نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تنظیم کانکشن استرینگ در app.config از طریق کد

  1. #1

    تنظیم کانکشن استرینگ در app.config از طریق کد

    سلام تنظیم کانکشن استرینگ در app.config از طریق کد امکان داره؟ با پایگاه داده اکسس کد زیرو پیدا کردم ولی کار نکرد
    Configuration conf = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur  ationUserLevel.None);
    ConnectionStringSettings ConstrS=new ConnectionStringSettings("constr0", "data source=d:\\sss.mdf");
    ConnectionStringsSection const00 = conf.ConnectionStrings;
    const00.ConnectionStrings.Add(ConstrS);
    conf.Save(ConfigurationSaveMode.Modified);

  2. #2

    نقل قول: تنظیم کانکشن استرینگ در app.config از طریق کد

    سلام
    من از كد زير استفاده مي كنم بسيار خوب هم جواب ميدهد از نوشتن كد زياد هم پيشگيري مي كند
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <configSections>
    </configSections>
    <connectionStrings>
    <add name="project.Properties.Settings.ProjectConnectio nString"
    connectionString="Data Source=AB-PC;Initial Catalog=Project;Integrated Security=True"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
    <appSettings>
    <add key="Cstr" value="Data Source=Iran-PC;Initial Catalog=Project;Integrated Security=True"/>
    </appSettings>
    </configuration>

  3. #3

    نقل قول: تنظیم کانکشن استرینگ در app.config از طریق کد

    سلام با تشکر
    ببینید من میخواهم از طریق کد کانکشن استرینگ را تنظیم کنیم یعنی به طور مستقیم نمی خواهم در فایل app.config تبظیم کنم میشه؟ببینید من میخوام وقتی برنامه نصب میشه برای اولین بار که اجرا میشه مسیر فایل share شده از طرف کاربر در فرمی که برای تنظیمات گذاشتم تنظیم بشه( یعنی از طریق openfiledialog) برای همین می خوام از طریق کد همانجا کابکشن استرینگ در app. config ست بشه اگه راهش درست نیست میشه راهنمایی کنین اگه راه دیگه ای داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •