نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Login کردن به SQL Express

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ری
    پست
    36

    Question Login کردن به SQL Express

    سلام بر دوستان عزیز،

    وقتی بار اول میخوام به پایگاه داده از طریق برنامه Login کنم خطا میده. جالب اینجاست که وقتی برنامه رو می بندم و بازش می کنم مشکل برطرف می شه و بدون خطا به پایگاه می تونم متصل بشم.
    لازم به ذکر که پایگاهم SQL Express هستش.
    کسی می دونه مشکل چیه و چطور حل میشه؟

    ممنون از لطفتون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: Login کردن به SQL Express

    خب چه خطایی میده ننوشتین که ...

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ری
    پست
    36

    نقل قول: Login کردن به SQL Express

    نقل قول نوشته شده توسط اوج بلند مشاهده تاپیک
    خب چه خطایی میده ننوشتین که ...
    خطا:
    Cannot open database requested in login 'dbName'. Login fails. Login failed for user 'MyUser'

    اینم سورسی که خطا میده:

    SqlConnection scon = newSqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=dbName;Integrated Security=True;Uid=sa;Pwd=*****");
    scon.Open();
    آخرین ویرایش به وسیله jimi67 : دوشنبه 21 تیر 1389 در 13:52 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: Login کردن به SQL Express

    اسم دیتابیستون دی بی نیم هست ؟ پسوردتون چرا ستاره هست ؟
    به هر حال پیشنهادات من اینه که :
    دیتابیستون رو اگر در اس کیو ال سرور اتچ نکردید اتچ کنید. (در مینیجمنت استودیو )
    کانکشن استرینگتون رو تصحیح کنید .
    یا اینکه دیتا بیستون رو مستقیما در کانکشن استرینگ به برنامه اتچ کنید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: Login کردن به SQL Express

    Uid=sa;Pwd=*****

    من فکر میکنم 5 بار گفتم که نباید این پارامتر ها رو در حالتی که از integrated security استفاده میکنید استفاده کنید.
    اگر 5 دقیقه وقت میگزاشتید و جست و جو میکردید من به نفر بعدی نمیگفتم 6 بار که بدش بیاد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: Login کردن به SQL Express

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    Uid=sa;Pwd=*****

    من فکر میکنم 5 بار گفتم که نباید این پارامتر ها رو در حالتی که از integrated security استفاده میکنید استفاده کنید.
    اگر 5 دقیقه وقت میگزاشتید و جست و جو میکردید من به نفر بعدی نمیگفتم 6 بار که بدش بیاد.
    آره حق با شماست.در تكميل فرمايش شما:

    jimi67 عزيز اينا دو روش اتصال جدا هستن و نميشه با دو روش در يك لحظه اونم به يك ديتابيس وصل بشي. يكي از اونها رو بردار كه درست بشه.

    ولي يك نكته اينكه گفتيد دفعه دوم وصل ميشه. حالا سوال من: چطور ممكنه دفعه اول وصل نشه (نبايد هم بشه) و دفعه دوم وصل بشه(باز هم نبايد بشه)!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: Login کردن به SQL Express

    ولي يك نكته اينكه گفتيد دفعه دوم وصل ميشه. حالا سوال من: چطور ممكنه دفعه اول وصل نشه (نبايد هم بشه) و دفعه دوم وصل بشه(باز هم نبايد بشه)!!!
    علت این ممکنه latency باشه ولی واقعا" بعیده چون معمولا" connection های sql خیلی امن هستند و دفعه ی دوم نباید بتونید وصل بشید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: Login کردن به SQL Express

    برای دیدن الگوهای مجاز کانکشن استرینگ به سایت connectionstrings.com سری بزنید .

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ری
    پست
    36

    Question نقل قول: Login کردن به SQL Express

    نقل قول نوشته شده توسط vandermond مشاهده تاپیک
    ولي يك نكته اينكه گفتيد دفعه دوم وصل ميشه. حالا سوال من: چطور ممكنه دفعه اول وصل نشه (نبايد هم بشه) و دفعه دوم وصل بشه(باز هم نبايد بشه)!!!
    برای منم سوال همین دقیقا، اما این اتفاق در کمال تعجب میافته.
    دوستان عزیز کسی نظری نداره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •