نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فارسی نویسی در #C!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار moh_mov
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    138

    Talking فارسی نویسی در #C!

    سلام خدکت دوستان
    سوالی که داشتم اینه که تو #C ما یونیکد داریم یا اسکی؟برای string معمولی؟!!
    و می خواستم بدونم که آیا میشه همونطور ک با استرینگ انگلیسی رفتار می کنیم ، با فارسی هم رفتار کنیم؟ آیا راهی هست؟
    می خوام تو نوشتن و خواندن فایل ، ارسال دیتا از طریق سوکت و عملیات های اینگونه زبان پیش فرضم فارسی باشه...
    آیا #C این کار را می کند؟

  2. #2

    نقل قول: فارسی نویسی در #C!

    این رو به NameSpace های فرم اضافه کن

    using System.Globalization;

    این کد هم توی Public FormName() بنویس

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(new CultureInfo("fa-IR"));
    using System.Globalization;

  3. #3

    نقل قول: فارسی نویسی در #C!

    Using توی کد دوم اضافیه
    پاکش کنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار moh_mov
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: فارسی نویسی در C#‎‎!

    ممنون...
    ولی میگه که inputlanguage وجود نداره.....
    مطمئنین چیزی جا نمونده؟
    با این کد چه اتفاقی میفته؟

  5. #5

    نقل قول: فارسی نویسی در #C!

    نه چیزی کم نیست
    اینو ببین

    البته با 2010 نوشته شده
    اگه نمیتونی باز کنی این کد هست

    using System.Globalization; 
    namespace WindowsFormsApplication2
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(new CultureInfo("fa-IR"));
    }
    }
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •