نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: وارد کردن تگ های HTML

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Question وارد کردن تگ های HTML

    سلام

    جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

    من یه RichTextBox ی چیزی می خوام که کد ها و تگ های HTML رو قبول کنه

    همین

    اگه تکراری بود باز هم ببخشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: وارد کردن تگ های HTML

    نه مثل این که منظورم رو متوجه نشدین

    من می خوام تو RichTextBox یا هر یز دیگه ای فرقی نداره این رو وارد کنم
    <HTML><title>Alireza</title></HTML>

    بعد اون چیزی که به من نشون بده
    Alireza

    باشه
    همین طور برای تمامی تگ های HTML
    یه همچین چیز هایی ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Talking نقل قول: وارد کردن تگ های HTML

    نقل قول نوشته شده توسط LORD AELX مشاهده تاپیک
    البته شاید منظورتون اینه که سمت کلاینت و بدون ارسال به سرور چنین اتفاقی بیفته، که اینم با گرفتن محتویات توسط Javascript و استفاده از document.write باید ممکن باشه.
    یه توضیحی میدین؟
    اگه کامپونت یا سورس بود چه بهتر؟
    باز هم تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: وارد کردن تگ های HTML

    دوست عزيز
    شما ميتونيد از كنترل Web Browser استفاده كنيد
    ابتدا ذخيره محتويات ريچ تكست سپس لود در بروزر
    كاري كه برنامه هاي ويرايشگر مثله دريمويور ميكنند

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: وارد کردن تگ های HTML

    آقایون من اعلام می کنم شدیدا به خواب نیاز دارم!!!!! یک هفته است که از ساعت 6 صبح تا 2 نصفه شب، پای سایت برنامه نویس هستم و دیگه الآن مغزم هنگ کرده!! تو تالار VB .NET نمونه کد #C می نویسم، تو بخش VB6 فکر می کنم طرف مشکل HTML و وبسایت داره... واااااایییییییی سرم!!

    آقایون من معذرت میخوام، پست های قبلم تو این تاپیک رو پاک کردم...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Smile نقل قول: وارد کردن تگ های HTML

    نقل قول نوشته شده توسط parselearn مشاهده تاپیک
    دوست عزيز
    شما ميتونيد از كنترل Web Browser استفاده كنيد
    ابتدا ذخيره محتويات ريچ تكست سپس لود در بروزر
    كاري كه برنامه هاي ويرايشگر مثله دريمويور ميكنند
    باتشکر
    میشه بگین چطور لود کنم؟
    این کد ؟ که کار نمیکنه.
    Private Sub Text1_Change()
    WebBrowser1.Navigate Text1.Text
    End Sub


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: وارد کردن تگ های HTML

    طبق گفتم
    ابتدا بايد كد ذخيره بشه
    خب مربوط به فايلهاست كه شما بايد با پسوند html ذخيره كنيد

    سپس لودش ميكنيم

    WebBrowser1.Navigate "index.html"



    البته اگر برنامه اي مانند دريمويور را باز كنيد و فايل htmlي ايجاد كنيد
    به صورت پيش فرض كدهايي توليد ميكنه
    كه براي اجرا كردن نيازه


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    <body>



    </body>
    </html>




    كد شما بايد بين تگ body قرار بگيره

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •