نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: دادن پیغام خوش آمد گویی

  1. #1

    دادن پیغام خوش آمد گویی

    با سلام می خوام وقتی فرم ثبت نام را کاربر پر می کند با یک پیغام خوش آمد گویی صفحه بسته شود و به طور خودکار فیلد user و pass پر شود. با توجه به اینکه پیغام از طریق Message Box باشد و از طریق Parent Form و Child Form باشد.چگونه این کار را انجام دهم؟ممنون میشم از راهنماییتون.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    با سلام

    کافیه مقادیر نام کاربری و پسوورد رو بفرستی به فرم فرزند و این کارو به روش های مختلفی صورت میگیره

    کلا باید این کارو بکنی

    ابتدا اطلاعات صفحه ثبت نام رو از کاربر بگیری و بعدش هم اگر اطلاعات با موفقیت ثب شد دو مقدار نام کاربری و رمز عبرو رو بذاری تو دوتا متغیر و بفرستیشون به فرم ورود و فرم فعلی رو hide کنید .

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    موتونی بعد از نمایش مسیج باکس فرم اولتو hide کنی و بعد اطلاعات رو بفرستی به صفحه login

  4. #4

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    نقل قول نوشته شده توسط bahar_7 مشاهده تاپیک
    با سلام می خوام وقتی فرم ثبت نام را کاربر پر می کند با یک پیغام خوش آمد گویی صفحه بسته شود و به طور خودکار فیلد user و pass پر شود. با توجه به اینکه پیغام از طریق Message Box باشد و از طریق Parent Form و Child Form باشد.چگونه این کار را انجام دهم؟ممنون میشم از راهنماییتون.
    می شه لطف کنین تو نوشتن کد هم راهنماییم کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    string username, passwd;
    public Form1(string user,string pass)
    {
    InitializeComponent();
    this.username = user;
    this.passwd = pass;
    }
    }
    }

    حالا وقتی می خوای فرم ورودت رو show کنی میگه این 2تا پارامتر رو هم وارد کن

  6. #6

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    نقل قول نوشته شده توسط ahrimaneahurai مشاهده تاپیک
    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    string username, passwd;
    public Form1(string user,string pass)
    {
    InitializeComponent();
    this.username = user;
    this.passwd = pass;
    }
    }
    }
    حالا وقتی می خوای فرم ورودت رو show کنی میگه این 2تا پارامتر رو هم وارد کن
    ممنون از راهنماییتون.
    ببینین من یک فرم master دارم که کاربر باهاش login می کنه یا مشخصاتشو edit می کنه یا عضو می شه.که تو فرم بعدی اینا رو تنظیم می کنه فرم child.حالا می خوام بعد تنظیم کردن و ثبت موفق بهش پیغامو بدم حالا باید یه فرم جدید بسازم یه childe دیگه یا تو فرمای قبلی کد را وارد کنم؟
    می خوام بهش پیغام بده کاربر فلان ثبت نام شما با موفقیت انجام شد.تو یه child form جدید
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    نقل قول نوشته شده توسط bahar_7 مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون.
    ببینین من یک فرم master دارم که کاربر باهاش login می کنه یا مشخصاتشو edit می کنه یا عضو می شه.که تو فرم بعدی اینا رو تنظیم می کنه فرم child.حالا می خوام بعد تنظیم کردن و ثبت موفق بهش پیغامو بدم حالا باید یه فرم جدید بسازم یه childe دیگه یا تو فرمای قبلی کد را وارد کنم؟
    می خوام بهش پیغام بده کاربر فلان ثبت نام شما با موفقیت انجام شد.تو یه child form جدید
    با تشکر
    نیازی به فرم جدید نیست . شما توی همون فرم که قراره کاربر مقادیر را وارد کنه موقع ثبت اطلاعات یک مسیج باکس بزار تا بعد از وارد کردن مقادیر پیغام را بهش بده .

  8. #8

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    نیازی به فرم جدید نیست . شما توی همون فرم که قراره کاربر مقادیر را وارد کنه موقع ثبت اطلاعات یک مسیج باکس بزار تا بعد از وارد کردن مقادیر پیغام را بهش بده .
    یعنی اینجوری؟

    else if (dt.Rows.Count < 0)
    {
    string sql = "INSERT INTO tbl_users"
    + "(`first_name`,`last_name`,`student_number`,`usern ame`,`password`,`Email_address`, `univercity_id`, `course_id`, `province_id`, `city_id`, `year`) "
    + " values "
    + " (\"" + txtName.Text.ToString() + "\", \"" + txtFamily.Text.ToString() + "\" ," + (txtStudentId.Text.ToString()) + ", \"" + txtUser.Text.ToString() + "\", \"" + txtPass1.Text.ToString() + "\", \"" + txtEmailAddress.Text.ToString() + "\"," + this.cmbUni.SelectedValue.ToString() + "," + this.cmbCourse.SelectedValue.ToString() + "," + this.cmbProvince.SelectedValue.ToString() + "," + this.cmbCity.SelectedValue.ToString() + "," + this.cmbYear.SelectedIndex.ToString() + " )";
    dbobject.ExecuteNonQuery(sql);




    MessageBox.Show("ثبت نام شما با موفقیت انجام شد");

    }

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    خوب اگه قصد داری با ثبت مشخصات فقط پیغام بده که مشخصات با موفقیت ثبت شده یک MessageBox کافیه انتهای کدت بزاری .
    همونی که خودت پست بالا نوشتی

  10. #10

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    خوب اگه قصد داری با ثبت مشخصات فقط پیغام بده که مشخصات با موفقیت ثبت شده یک MessageBox کافیه انتهای کدت بزاری .
    همونی که خودت پست بالا نوشتی
    حالا اگه بخوام اسم کاربرم بگه چی کار کنم؟
    ممنون می شم از راهنماییتون
    آخرین ویرایش به وسیله bahar_7 : جمعه 25 تیر 1389 در 01:34 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: دادن پیغام خوش آمد گویی

    messagebox.show(txtusername+"welcome"");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •