نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه استفاده صحيح از Linq

  1. #1

    نحوه استفاده صحيح از Linq

    سلام به دوستای عزیز
    من یه سوال در مورد نحوه استفاده درست از Linq داشتم .
    همه می میدونیم که برای نوشتن یه برنامه قدرتمند (که از بانک اطلاعاتی استفاده می کنه ) یکی از مهمترین نکات قدرت انعطاف پذیری برنامه در اتصال به بانک اطلاعاتی یه.
    در استفاده از Linq ما خیلی راحت مییام تیبل مون رو درگ می کنیم میندازیم تویه Linq , دیگه ...

    در حالی که در ADO.NET ما یه مدیریت درستی داشتیم روی نحوه برقرای ارتباط با بانک .

    حالا فرض کنیم یه برنامه من با همین روش درگ کردن تیبل (Linq ) نوشتم .
    من می خوام بدونم که آیا مثلا این برنامه اگه رفت تویه شبکه و روی یک کلاینت اجرا شد در حالی که بانک روی سرور بود چه اتفاقی میوفته ؟؟؟
    به نظر میاد که برا استفاده درست باید این تنظیمات اتصال (Conection String) با مدیریت خودمون و یا بصورت Input از کاربر دریافت بشه و یه اتصال برقرار بشه و در تمام Application از اون استفاده شه مثلادر MainForm مون یه شی از کلاس همون Linq با تنظمات دستی درستی کنیم و تویه تمام فرم های دیگه ازون استفاده کنیم ؟؟
    حالا دوستان و برنامه نویسان حرفه ای ما بگن :
    آیا همچین چیزی درسته ؟ یا ممکنه کلاس می نویسن ؟ یا هرچیزی خلاصه خودتون چی کار می کنین ؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده صحيح از Linq

    دوستان كسي نظري نداره ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    پست
    55

    نقل قول: نحوه استفاده صحيح از Linq

    دوست عزیز تمام چیزهایی که گفتین درست است
    به طور مثال در یک Application که دارای قفل سخت افزاری Tiny هست که میتوان ConnactionString را داخل قفل ذخیره نمود و در هر باراجرا نام سرور نام کاربر و کلمه عبور را از داخل قفل خواند یا از Registry استفاه نود یا همون Class مد نظر شما یا هزاران روشی که به نظر شما میرسه



    با احترام فراوان
    Voodoo

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: نحوه استفاده صحيح از Linq

    خود linq از فایل config می خونه مگه نمی دونی!
    وقتی یک جدول رو درگ می کنی یک کانکشن استرینگ درون فایل کانفیگ اون پروژه اضافه می کنه .
    برو بررسیش کن .

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده صحيح از Linq

    خيلي خوبه
    ولي يه چيزي ...
    به فرض اينكه نياز باشه من تنظيمات اتصال به بانك رو با (Conecction String) تغيير بدم ، اونوقت من بايد در Main Form يك شي ا ز اين كلاس Linq بسازم كانكشن اون رو open كنم تا بتونم تويه فرم هاي ديگه هم از اون استفاده كنم (راه ديگش اينه كه دردسر بررسي نحوه اتصال و خود اتصال رو تويه هر فرم داشته باشم ) كه آيا باز كردن اتصال در شروع برنامه تا پايان برنامه كاره درستيه ؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: نحوه استفاده صحيح از Linq

    من نمی دونم درد سر چی چی داره !
    هر وقت خواستی به بانک کانکت شی این بنویس :


    using (MyDataContext db = new MyDataContext())
    {
    db.Books.InsertOnSubmit(book);
    db.SubmitChanges();
    }

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده صحيح از Linq

    این یه راه حل مقطعی هس .
    نظرم اینه که بتونیم کانکشن استرینگ رو تغییر بدیم ، این کانکشن استرینگ هم تویه کانفیگ هست و هم تویه setting .در حالی که اونی که تویه setting هست ، غیر قابل تغییر هست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •