نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

  1. #1
    کاربر جدید آواتار bms2002
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران (شهر ری)
    سن
    36
    پست
    26

    Question فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

    من یه مشکل کوچولو دارم ، اونم اینکه می خوام یه آبجکت تو زمان اجرا حرکت بدم....
    حالا اون آبجکت Text Box در نظر بگیرید که حالت تایپ هم داره...؟!!!

    اگه امکان داره یه کمکی کنید....!!!؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

    چجوری می خوای حرکت بدی؟ با موس؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

    از خاصيت هاي TextBox.left و TextBox.Top استفاده كن. رو اينا ميتوني هر جوري كه بخاي كد بنويسي و حركت بدي كنترلت(اينجا TextBox) رو.
    مشكلي بود باز هم بگو

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

    این بدردت می خوره؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

    اگه می خوای حالت انیمیشن بهش بدی یه تایمر بذار و با اون جاش رو عوض کن. این جوری یه کم قشنگ تره

  6. #6
    کاربر جدید آواتار bms2002
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران (شهر ری)
    سن
    36
    پست
    26

    Question نقل قول: فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

    از همه دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردند بسیار ممنون....
    فقط یه مسئله دیگه اینکه من به اون فرمی که دوستمون فرستاده بودند برای امتحان چندتا آبجکت دیگه اضافه کردم و حالا text box بحرکت دراوردم ، با کمال تعجب دیدم از زیر همه اشیاء رد می شه ؛ آیا راه حلی برای تغییر این وضیعیت وجود داره , یعنی همیشه روی دیگر اشیا قرار بگیره.....؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

    نقل قول نوشته شده توسط ricky22 مشاهده تاپیک
    بله
    با استفاده از یکی از Property های زیر
    Z order یا Z index
    میشه در مورد این Property ها بیشتر توضیح بدی؟


    از همه دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردند بسیار ممنون....
    فقط یه مسئله دیگه اینکه من به اون فرمی که دوستمون فرستاده بودند برای امتحان چندتا آبجکت دیگه اضافه کردم و حالا text box بحرکت دراوردم ، با کمال تعجب دیدم از زیر همه اشیاء رد می شه ؛ آیا راه حلی برای تغییر این وضیعیت وجود داره , یعنی همیشه روی دیگر اشیا قرار بگیره.....؟
    میتونی از متد ()BringToFrong استفاده کنی:
    textBox1.BringToFront();

  8. #8
    کاربر جدید آواتار bms2002
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران (شهر ری)
    سن
    36
    پست
    26

    نقل قول: فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

    از تمام دوستانی که منو تو انجام این برنامه یاری کردند بسیار ممنون....

    با تشکر محمد نادعلی
    http://www.qdiau.ir/users/arax
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: فرم های ویندوزی....(حرکت اشیاء)

    خب این برنامه چیه؟! این که کاری نمیکنه!! دلیل اینکه خواستی TextBox رو حرکت بدی چیه؟!! Setupای که ساختی خوب نبود. تو همین سایت جستحو کن تا Setup سازی رو یاد بگیری . . .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •