نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: روش (های) متداول ترکیب HTML با PHP و نیز به کار گیری AJAX چیست؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    Question روش (های) متداول ترکیب HTML با PHP و نیز به کار گیری AJAX چیست؟

    میخواستم بدونم روش (های) معمول برای ادغام صفحه طراحی شده با کد PHP چیست؟

    آیا بهتر است جدا از هم باشند؟ :


    <?php
    ....
    ?>
    <html>
    <head>
    <title>example</title>
    </head>
    <body>
    ...
    </body>
    </html>
    یا PHP کد HTML مورد نیاز را تولید کند؟ :


    <?php
    if(LogedIn()) {
    ?>
    <h1>Welcome!</h1>
    <?php
    }
    else {
    ?>
    <h1>Please Login or Register!</h1>
    <?php
    }
    ...
    ?>
    و یا .... ؟؟؟ یا مثلا در مورد وب سایت هایی که با AJAX طراحی می شوند کدام روش بهتر است؟ :

    - روشی که من تا به امروز استفاده کرده ام (با انجین AJAX شخصی): یک صفحه ثابت طراحی کنیم و با AJAX صفحات استاتیک (بدون فرم) را در قسمتی که به بدنه آن اختصاص داده ایم (مثلا div_body) بارگذاری کنیم و صفحات دینامیک (دارای فرم) را نیز به اول در یک صفحه شامل iframe لود کرده و سپس صفحه شامل iframe را در div_body بارگذاری کنیم؟ ضمن اینکه صفحات دارای فرم، داده های ورودی را بصورت درونی پردازش کنند و دریافت و پردازش و ارایه نتیجه همگی در یک فایل PHP کد نویسی شوند، و پس از reload معمولی همان فرم (که در div_body) جایگذاری شده بود، نتیجه نمایش داده شود. (به این صورت کاربر متوجه عدم استفاده از AJAX نیز نخواهد شد.) در بعضی مواقع نیز لازم است داده ها را با AJAX به سرور بفرستیم که این کار نیز ممکن است. همچنین تعویض یا update هر قسمت مورد نیاز از صفحه با همان روش فوق میسر خواهد بود.

    و یا .... ؟؟؟؟

    لطفا پیشنهادات خودتان رو هم ارایه بفرمایید تا در نهایت بهترین و معقول ترین روش را پیدا کنم... ضمن اینکه اگر روش استانداردی هست که من از آن بی اطلاع هستم، خوشحال می شوم آن را به من آموزش دهید.

    با تشکر فراوان

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: روش (های) متداول ترکیب HTML با PHP و نیز به کار گیری AJAX چیست؟

    کسی نظری نداره؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: روش (های) متداول ترکیب HTML با PHP و نیز به کار گیری AJAX چیست؟

    یک صفحه ثابت طراحی کنیم و با AJAX صفحات استاتیک (بدون فرم) را در قسمتی که به بدنه آن اختصاص داده ایم (مثلا div_body) بارگذاری کنیم
    صفحات استاتیک رو میتونی با دستور include در PHP در جای مناسب درج کنی.
    ساده تر و خواناتر نیست؟ از جاوااسکریپت هم بی نیاز میشی.
    بنظر من استفاده از جاوااسکریپت باید حتی الامکان برای افزودن امکانات و تسهیلات اضافه و بعنوان یه مکمل باشه، نه اینکه اگر کاربر جاوااسکریپتش رو خاموش کرد نصف کارایی اساسی سایت از بین بره یا اصلا بعضی بخشهای اون دیده نشه. بنظر من هرچی کارایی رو ببریم سمت سرور بهتر هست. هرچند امروز میشه روی جاواسکریپت زیاد اتکا کرد ولی بازم «حتی الامکان» این قواعد رو درنظر بگیریم بنظر من بهتر هست و معمولا این روش، برنامه نویسی و طراحی رو هم از نظر اصولی بهتر و راحتتر میکنه. یا مثلا با موتورهای جستجو هم بیشتر رفیق میشه و غیره. خیلی از مرورگرها و افزونه امکان خاموش کردن جاواسکریپت رو به کاربر میدن، و بیشتر پراکسی ها بصورت پیشفرض کدهای جاوااسکریپت داخل صفحات رو غیرفعال میکنن. بنظر میرسه این حق کاربران باشه و کاربردهای مشروع و مفیدی داشته باشه. بعضیا برای امنیت بیشتر جاوااسکریپت رو خاموش میکنن.
    حداقلش میشه گفت تاوقتی مجبور نیستید یا گزینهء متکی بر AJAX قابلیت بسیار جالب و مفیدی رو بهتون نمیده، از اینطور روشها استفاده نکنید (کارایی پایه بدون این روشها هم در دسترس باشه).

    صفحات دینامیک (دارای فرم) را نیز به اول در یک صفحه شامل iframe لود کرده و سپس صفحه شامل iframe را در div_body بارگذاری کنیم
    میشه بیشتر توضیح بدید؟

    ضمن اینکه صفحات دارای فرم، داده های ورودی را بصورت درونی پردازش کنند
    بصورت درونی پردازش کنن یعنی چی؟

    و دریافت و پردازش و ارایه نتیجه همگی در یک فایل PHP کد نویسی شوند، و پس از reload معمولی همان فرم (که در div_body) جایگذاری شده بود، نتیجه نمایش داده شود.
    این بستگی داره که عملیات و نمایش صفحه بعد از ارسال فرم یک چیز جزیی باشه یا بخواد در کل صفحه منعکس بشه و اصلا کاربر به صفحهء دیگری بره یا نه. برای کارهایی که تغییرات بعدش کوچک هست یا تغییراتی در سمت کاربر نیاز نداره، چنین روشهایی یا حتی AJAX کافی هستن.

    در بعضی مواقع نیز لازم است داده ها را با AJAX به سرور بفرستیم که این کار نیز ممکن است
    در چه مواقعی؟

    راستی شما از کی برنامه نویس وب بودی ما خبر نداشتیم؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: روش (های) متداول ترکیب HTML با PHP و نیز به کار گیری AJAX چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    راستی شما از کی برنامه نویس وب بودی ما خبر نداشتیم؟
    نه.... من فقط برای خودم طراحی انجام میدادم و یا در نهایت برای دوستان نزدیکم. کارم این نیست. اگر چه من عادت دارم همه جا سرک بکشم و این اواخر شدیدا به طراحی و برنامه نویسی وب علاقه مند شدم و دارم اصولی و کامل یادش میگیرم.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: روش (های) متداول ترکیب HTML با PHP و نیز به کار گیری AJAX چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    صفحات استاتیک رو میتونی با دستور include در PHP در جای مناسب درج کنی.
    ساده تر و خواناتر نیست؟ از جاوااسکریپت هم بی نیاز میشی.
    بنظر من استفاده از جاوااسکریپت باید حتی الامکان برای افزودن امکانات و تسهیلات اضافه و بعنوان یه مکمل باشه، نه اینکه اگر کاربر جاوااسکریپتش رو خاموش کرد نصف کارایی اساسی سایت از بین بره یا اصلا بعضی بخشهای اون دیده نشه. بنظر من هرچی کارایی رو ببریم سمت سرور بهتر هست. هرچند امروز میشه روی جاواسکریپت زیاد اتکا کرد ولی بازم «حتی الامکان» این قواعد رو درنظر بگیریم بنظر من بهتر هست و معمولا این روش، برنامه نویسی و طراحی رو هم از نظر اصولی بهتر و راحتتر میکنه. یا مثلا با موتورهای جستجو هم بیشتر رفیق میشه و غیره. خیلی از مرورگرها و افزونه امکان خاموش کردن جاواسکریپت رو به کاربر میدن، و بیشتر پراکسی ها بصورت پیشفرض کدهای جاوااسکریپت داخل صفحات رو غیرفعال میکنن. بنظر میرسه این حق کاربران باشه و کاربردهای مشروع و مفیدی داشته باشه. بعضیا برای امنیت بیشتر جاوااسکریپت رو خاموش میکنن.
    حداقلش میشه گفت تاوقتی مجبور نیستید یا گزینهء متکی بر AJAX قابلیت بسیار جالب و مفیدی رو بهتون نمیده، از اینطور روشها استفاده نکنید (کارایی پایه بدون این روشها هم در دسترس باشه).
    حرف شما رو کاملا قبول دارم. ولی امروزه استفاده حرفه ای از کتابخانه هایی همچون jQuery در بیشتر وبسایت ها هم برای راحتی کار و هم برای ظاهر زیباتر یک نیاز به نظر میرسه. من نمیتونم به راحتی در مورد عدم استفاده از JS خودم رو قانع کنم.

    از طرف دیگه میشه اقداماتی رو انجام داد تا کاربرانی که JS رو غیر فعال کرده اند، یک نسخه معمولی از وبسایت رو مشاهده کنند و دسته دیگر نسخه AJAX رو ببینند.

    صفحات دینامیک (دارای فرم) را نیز به اول در یک صفحه شامل iframe لود کرده و سپس صفحه شامل iframe را در div_body بارگذاری کنیم
    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    بله، در حالت کلی، شیء XMLHttpRequest میاد یه پرینت از روی صفحه میگیره و اونو ارسال می کنه. در این حالت فرم ها غیر فعال می شوند و به بیان ساده فقط تصویری از آن ها بارگذاری شده است. پس باید ابتدا یک صفحه دیگر حاوی تگ iframe که به صفحه مورد نظر (دارای فرم) لینک شده است، ایجاد شود و سپس از صفحه اصلی و با AJAX آن صفحه حاوی iframe بارگذاری شود.

    ضمن اینکه صفحات دارای فرم، داده های ورودی را بصورت درونی پردازش کنند
    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    بصورت درونی پردازش کنن یعنی چی؟
    یعنی برای گرفتم و پردازش و نمایش نتایج از اسکریپت های PHP جداگانه استفاده نشود و همه این اعمال در یک فایل واحد انجام بگیرند. (در پست اول دومین مثال را ببینید، دقیقا با این شیوه می توان چنین چیزی را ایجاد کرد. آن کدهای HTML که قرار داده شده به هیچ عنوان نمایش داده نمی شوند مگر اینکه شرط درست باشد.)

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    این بستگی داره که عملیات و نمایش صفحه بعد از ارسال فرم یک چیز جزیی باشه یا بخواد در کل صفحه منعکس بشه و اصلا کاربر به صفحهء دیگری بره یا نه. برای کارهایی که تغییرات بعدش کوچک هست یا تغییراتی در سمت کاربر نیاز نداره، چنین روشهایی یا حتی AJAX کافی هستن.
    البته یک نکته را هم اضافه کنم، این شیوه برای حفظ امنیت هم هست. (به جای اینکه مقادیر را با AJAX به سرور بفرستیم، در خود فایل PHP ورودی ها را دریافت می کنیم.)

    در بعضی مواقع نیز لازم است داده ها را با AJAX به سرور بفرستیم که این کار نیز ممکن است
    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    در چه مواقعی؟
    مثلا برای فرم Login ... در این حالت فقط قسمتی که فرم قرار گرفته است را با داده های جدید (مثل لینک Logout و ...) تعویض می کنیم. ضمن اینکه مجبوریم داده ها را با AJAX به سرور بفرستیم چون نمیخواهیم کل صفحه reload شود.

  6. #6

    نقل قول: روش (های) متداول ترکیب HTML با PHP و نیز به کار گیری AJAX چیست؟

    هان که اینطور! برنامه نویسی وب خیلی حال میده. خوش اومدی!
    برنامه نویسی وب و دسکتاپ هردو رو باید یاد گرفت. حتی میتونم بگم یاد گرفتن برنامه نویسی وب و یاد نگرفتن برنامه نویسی دسکتاپ، در مجموع کاراتر و جذابتر از یاد گرفتن برنامه نویسی دسکتاپ و یاد نگرفتن برنامه نویسی وب هست.
    من اول برنامه نویسی وب رو یاد گرفتم بخاطر همینا و اینکه فکر کردم بازار کارش هم باید بیشتر باشه.
    راستی یه نگاه به همین فروم بکن ببین طراحی اصولی و حرفه ای به چی میگن.
    مثلا من الان جاوااسکریپتم رو خاموش میکنم و بررسی میکنم امکانات و بخشهای سایت در دسترسم هستن یا نه.
    ....
    خب من برگشتم
    همه چی در دسترس بود. میتونستم پستم رو ویرایش بکنم، جستجو کنم و خلاصه تمام کارهای پایه مورد نیاز رو انجام بدم.
    این فروم در عین سادگی ظاهری خیلی کاراست و هیچ مشکل طراحی و برنامه نویسی نداره و بصورت بهینه ازش استفاده میشه. در چیزی افراط نکرده و هرچیزی رو بجای خودش و جایی که نیاز هست و واقعا مفیده بکار برده. از پیچیدگی بیش از حد و وابستگی بیش از حد پرهیز کرده. مثلا میشد کلی جنگولک منگولگ هم اینور و اونورش گذاشت، ولی کارایی مهمی ندارن برای یک فروم و درمقابل حجم صفحات و سنگینی پردازش و پیچیدگی برنامه و احتمال باگ و حفره های امنیتی رو بالا میبرن و غیره. مثلا وقتی لاگین میکنی میری توی یه صفحهء دیگه و تازه این خیلی هم خوبه و آدم کاملا متوجه میشه چه اتفاقاتی افتاد و الان لاگین شد و همهء سایت دوباره از نو براش اومد در یک حالت عملیاتی ای که فرق داره. میشد لاگین رو با AJAX و غیره انجام داد که نیاز به لود همهء صفحه نباشه، اما واقعا این جز یک جنگولک بازی که اغلب هزینه ها و عوارضی هم برای برنامه نویس و هم برای کاربر داره چی هست؟ مگه من میخوام دقیقه به ثانیه لاگ آوت و لاگین کنم؟!

  7. #7

    نقل قول: روش (های) متداول ترکیب HTML با PHP و نیز به کار گیری AJAX چیست؟

    حرف شما رو کاملا قبول دارم. ولی امروزه استفاده حرفه ای از کتابخانه هایی همچون jQuery در بیشتر وبسایت ها هم برای راحتی کار و هم برای ظاهر زیباتر یک نیاز به نظر میرسه. من نمیتونم به راحتی در مورد عدم استفاده از JS خودم رو قانع کنم.

    از طرف دیگه میشه اقداماتی رو انجام داد تا کاربرانی که JS رو غیر فعال کرده اند، یک نسخه معمولی از وبسایت رو مشاهده کنند و دسته دیگر نسخه AJAX رو ببینند.
    خب اینا بستگی به کاربرد و کاربران سایت داره.
    من نگفتم امکانات AJAX و JS برای زیبایی و کارایی و راحتی بیشتر نذاریم.
    در خیلی موارد امکانش هست که طوری طراحی کنید که اگر جاوااسکریپت غیرفعال بود، سایت ناقص نشه و کاربران بتونن کارهایی پایه رو هرچند بصورت کلاسیک و با تسهیلات کمتر انجام بدن. اگر اینکار رو نکنید طراحی شما اصولی نیست و تنبلی و غیره هم عذری نیست و شما در وظایف خودتون قصور کردید، هرچند ظاهر سایت خیلی زیبا و امکاناتش چشمگیر باشن.
    نیازی به طراحی یه نسخهء دیگه از سایت نیست و معمولا کسی اینکار رو نمیکنه (خودتون هم میدونید که اینا همش حرف هست!!). طراحی اصولی که گفتم از اینکار بهتر و راحتتره که!
    یه مواردی هست که روش کلاسیک و بدون نیاز به جاوااسکریپت رو نمیشه با روشهای مدرن تر ترکیب کرد که اینا باز بحث جداست. باید ببینید کاربرد و کاربر شما چیه و کیه و چه هدفی دارید و غیره و اون ویژگی آیا اونقدری ضروری یا مفید هست که سازگاری بیشتر رو فداش بکنید یا نه.

    مثلا من سایتهایی مثل ویکیپدیا رو میبینم خیلی هم حال میکنم چون ساده هستن و سریع لود میشن و برای مطالعه بهینه هستن و باوجود اینکه ظاهرا چیز مدرن و جنگولک بازی و امکانات پیشرفته ای در اونا نیست، اما با سرعت و قدرت زیادی میشه ازشون استفاده کرد و عملا پشت صحنه امکانات عالی و طراحی بسیار اصولی ای در سمت سرور، یک دیتابیس عظیم از اطلاعات رو در اختیار شما میذاره.
    یا سایت گوگل مثلا. گوگل هم خوبه و ساده و کاراست. تازگیا بعضی جنگولک ها رو توش گذاشته که بنظر من کاملا بیهوده هستن و تازه کاراییش رو پایین آوردن. من از یه سایت جستجوی خوب مثل گوگل انتظار دارم پاسخ نیازهای حرفه ای منو بصورت بهینه بده؛ نرفتم که جلوه های تصویریش رو تماشا کنم و کیف کنم!! هرچی سبک تر و سریعتر و ساده تر بهتره.
    بله، در حالت کلی، شیء XMLHttpRequest میاد یه پرینت از روی صفحه میگیره و اونو ارسال می کنه. در این حالت فرم ها غیر فعال می شوند و به بیان ساده
    فقط تصویری از آن ها بارگذاری شده است
    . پس باید ابتدا یک صفحه دیگر حاوی تگ iframe که به صفحه مورد نظر (دارای فرم) لینک شده است، ایجاد شود و سپس از صفحه اصلی و با AJAX آن صفحه حاوی iframe بارگذاری شود.
    منظورتون فایل عکس واقعی هست؟
    بهرحال گفتم که این روش بنظر من اصلا اصولی نیست و ضرورتی هم نداره اینطور کار کنیم.

    یعنی برای گرفتم و پردازش و نمایش نتایج از اسکریپت های PHP جداگانه استفاده نشود و همه این اعمال در یک فایل واحد انجام بگیرند. (در پست اول دومین مثال را ببینید، دقیقا با این شیوه می توان چنین چیزی را ایجاد کرد. آن کدهای HTML که قرار داده شده به هیچ عنوان نمایش داده نمی شوند مگر اینکه شرط درست باشد.)
    خب معمولا ضرورتی نداره اسکریپت ها جدا باشن. منم از همین روش استفاده میکنم.
    از نظر برنامه نویسی هم معمولا این روش مورد نیاز هست یا خیلی بهتره. مثلا وقتی اطلاعات فرم اشتباه/غیرقابل قبول بوده و فرم دوباره باید به کاربر ارسال بشه، به این روش میشه راحتتر اینکار رو کرد و بخصوص برای انتقال پیام خطا مشکلی نداریم. درحالیکه اگر اسکریپت ها جدا باشن شما مجبورید به روشی، پیامهای خطا رو به اسکریپت دیگر انتقال بدید تا نمایش داده بشن. اینکار برنامه نویسی رو اکثرا حجیم تر و پیچیده تر میکنه و ضمنا پردازش و امکانات و منابع مورد مصرف سمت سرور زیاد میشه (مثلا باید از سشن استفاده کنید).

    البته یک نکته را هم اضافه کنم، این شیوه برای حفظ امنیت هم هست. (به جای اینکه مقادیر را با AJAX به سرور بفرستیم، در خود فایل PHP ورودی ها را دریافت می کنیم.)
    بله مسلما راه هرچه ساده تر بهتر و امن تره اغلب.
    مگر اینکه ما بخوایم زیبایی یا امکانات اضافی خاصی رو در اختیار کاربر بذاریم. باید نگاه کنیم که آیا این امکانات واقعا مورد نیاز هستن و میزان استفاده و فایدهء اونها ارزش این هزینه ها رو داره یا نه.

    --------------------

    راستی من مثلا همین الان پستم رو میخواستم ویرایش کنم (درحالت ویرایش سریع که با AJAX کار میکنه) وقتی دکمهء «ذخیره» رو میزدم همینطور باقی میموند و معلوم نبود بالاخره تغییرات اعمال شدن یا نه. این مسئله برام کم پیش نمیاد و نادر نیست. در متد کلاسیک (غیر AJAX)، مرورگر درصورت خیلی از خطاها به شما یک صفحهء خطا نمایش میده که بهتر متوجه میشید بالاخره سر ارسال شما چی اومده و چرا، و ضمنا با رفرش کردن اکثرا میشه اطلاعات رو مجددا ارسال کرد و اطلاعات شما از بین نمیرن. این نشون میده که هنوزم روشهای کلاسیک مزایا و امکاناتی دارن که روشهای مدرن تر ندارن.
    البته من وقتی میبینم اینطور شد متنی رو که تایپ کردم فورا کپی میکنم تا اگر تغییرات اعمال نشده بودن، نیازی به تایپ مجدد اونا نداشته باشم.

    -------------------

    نکتهء بعدی اینکه اگر روی دکمهء ویرایش کلیک راست کنید و گزینهء Open link in new Tab رو انتخاب کنید، میتونید مستقیما به صفحهء ویرایش سریع برید. به این بازم میگن یه طراحی اصولی و دادن حق انتخاب به کاربر و ترکیب کاملا کارا و مفید و منسجم روش کلاسیک با روشهای پیچیده تر. مهم اینه که شما به این نکات توجه داشته باشید و از دوش خودتون باز نکنید. کارایی خیلی جاها مهمتر از زیبایی و تسهیلات کمکی هست.
    بعضیا مثلا ممکنه بیان این دکمه رو بصورت دیگه ای طراحی کنن که اصلا لینک نیست و چنین امکانی نه تنها وجود نداره، بلکه وقتی جاوااسکریپت خاموش باشه، کاربر اصلا نمیتونه پستش رو ویرایش کنه. درصورتیکه چنین محدودیتی هیچ ضرورتی نداشته و میشده دو روش رو با هم ترکیب کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : دوشنبه 21 تیر 1389 در 21:23 عصر

  8. #8

    نقل قول: روش (های) متداول ترکیب HTML با PHP و نیز به کار گیری AJAX چیست؟

    دقت کردید بعضی سایتها منوهایی دارن که گزینه هاشون بصورت لینک نیست؟ به این میگن یک طراحی صددرصد غلط و ناشیانه و اعصاب خورد کن.
    اون منوهایی که گزینه هاش لینک هم هستن دوتا خوبی داره. اولا شما میتونی روی منو کلیک راست بزنی و گزینهء باز کردن لینک در یک صفحه یا تب جدید رو انتخاب کنی، که این امکان پرکاربرد و مهمی هست، و دوما اینکه اگر جاوااسکریپت غیرفعال بود حداقل تیتر منو ها بصورت لینک در دسترس هستن. تازه بنظرم بشه حداقل در مواردی منوها رو کلا طوری طراحی کرد که اگر جاوااسکریپت غیرفعال بود گزینه های منوها در دسترس باشن (میتونه جای دیگه ای از صفحه باشه). هرچند فکر میکنم منوهای از پیش آماده چنین امکانی رو خودشون داشته باشن.
    همهء اینا یعنی اصول خردمندانه! یعنی شعور. یعنی قدرت یک ذهن که هوش رو با خرد و منطق قدرتمند داره. بعضیا فقط هوش دارن یا بازی بازی میکنن. اینا آدمای قوی ای نیستن و فقط میخوان خودشون رو به رخ بکشن. این افراد ممکنه کارهای توی چشم بیا بکنن، ولی افرادی نیستن که بشریت اساسا بهشون نیاز داره. البته ببخشید این نظر شخصی من بود و منظوری هم به شخص خاصی ندارم (شما هم که تازه کار و آماتور هستید و طبیعی هست تجربه و بینش کافی نداشته باشید).

    راستی من یه تاپیک قدیمی راجع به همینطور اصول دارم: http://www.phalls.com/showthread.php?t=49386
    یه عده گفتن حجم نوشته هاش خیلی زیاده!!
    الان که یادم افتاد شاید این تاپیک رو در این تالار هم کپی کنم! و البته باید مطالب جدید مطرح شده در اینجا رو هم بهش اضافه کنم.

    پ. ن: البته فکر کنم شما نتونید اون تاپیک رو ببینید چون تالار کامپیوتر رو فقط اعضاء اون فروم میتونن ببینن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •