نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در بانک اطلاعاتی

  1. #1

    خطا در بانک اطلاعاتی

    سلام
    من دارم یه برنامه با باناطلاعاتی sql server 2005 مینویسم . موقع کار با برنامه وقتی که مثلا بیش از 2 درخواست به بانک میدم مثل درج و حذف و .. این خصلا رو میده .میخواستم بدونم که چطور میشه این خطا رو رفع کرد .

    پیغام خطا
    The ConnectionString property has not been initialized

    البته ایم خطا بر روی دستور objConnection.Open() رخ میده .

  2. #2

    نقل قول: خطا در بانک اطلاعاتی

    کانکشن استرینگ تعریف نشده؟

    فک کنم برای هر درخواستت باید یک نمونه از کانکشن استرینگت بسازی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: خطا در بانک اطلاعاتی

    objConnection.close() هم یادت نره

  4. #4

    نقل قول: خطا در بانک اطلاعاتی

    کد ها رو بذار . لطفا به احتما ل در محل مناسب کد هارو تعرف نکردی . constring کجا قرار دادی.؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خمین
    سن
    38
    پست
    25

    نقل قول: خطا در بانک اطلاعاتی

    شما می تونید از استثنا هابرای این کار استفاده کنید و در آخر دستور زیر را قرار دهید
    Finally
    }
    obj.Close();
    {

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •