نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک گرفتن برای نوشتن کدنویسی استاندارد

  1. #1

    کمک گرفتن برای نوشتن کدنویسی استاندارد

    با سلام. من قبلا کد نویسیم رو به صورت معمولی واستفاده از توابع می نوشتم . الان میخام شروع به استفاده از نوشتن کلاس ها کنم . یه کلاس کوچولو نوشتم واسه بیند کردن داده ها به دیتاگرید . بدون هیچ مشکلی کار میکنه اما میخاستم دوستان بگن کجاش مشکل داره یا استاندارد نوشته نشده ؟ ممنون میشم .

    using System;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Configuration;
    using System.Web;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Web.UI.HtmlControls;

    /// <summary>
    /// Summary description for eASYaDO
    /// </summary>
    public class eASYaDO
    {
    private SqlConnection _strConnectionString;
    private string _strSQL;
    private string _strTableNameToBind;
    private GridView _strDataGridNameToBind;
    public eASYaDO()
    {
    //
    // TODO: Add constructor logic here
    //
    }
    public void bindToDataGrid()
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(strSQL,strConnectionString);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, strTableNameToBind);
    strDataGridNameToBind.DataSource= ds.Tables[strTableNameToBind].DefaultView;
    strDataGridNameToBind.DataBind();

    }
    public SqlConnection strConnectionString
    {
    get{return _strConnectionString;}
    set{_strConnectionString=value;}
    }
    public string strSQL
    {
    get{return _strSQL;}
    set{_strSQL=value;}
    }
    public string strTableNameToBind
    {
    get{return _strTableNameToBind;}
    set{_strTableNameToBind=value;}
    }
    public GridView strDataGridNameToBind
    {
    get { return _strDataGridNameToBind; }
    set { _strDataGridNameToBind = value; }
    }

    }




    eASYaDO utility = new eASYaDO();
    utility.strConnectionString = cnn;
    utility.strSQL = "select * from table1";
    utility.strTableNameToBind = "table1";
    utility.strDataGridNameToBind = GridView1;
    utility.bindToDataGrid();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: کمک گرفتن برای نوشتن کدنویسی استاندارد

    1- مرتب نوشتن.
    2- عدم تکرار کد بالای 2 بار (استفاده از توابع).
    3- کامنت گزاری.(که چهار روز دیگه واسه توسعه گیج نشیم.)
    4- استفاده از کلاس + کاستوم کنترل و...
    5- تعریف متغیر ها و... با یه نام مشخص (مثلا نام هایی : str_text12 با اینکه معرف یه متغیر رشته هم هست ولی بازم غلط تعرف شده ؟! این طوری بهتره =>> StrTextDialog )
    فعلا همن ها بیشتر به ذهنم نرسید.
    اساتید کاملش کنند.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: کمک گرفتن برای نوشتن کدنویسی استاندارد

    با سلام. من قبلا کد نویسیم رو به صورت معمولی واستفاده از توابع می نوشتم . الان میخام شروع به استفاده از نوشتن کلاس ها کنم . یه کلاس کوچولو نوشتم واسه بیند کردن داده ها به دیتاگرید . بدون هیچ مشکلی کار میکنه اما میخاستم دوستان بگن کجاش مشکل داره یا استاندارد نوشته نشده ؟ ممنون میشم .
    برادر سوال شما که با عنوان زمین تا آسمون فرق می کنه؟!
    عنوان بدید : مشکل در تعرف کلاس و یا...

  4. #4

    نقل قول: کمک گرفتن برای نوشتن کدنویسی استاندارد

    من نپرسیدم واسه نوشتن کلاس چه نکاتی باید رعایت بشه گفتم مشکلات این کلاس کوچیکی که من نوشتم چیه. لطفآ رو کدا توضیح بدین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •