نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: توضیح در مورد این کد؟

  1. #1

    توضیح در مورد این کد؟

    با سلام به تمامی دوستان عزیز

    دوستان من یه سوال داشتم :
    سوالم این بود : برنامه یک عدد رو میی گیره و به ما میگه که این عدد چه روز و چه ماهی هستش
    عدد یه روز از سال هستش مثلآ 85 روز از سال که می شه 3/23 ؟

    یه چند تا از این کد سوال داشتم

    1.این متغیر d رو چرا برابر با صفر گذاشته
    2.چرا یه جا m=k+6 کرده و یه جا m=k+7 کرده

    ممنون

    اینم کد :


    #include "conio.h"
    #include "stdio.h"
    #include "math.h"
    int main()
    {
    int n,j,m,d,k;
    printf("\n Enter Your Number : ");
    scanf("%d",&n);
    if(n>186)
    {
    n=n-186;
    k=(n/30);
    d=n-k*30;
    }
    if(d==0)
    {
    m=k+6;
    d=30;
    printf("Mounth : %d \t Days : %d ",m,d);
    }
    else
    m=k+7;
    j=n/31;
    d=n-j*31;
    if(d==0)
    {
    m=n/31;
    d=31;
    }
    else
    m=j+1;
    printf("Mounth : %d \t Days : %d ",m,d);

    getch();
    return 0;
    }
    In The Name Of God


    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : جمعه 01 مرداد 1389 در 08:51 صبح دلیل: کدها را در تگ کد (#) قرار دهید /

  2. #2

    نقل قول: توضیح در مورد این کد؟

    سلام
    تا اونجایی که من فهمیدم شرط d==0 برای چک کردن آخرین روز هر ماهه. m=7+k رو کامنتش کردم تغییری در روند اجرا ایجاد نکرد چون کد های بعدی مقدار m رو تعیین می کردن.
    آخرین ویرایش به وسیله matinfar1981 : چهارشنبه 30 تیر 1389 در 17:42 عصر

  3. #3

    نقل قول: توضیح در مورد این کد؟

    1.این متغیر d رو چرا برابر با صفر گذاشته
    برابر صفر نذاشته، مقایسه کرده!
    اگه عدد بزرگتر از 186 باشه و d برابر صفر باشه یعنی روز 30 ام اون ماهه؛ بنابراین روز(d) رو 30 میگیره و چون عدد از 186 بزرگتره (یعنی نیم سال دومه) ماه رو بعلاوه 6 می کنه.

    2.چرا یه جا m=k+6 کرده و یه جا m=k+7 کرده
    اگه d صفر بشه k یک میشه؛ پس k+6 رو به m میده ولی اگه d صفر نشه k صفره و مقدار k+7 به m داده میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •