نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ايجاد relationship با C#‎ بدون استفاده از relationShip ، اس كيو ال سرور

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار imani1983
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    مغان
    سن
    40
    پست
    91

    ايجاد relationship با C#‎ بدون استفاده از relationShip ، اس كيو ال سرور

    سلام من مي خواستم بدونم كه چه جوري ميشه تو C#‎ با نوشتن كد درون خود برنامه مثلAdodatasetو Adoquery دلفي relationship ايجاد كرد بدون استفاده از relation ship پايگاه داده؟
    ممنون از همه%

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار imani1983
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    مغان
    سن
    40
    پست
    91

    نقل قول: ايجاد relationship با C#‎ بدون استفاده از relationShip ، اس كيو ال سرور

    لطفاً از دوستانی که جواب این سوال را می دانند خواهشمندیم جواب بدهند .
    جواب این سوال خیلی ضروری هست .

  3. #3

    نقل قول: ايجاد relationship با C#‎ بدون استفاده از relationShip ، اس كيو ال سرور

    سلام دوست عزيز
    ساده ترين حالت اگر فرض كنيم يك ديتاست با نام dst داريم كه دو تا جدول داره .
    جدول 1 : اشخاص با كليد PersonID
    جدو.ل 2: فرزندان با كليد خارجي ParrentID از جدول اشخاص
    dst.Relations.Add(dst.Tables["tbl_Person"].Columns["PersonID"], dst.Tables["tbl_Childs"].Columns["ParrentID"]);

    جزييات بيشتري داره كه ميتوني از ام اس دي ان بگيري

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •