نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش پیغام در taskbar

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ucnazard
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نمایش پیغام در taskbar

    سلام
    میخام تو برنامم بعد از تموم شدن جست وجو یا کارهای دیگه یه پیغام تو task bar نشون بده
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟
    ممنوم میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: نمایش پیغام در taskbar

    با notifyicon می تونی تو task bar نشون بدی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ucnazard
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: نمایش پیغام در taskbar

    نقل قول نوشته شده توسط ahrimaneahurai مشاهده تاپیک
    با notifyicon می تونی تو task bar نشون بدی
    میشه یه کم توضیح بدین
    یا یه مثال بزنید ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ucnazard
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: نمایش پیغام در taskbar

    نقل قول نوشته شده توسط ucnazard مشاهده تاپیک
    میشه یه کم توضیح بدین
    یا یه مثال بزنید ممنون

    مرسی از راهنماییتون یاد گرفتم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: نمایش پیغام در taskbar

    ميتوني از ToolBox يك NotifyIcon بزاري و بعد با تنظيم خاصيت هاي BalloonTipText ,BalloonTipTitle, BalloonTipIcon اون چيزايي رو كه ميخواي نشون بدي. براي زمان اجراي برنامه هم كه با كد اينا رو مشخص كن و نمايش بده.

    ويرايش :
    گفتم بيشتر توضيح بدم كه ديگه كامل بشه:
    notifyIconErr.BalloonTipText = "متن خطايي كه ميخوايد";
    notifyIconErr.ShowBalloonTip(10000);
    آخرین ویرایش به وسیله vandermond : دوشنبه 21 تیر 1389 در 17:53 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Masoome_das
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    199

    نقل قول: نمایش پیغام در taskbar

    سلام
    اگر من منظور شما را به درستی فهمیده باشم برای این کار یک کنترل statusStrip به داخل فرم بکشید و یک Lable بر روی آن بگذارید سپس در ایونت مورد نظرتان مقدار Lable.Text آن را با پیام دلخواهتان پر کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: نمایش پیغام در taskbar

    نقل قول نوشته شده توسط ucnazard مشاهده تاپیک
    سلام
    میخام تو برنامم بعد از تموم شدن جست وجو یا کارهای دیگه یه پیغام تو task bar نشون بده
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟
    ممنوم میشم
    اوه
    اگه منظور شما StatusBar هستش كه خب بايد يه دونه StatusStrip بزاريد رو فرم و يك ليبل به اون اضافه كنيد و هرچي كه خواستيد رو هر وقتي كه خواستيد با قرار دادن تكست اون ليبل به مقدار مورد نظر، نشون بديد.
    بدون كد قبول كنيد ديگه. شبه و ....
    اگه كد خواستيد باز هم بگيد كه بزارم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ucnazard
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: نمایش پیغام در taskbar

    تشکر کردم از همتون مشکلم با راهنمایی اولی حل شد منظورم notify بود که ahrimanسرنخ داد و حل شد.
    ممنونم از همگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •