نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: رفتن به خط بعدی در TextBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    رفتن به خط بعدی در TextBox

    سلام.
    چجوری میشه با کد نویسی تو یه TextBox MultiLine به خط بعدی رفت؟

  2. #2

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    اگه منظورت اینه که بدون پرو پرتیس اینکارو کنی ؟
    مثلا " >>>
       this.txtname.Multiline = true;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    اگه منظورت اینه که بدون پرو پرتیس اینکارو کنی ؟
    مثلا " >>>
       this.txtname.Multiline = true;
    این چه ربطی به سوال من داشت؟! میخوام یه کد بنویسم که کار Enter رو انجام بده! MultiLine هست!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    درست متوجه منظورت نشدم .

    اما ...
    TextBox1.Text = "First line \r\n Second line";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    درست متوجه منظورت نشدم .

    اما ...

    TextBox1.Text = "First line \r\n Second line";
    مرسی! متوجه شدم! اصلا یادم نبود از n\ استفاده کنم!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_ignore مشاهده تاپیک
    مرسی! متوجه شدم! اصلا یادم نبود از n\ استفاده کنم!
    نه! عمل نکرد! چرا؟!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    باید خاصیت SHOW tab charater رو اکتیو کنی .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط amirh_karimifar مشاهده تاپیک
    باید خاصیت SHOW tab charater رو اکتیو کنی .
    اینی که گفتی کجاس؟!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    اگه درست متوجه شده باشم یعنی اینکه می خوای نوشته ای که توی تکست باکس میاد چند خط باشه !!

    اگه منظورت این بود باید این شکلی بنویسی :
    textbeox1.text = "taghsire sina nist\nbye
    این جا با این علامت \n که این جا برعکس هست (یعنی اول \ بعدش n ) می تونی بری خط بعد .

    البته این مخصوص مسیج باکس و ... بودش ولی نمی دونم رو تکست باکس هم جواب بده .

    اگه جواب نداد این کد هم می تونه کارتو راه بندازه (البته بگم زیاد جالب نیست و فقط ابتکاری هست)
    this.textBox1.Focus();
    textBox1.SelectionStart = textBox1.Text.Length;
    SendKeys.Send("\n");
    موفق باشی
    ------------------------
    The Best Site
    :
    www.ramiz.ir


    هیچ وقت کاری رو تقصیر کسی ننداز !!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    textBox1.AcceptsTab = true;
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : پنج شنبه 22 مهر 1389 در 23:51 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    هیچ کدوم جواب نداد!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    مگه میشه ؟؟

    این کدی که من نوشتم باید جواب بده !!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_ignore مشاهده تاپیک
    نه! عمل نکرد! چرا؟!
    سلام

    شما کدی که گفتم را توی form_load بزار و MultiLine مربوط به TextBox را هم true کن جواب می ده

    موفق باشی

  14. #14

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    Textbox.text += "\n"

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در TextBox

    از همتون ممنونم ولی همه ی این کارایی که گفتین رو انجام دادم! عمل نکردن! خودمم خیلی تعجب کردم!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •