نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    دراین مورد سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد.
    میخواستم ببینم چه طور می تونم داده های یه ستون (مثلا ستون سوم) دیتاگرید را جمع کنم
    و بعدش حاصل را توی مثلا یه تکست باکس اضافه کنم.
    نکته: میخوام از روش پیمایش استفاده کنم و نمیخوام از دیتاتیبل dataTable استفاده کنم
    من دیتاگریدم را با کد زیر پر میکنم که این کد یه کلاس دیگر را فراخوانی میکند. پس مشخص
    است که کار با DataTable بی فایده است.

    FACTOR
    myFac = newFACTOR();
    myFac.AllFactorSelectAll();
    myGridView.DataSource = myFac.DvFactor;

    همانطور که در کد بالا می بینید در کلاس FACTOR رویداد AllFactorSelectAll صدا زده میشود
    این هم کد این کلاس

    public
    void AllFactorSelectAll()
    {
    cmd =
    newSqlCommand();
    cmd.CommandType =
    CommandType.Text;
    cmd.CommandText =
    "select *from ALLFACTORS";
    DbRun =
    newMyDbRun();
    DbRun.ExecSelectCommand(cmd);
    DvFactor =
    newDataView();
    DvFactor = DbRun.DvRun;
    }

    لطفا اگر کسی میدونه کمک کنه.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    با سلام

    کد زیر رو امتحان کن :




    int g=0;

    for(int i = 1;i<=dg1.Rowcount-1;i++)
    j=j+int.parse(dg1.row[i].cell[3].value.Tostring();
    textbox1.text=j.Tostring();




    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    خودم کد زیر را امتحان کردم درست کار کرد.

    //**************جمع ستون های دیتاگریدویو
    int sum = 0;
    for (int i = 0; i < GrdViewFAC.Rows.Count; i++)
    {
    sum += int.Parse(GrdViewFAC.Rows[i].Cells["TOTALCOST"].Value.ToString().Trim());
    }
    txtTotalCost.Text = sum.ToString();

    Rowcount-1
    چرا منهای 1 کردید؟فکر کنم نیازی نباشه
    کد شما هم فکر کنم درست باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    نقل قول نوشته شده توسط zayens مشاهده تاپیک
    چرا منهای 1 کردید؟فکر کنم نیازی نباشه
    کد شما هم فکر کنم درست باشه
    دوست عزيز
    i<=dg1.Rowcount-1

    و

    i < GrdViewFAC.Rows.Count

    دقيقا معادل هستن. يكي داره تا كوچكتر يا مساوي Rowcount-1 رو ميشمره و يكي ديگه كوچكتر از Rowcount رو.


  5. #5

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    من کد شما را زدم اما از i ایراد گرفت چکار کنم ممنون

  6. #6

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    SumRowGrid.rar

    از یکی از دوستانه که دانلود کردم ولی اسمشون یادم نیست شاید تو خودش باشه.

  7. #7

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    دوست عزیز از کد روبه رو ایراد می گیرد (sum_column1 = sum_column1 + Convert.ToInt32(dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value

  8. #8

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    چه ایرادی؟
    متن ارور چیه؟

  9. #9

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    این که مثل ساعت کار می کنه!


    Capture.PNG

  10. #10

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    Input string was not in a correct format.

  11. #11

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    چه مقداری وارد می کنی؟

  12. #12

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    دوست من مشکلم حل شد ممنون از کمکت

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: جمع یه ستون در دیتاگرید (datagridview)

    شما در وارد کردن اطلاعات قیمت ها فقط از اعداد استفاده کنید این خطا موقعی بوجود میاد که در محاسبه مجموع ورودی چیزی غیر از integer باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •