نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تابع document.write چیست و چه کاربردی دارد؟

  1. #1

    تابع document.write چیست و چه کاربردی دارد؟

    سلام
    لطفا در مورد تابع document.write توضیح بدبد
    به چه دردی میخوره و چطور میشه ازش استفاده کرد

  2. #2

    نقل قول: تابع document.write

    نقل قول نوشته شده توسط payamka مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفا در مورد تابع document.write توضیح بدبد
    به چه دردی میخوره و چطور میشه ازش استفاده کرد
    سلام.
    شما توسط این تابع میتونید string مورد نظر خودتون رو روی صفحه بنویسید. به این مثال دقت کنید:

    <html>
    <head>
    <script type="text/javascript">
    function onPageLoad() {
    for (var i = 0; i < 3; i++) {
    document.write('Line # ' + (i + 1) + '<br>');
    }
    };
    </script>
    </head>
    <body onload="onPageLoad();">
    </body>
    </html>


    وقتی این صفحه Load بشه، شما چنین خروجی ای روی صفحه خواهید دید:

    Line # 1
    Line # 2
    Line # 3


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار sirvan61
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    7

    نقل قول: تابع document.write چیست و چه کاربردی دارد؟

    1 . من این کد رو امتحان کردم به هیچ وجه سر خط بعدی نمی رفت !!
    2 . اگه از document.write استفاده کنیم، تمام چیزهایی که قبلا نوشته شده از بین میره . به همین دلیل شنیدم باید قبل از لود صفحه ازش استفاده کرد. خب چجوری ؟ شما که بعد از لود ازش استفاده کردید ! اگه یکی راهنمایی بکنه یا یه مثا بزنه که کجا... ممنون میشم

  4. #4
    کاربر جدید آواتار sirvan61
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    7

    نقل قول: تابع document.write چیست و چه کاربردی دارد؟

    نه خودم فهمیدم :D
    یعنی تو تابع نباشه که بعد از لود صفحه و فراخوانی تابع، دوباره همه چی پاک شه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •