نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: كار با Progressbar

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار golnouri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    پست
    310

    كار با Progressbar

    دوستان من مي خواهم تو فرمم يك Progress bar از اول تا آخر پر بشه.
    بايد چيكار كنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: كار با Progressbar

    خوب یه تایمر بزار بعدش بعد هر ثانیه یا هر زمانی که دوست داری یکی یکی اضافه بشه تا آخر.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: كار با Progressbar

    سلام

    بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golnouri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    پست
    310

    نقل قول: كار با Progressbar

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    سلام

    بفرمایید
    باز نميكنه فايلتون و اگه مي تونيد كدش و بنويسيد. همينجا.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: كار با Progressbar

    احتمالا شما از vs2005 استفاده می کنید .

    ابتدا یک BackgroundWorker و یک ProgressBar و یک Button روی فرم قرار بدید .

    این مقادیر را داخل کلاس فرم تعریف کنید

            public bool FLAG = true;
    public long MAX = 200000000;

    توی رویداد DoWork مربوط به backgroundWorker1 مقادیر زیر را وارد کنید .


            private void backgroundWorker1_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    int i = 1;
    for (long l = 0; l < MAX; l++)
    {
    if (l == (long)(MAX / 100) * i)
    {
    backgroundWorker1.ReportProgress(i);
    i++;
    }
    }
    }

    همچنین توی رویداد ProgressChanged کدهای زیر را قرار بدید


            private void backgroundWorker1_ProgressChanged(object sender, ProgressChangedEventArgs e)
    {
    prgsBar.Value = e.ProgressPercentage;
    this.Update();
    }


    توی رویداد RunWorkerCompleted کدهای زیر را وارد کن


            private void backgroundWorker1_RunWorkerCompleted(object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
    {
    FLAG = true;
    }

    کدهای زیر را هم به رویداد کلیک باتن نسبت بده


            private void button_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (FLAG)
    {
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();
    FLAG = false;
    }
    }

    اسم progressBar را prgsBar بزار

    و خاصیت workerReportProgess مربوط به backgroundWorker را true کن



    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: كار با Progressbar

    کاربر hossein-ignore یک فایل آموزشی درباره progressbar چند روز پیش ارسال کرده بودند
    اگه در چند صفحه قبل جستجو کنید پیدا می کنید.
    خیلی مفیده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •