نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مقداردهی RecordSet بدون Close کردن در adodb

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    مقداردهی RecordSet بدون Close کردن در adodb

    با سلام.
    دوستان من با adodb به بانکم که از نوع اکسس هست ، ارتباط برقرار میکنم.
    اما هر بار که میخوام اطلاعات جدیدی به Rs که همون RecordSetم هست بدم باید اول اونو Close و سپس Open کنم و بهش اطلاعات جدید جدول رو بدم ، آیا راهی هست که Close نشه و Sourceش رو تغییر داد؟

  2. #2

    نقل قول: مقداردهی RecordSet بدون Close کردن در adodb

    سلام
    دوستان اگه میشه راهنمایی کنید منم هم در این مورد اشکال دارم
    چطور میشه این مشکل رو حل کرد.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ENG_Torshani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران-شرق
    سن
    36
    پست
    98

    نقل قول: مقداردهی RecordSet بدون Close کردن در adodb

    عزیز هیچ راهی نداره وقتی شما Open RS کنید تا اونجایی که اطلاع دارم اینجا برات یک کلاس میزارم با اون کار کنید راحت میشید.


    '***********************************************
    '***********************************************
    '***********************************************
    ' GPC DB Engine
    ' Created By Mehdi Torshani
    ' Mohammad Mazinani
    '***********************************************
    '***********************************************
    '***********************************************
    Public DBConect As New ADODB.Connection 'Data Base Conetion
    Public DBCmd As New ADODB.Command 'Data Base Command
    Public DBRecord As New ADODB.Recordset 'Data Base RecordSet

    'Active Conection TO Data Base
    Public Sub CreatConectionDB()
    DBConect.Open JetAcc
    DBCmd.ActiveConnection = DBConect
    DBCmd.CommandType = adCmdTable
    End Sub
    'Execute Paramet for DataBase
    Public Sub RecDB(StrSql As String)
    Open "c:\1.txt" For Output As #1
    Print #1, StrSql
    Close #1
    DBConect.Execute (StrSql)
    End Sub
    'Open Record Set
    Public Function OpenRS(StrRS As String) As Recordset
    DBRecord.Open StrRS, DBConect, adOpenDynamic, adLockBatchOptimistic
    On Error Resume Next
    DBRecord.MoveFirst
    Set OpenRS = DBRecord
    End Function
    Public Sub CloseRec()
    DBRecord.Close
    End Sub
    'Close Conection
    Public Sub CloseConection()
    DBConect.Close
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : چهارشنبه 23 تیر 1389 در 06:14 صبح دلیل: قرار دادن کدها در تگ کد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: مقداردهی RecordSet بدون Close کردن در adodb

    مرسی ، لطفا کدهاتون رو تو تگ Code بزارین تا خواناتر بشه
    یعنی مطمئنید راهی نداره؟
    لطفا راهنمایی کنید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ENG_Torshani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران-شرق
    سن
    36
    پست
    98

    نقل قول: مقداردهی RecordSet بدون Close کردن در adodb

    والا من بلد نیستم اگه راهیم باشه به Refrence ها هم یک سر زدم چیزی نبود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •