نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور اعضای یک آرایه را با یک فاصله پشت هم قرار دهم ؟

  1. #1

    چطور اعضای یک آرایه را با یک فاصله پشت هم قرار دهم ؟

    با سلام

    دوستان یه سوال داشتم.

    مثلا یه آرایه دارم که 10 تا عضو داره بخوام که اعضای این آرایه پشت هم با یک فاصله برن تو یه متغیر استرینگ.

    مثلا فرض کنید یه آراه هست x و یه آرایه هم هست y بعد اینا برن تو یه متغیر استرینگ به شکل x y .

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: چطور اعضای یک آرایه را با یک فاصله پشت هم قرار دهم ؟

    خب اینجوری که شما گفتی حتما باید طول هر 2 آرایه یکی باشه! یه نگاه به این بنداز ببین مشکلت حل میشه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: چطور اعضای یک آرایه را با یک فاصله پشت هم قرار دهم ؟

    نه این راهی که شما گفتی به دردم نخورد.

    ولی خودم یه راه استفاده کردم تازه به ذهنم رسید .

    string strdata1 = textbox1.text
    string[] strdata2 = strdata1.Split(' ' , '\n');
    string strdata7 = "";
    foreach (string strdata3 in strdata2)
    {
    string strdata4 = strdata3 + " ";

    strdata7 = strdata7 + strdata4;
    }


    ولی میخوام بدونم هیچ راه کوتاهی برای این کار هست یا نه .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •