نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش اطلاعات در DataGridView

  1. #1

    نمایش اطلاعات در DataGridView

    چطوري ميتونم اطلاعات داخل جدول رو به گريدويو بيارم؟ بعدش با استفاده از يه دكمه اطلاعات از گريد ويو سرچ بشه و با انتخاب يه گزينه (يه سطر از گريدويو ) اطلاعات به چندتا تكت باكس بياد
    لطفا بصورت كامل توضيح بدهيد
    خيلي فوريه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: گريدويو

    با سلام

    دوست عزیز حداقل میگفتی با چه بانکی ( منظور کدهای اکسس یا اس کیو ال) بنویسم کدهارو برات

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: گريدويو

    با سلام

    با کد های زیر میتونی بانکت رو ببری به گرید ویو:




    string address_db = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\tell.mdb";
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(address_db);
    string queryaccess = "select * from tdate ";
    OleDbDataAdapter dba = new OleDbDataAdapter(queryaccess, con);
    DataSet ds = new DataSet(); dba.Fill(ds);

    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0].DefaultView;



    خب حالا باید بگی تو بانک چه نوع فیلدی داری و چطور میخوای جستجو کنی

    میخوای بر اساس بانک جستجو کنی بعد تو textbox نشون بدی یا بر اساس گرید میخوای جستجو کنی یا اصلا میخوای وقتی روی گرید کلیک کردی اطلاعات برن تو تسکت باکس

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4

    نقل قول: گريدويو

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    با کد های زیر میتونی بانکت رو ببری به گرید ویو:




    string address_db = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\tell.mdb";
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(address_db);
    string queryaccess = "select * from tdate ";
    OleDbDataAdapter dba = new OleDbDataAdapter(queryaccess, con);
    DataSet ds = new DataSet(); dba.Fill(ds);

    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0].DefaultView;



    خب حالا باید بگی تو بانک چه نوع فیلدی داری و چطور میخوای جستجو کنی

    میخوای بر اساس بانک جستجو کنی بعد تو textbox نشون بدی یا بر اساس گرید میخوای جستجو کنی یا اصلا میخوای وقتی روی گرید کلیک کردی اطلاعات برن تو تسکت باکس
    سلام دوست عزيز از اين كه بهم پاسخ دادي ممنونم روش كار ميكنم اميدوارم كه كارم راه بيافته
    فقط من ميخوام برنامه ام اينطوري باشه كه بعد از اينكه با لود شدن فرم اطلاعات يه جدول به گريدويو اومد با نوشتن نام و يا كد ملي كه اينت هست اطلاعات به تكست باكس بياد
    از اينكه پاسخ بالا رو برام فرستادي واقعا خوشحال شدم. مرسي

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: نمایش اطلاعات در DataGridView

    دوست عزیز همچین جستجوهایی رو به گرید ربط نده و سعی کن خیلی راحت تو بانکت سرچ کنی و نتایج رو تو textbox بذاری.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •