گیلان-لاهیجان
    سن
    34
    پست
    111

    Cool معرفی توابع کتابخانه ای جالب !

    با سلام و خسته نباشید خدمت تمام علاقه مندان به علم زیبای برنامه نویسی به ویژه علاقه مندان به زبان های قدرتمند سی و سی پلاس پلاس و با کسب اجازه از تمامی اساتید و مدیران محترم سایت برنامه نویس .

    قصد دارم در این تاپیک به معرفی انواع توابع کتابخانه ای C بپردازم . امیدوارم مورد قبول تمامی دوستان واقع شود. فقط اینکه :

    - اگه در رابطه با هر تابعی مشکلی داشتید یا اینکه نتوانستید برنامه ی مورد نظر خود را با استفاده از این تابع پیاده سازی کنید لطفا سوالات خود را با ایجاد یک تاپیک جداگانه مطرح کنید تا در درجه ی اول نظم این تاپیک رعایت شود و دوم اینکه به سوالات شما بهتر پاسخ داده شود.
    - پست های ارسالی بنده ممکن است بعد از مدتی ویرایش شود و منابع ، پیوند ، سورس کد و . . . که مربوط به هر تابع می شود به آن اضافه گردد .

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    تا به امروز کتابخانه های متنوعی توسط شرکت های تولید کننده ی کامپایلر ، اشخاص و موسسه ی استاندارد نوشته شده است. ممکن است کامپایلر شما از بعضی از این کتابخانه ها پشتیبانی نکند. برای مثال عدم پشتیبانی ویژال سی پلاس پلاس از کتابخانه های dos . به طور کلی داریم :

    Standard C
    assert.h,complex.h,ctype.h,fenv.h,float.h,locale.h ,math.h,setjmp.h,signal.h,stdarg.h,stddef.h,stdio. h,stdlib.h,string.h,time.h,

    Standard C++‎‎‎‎‎‎‎
    Iostream , new

    DOS, DOS32, Win16
    bios.h,cerror.h,disp.h,dos.h,emm.h,handle.h,int.h, msmouse.h,sound.h,swap.h,tsr.h,winio.h,

    Other C
    bitops.h,conio.h,controlc.h,direct.h,fltpnt.h,io.h ,page.h,process.h,search.h,sys\stat.h,tabsize.h,tr ace.h,utime.h,unmangle.h,util.h


    و یکسری کتابخانه ی دیگر که به زودی به لیست اضافه خواهم کرد.



    آخرین ویرایش به وسیله khafan_bat : یک شنبه 17 مرداد 1389 در 04:57 صبح

  28. #28

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    کار با ماتریس ها (معکوس ، دترمینان ، ضرب ماتریس ها و ...)


    1. لینک 1
    2. لینک 2
    3. لینک 3
    4. لینک 4
    5. لینک 5
    6. لینک 6
    7. لینک 7
    8. لینک 8
    9. لینک 9








  29. #29

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    ده Application معروف که به زبان C++‎‎,C نوشته شده اند :

    http://www.mycplus.com/featured-arti...n-c-cplusplus/






  30. #30

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    ویژگی های جدید Visual C++‎ 2010 :

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd465215.aspx







  31. #31

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار







  32. #32

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    نکاتی در مورد تبدیل Int به String و بالعکس :

    http://www.cplusplus.com/reference/c.../cstdlib/atoi/

    http://www.cplusplus.com/reference/c.../cstdlib/itoa/






  33. #33

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    آموزش برنامه نویسی C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎ / مناسب تازه کار ها/ ترجمه/186 صفحه:

    http://godpascal.ir/subdomains/khashabi/docs/CppTutorialBLIF.pdf
    آخرین ویرایش به وسیله d@nyal : شنبه 17 مهر 1389 در 00:15 صبح

  34. #34

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار







  35. #35

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    مثالی از Vector ها با محاسبه میانگین تعدادی عدد :

    لینک






  36. #36

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    Read file to output stream and return its state :

    لینک






  37. #37

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار

    Quicksort algorithm and character count :

    لینک






  38. #38

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار







  39. #39

    نقل قول: منابع ، مراجع و مقالات مفید تالار







  40. #40

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •