نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

  1. #1

    ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

    با سلام

    دوستان من با مشکلی برخورد کردم

    متاسفانه چند وقته وقتی میخوام برنامه رو debug کنم ( هر برنامه ای رو ) با این ارور مواجه میشم که شکل کاملش رو در عکس زیر میبینید :



    میخواستم بدونم علتش چیه و چی کار کنم درست شه ؟؟

    البته این ارور بگیر نگیر داره ... یعنی یه باز میزنم debug رو بعد این ارور رو میده ممکنه همون موفع stop debuging رو بزنم و دوباره debug کنم و این بار این ارور رو نده .

    به نظرتون مشکلش از چیه؟

    با تشکر پیشاپیش

  2. #2

    نقل قول: ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

    فراخوانی قبل از Load
    بعنوان مثال توی کد یه Text رو از textBoxها قبل از Load برنامه فراخوانی میکنی
    یا Stack گذاشتی و اشتباه کد نویسی کردی
    میتونه از ارتباط با DB هم باشه
    اگه کد رو میزاشتی میشد روش کار کرد
    ولی فراخوانی ها رو چک کن احتمالا درست میشه

  3. #3

    نقل قول: ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

    متشکر از پاسخ سریعتون

    من برا این که مطمئن بشم که به برنامه ربط نداره ساده ترین کد ممکن رو نوشتم باز هم این ارور رو داد

    کد رو ببینید :

    namespace WindowsFormsApplication17
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    Btn1.Text = "Mouse Is Here";
    }



    private void Btn1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    Btn1.Text = "Mouse Is Not Here";
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

    علتش اینه که intellisense برای این که کد شما رو تشخیص بده:
    یک سری کد رو کامپایش میکنه.
    یک سری رو پارس میکنه.
    و یک سری رو لود میکنه.
    اون سری آخری روی هر کدی اجرا بشه بیچارش میکنه.مثل همین کد شما.
    من هنوز درمانی براش پیدا نکردم.
    دوستان اگر راهش رو میدونن بگن, چون این یک مقدار مشکل من هم هست.

  5. #5

    نقل قول: ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

    نقل قول نوشته شده توسط Hess_r مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوستان من با مشکلی برخورد کردم

    متاسفانه چند وقته وقتی میخوام برنامه رو debug کنم ( هر برنامه ای رو ) با این ارور مواجه میشم که شکل کاملش رو در عکس زیر میبینید :



    میخواستم بدونم علتش چیه و چی کار کنم درست شه ؟؟

    البته این ارور بگیر نگیر داره ... یعنی یه باز میزنم debug رو بعد این ارور رو میده ممکنه همون موفع stop debuging رو بزنم و دوباره debug کنم و این بار این ارور رو نده .

    به نظرتون مشکلش از چیه؟

    با تشکر پیشاپیش
    این داره میگه که شما توی برنامه single thread داری یه Thread جدید ایجاد میکنی ... (second message loop on a single thread )
    SATThread رو بکن MTATread ...
    البته اگه داری multi thread کار میکنی وگرنه پروژت رو rebuild کن ....

  6. #6

    نقل قول: ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    این داره میگه که شما توی برنامه single thread داری یه Thread جدید ایجاد میکنی ... (second message loop on a single thread )
    SATThread رو بکن MTATread ...
    البته اگه داری multi thread کار میکنی وگرنه پروژت رو rebuild کن ....
    با rebuild درست نشد .

    دوستان یه نکته ی جالبی پی بردم.

    این ارور در برنامه های مختلف با این یکی جابجا میشن . یعنی یه برنامه اون ارور رو میده یکی هم اینو.

    عجیبه

    کسی راهی به ذهنش نمی رسه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

    فکر میکنم مشکل شما با تغییر Just My Code یا Visual Studio Host Process حل بشه.
    یه آزمایش بکن.

  8. #8

    نقل قول: ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

    کسی نمی تونه راهنمایی کنه ... این مشکل عجیب واقعا منو دیوونه کرده .

  9. #9

    نقل قول: ارور InvalidOperationExpection was unhandled به چه دلیل است؟

    کپی call stack رو بذار اینجا
    یا اینکه بهتر: یک برنامه معیوب مشابه رو آپلود کنم. اجرا کنیم. ببینیم چی به چیه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •