نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سوال - مشكل در پيدا كردن تكست كمبوباكس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    Unhappy سوال - مشكل در پيدا كردن تكست كمبوباكس

    من يك كمبو دارم كه توش چند تا اسمه و اينطوري از جدول اساتيد خونده ميشه.
    Select ID , name from Ostad
    اين هم نتيجه كوئري:
    1 , hamidi
    2, alizadeh
    3 , mohamadi
    4, ...
    و توي كمبو اينطوري اضافه شده:
    Cmb.diplaymember = hamidi
    cmb.valuemember = 1

    Cmb.diplaymember = alizadeh
    cmb.valuemember = 2

    Cmb.diplaymember = mohamadi
    cmb.valuemember = 3
    .
    .
    .
    هر اتاق درسي چند تا استاد داره.
    وقتي كه دانشجو براي كلاس ثبت نام ميكنه ميتونه استاد رو انتخاب كنه.
    مقداري كه با انتخاب استاد در بانك ذخيره ميشه ID استاد هست.
    ID - ClassNo - Name - OstadID , data
    1 - 102 - farhadi - 1
    2 - 102 - hosseini - 1
    3 - 102 - emami - 2
    4 - 102 - asadi - 2

    حالا يك كوئري ديگه دارم كه مياد كل فرم رو با binding پر ميكنه.
    وقتي كه كاربر روي كد اتاق جستجو ميكنه بقيه ديتا از بانك خونده ميشه.
    مشكل اينجاست كه چطوري به كمبو بفمونم كه اون ايندكس استاد رو بهم نشون بده.
    يعني وقتي كه valuemember كه همون ID استاد هست به كمبو فرستاده شد خودش بياد displaymember كه مربوط به اون هست رو نشون بده.
    آخرین ویرایش به وسیله hamzehsh : سه شنبه 22 تیر 1389 در 08:36 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: سوال - مشكل در پيدا كردن تكست كمبوباكس

    سلام دوست عزيز ورودت به سايت برنامه نويس رو تبريك ميگم.
    سوالت يه خورده نامفهومه. اگه ميشه يه بار ديگه توضيح بده و بگو كلاس فيزيك و استاد و ... چي هستن؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    Cool نقل قول: سوال - مشكل در پيدا كردن تكست كمبوباكس

    ممنون
    من چند ساله كه ميام و خيلي استفاده كردم. مطالب سايت واقعا مفيده.
    مشكل من اينه

    كمبوي اسم استادها از يك جدول خوانده ميشه و در فرم نمايش داده ميشه.
    من فقط ID اسم استادها رو توي بانك اصلي كه كلاس درس هست وارد ميكنم. نوع فيلد استاد رو int انتخاب كردم.

    حالا
    وقتيكه شماره كلاس درس رو وارد ميكنم كل اطلاعات مربوط به اون كلاس درس مياد. مثلا چند نفر ثبت نام كرده اند و روزهاي كلاس و غيره.

    اما وقتي كه به كمبوي استاد ميرسه نميدونم چطوري بايد براساس مقدار يعني همون ID اسم استاد رو پيدا كنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: سوال - مشكل در پيدا كردن تكست كمبوباكس

    باز هم كامل متوجه نشدم. شما فقط ID رو وارد ميكنيد (نه اسم رو) خب اسم استاد رو از كجا پيدا كنه؟
    اگه ميتونيد بيشتر توضيح بديد يا يه عكسي چيزي بزاريد كه كامل بفهمم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: سوال - مشكل در پيدا كردن تكست كمبوباكس

    من تو VB6 اينطوري مينوشتم و هميشه درست كار ميكرد.
    اما C#‎ رو تازه شروع كردم و نميدونم چطوري بايد كار كنم


    Public Sub ListFindItem(ctlAny As ComboBox, lngValue As Long)
    Dim intLoop As Integer
    Dim BoolFound As Boolean

    For intLoop = 0 To ctlAny.ListCount - 1
    If ctlAny.ItemData(intLoop) = lngValue Then
    ctlAny.ListIndex = intLoop
    'boolFound = True
    intLoop = ctlAny.ListCount
    End If
    Next

    'ctlAny.ListIndex = -1
    End Sub

    كمبو يك DataMember داره يك datavalue
    خب من ميخوام ديتاوليو رو بدم و ديتاممبر رو بهم نشون بده ديگه
    نميدونم ديگه چطوري بايد توضيح بدم. اينم كد vb كه شايد اينطوري منظورم بهتر بيان بشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: سوال - مشكل در پيدا كردن تكست كمبوباكس

    اگه درست فهميده باشم شما ميخوايد با انتخاب يك ايتم كومبو، تكست اونو بگيريد. (مثلا اسم اساتيد توي كومبو هست و شما ميخوايد كاربر هر كدوم رو انتخاب كرد، اسم استاد رو يه كاري بكنيد)
    string strName = cboName.SelectedItem.ToString();

    strName اون چيزي هست كه شما ميخوايد.
    اگه هنوز هم درست نفهميدم بگيد تا بگم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: سوال - مشكل در پيدا كردن تكست كمبوباكس

    سوال اصلي رو اصلاح كردم
    آخرین ویرایش به وسیله hamzehsh : سه شنبه 22 تیر 1389 در 08:37 صبح

  8. #8

    نقل قول: سوال - مشكل در پيدا كردن تكست كمبوباكس

    سلام ، اگه مقداری رو که داری به خصوصیت SelectedValue کومبوباکس بدین خودش میره روی رکورد مورد نظر انتخاب میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •