نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جستجو در ChildTable

  1. #1
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    جستجو در ChildTable

    برای جستجو در Child Table راهی به جز استفاده از CreateChildView وجود ندارد؟

  2. #2
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    در کد زیر برای پیدا کردن و حرکت بر روی تیبل Detailام (مثلاً با پرایمری کی = 7) ابتدا یک DataView از DataViewی کل دیتاست ام (شامل تیبل ها و relationها) می سازم.

    System.Data.DataView DataView_Master = dataSet1.Table_Master.DefaultView;
    DataView_Master.ApplyDefaultSort = true;
    int i;
    i = DataView_Master.Find(1);
    CurrencyManager CurrencyManager_Master;
    CurrencyManager_Master = (CurrencyManager)this.BindingContext[d ataSet1, "Table_Master"];
    CurrencyManager_Master.Position = i;
    .
    .
    .
    System.Data.DataView DataView_Detail = DataView_Master.FindRows(1)[0].Cre ateChildView("Table_Master_Detail");
    DataView_Detail.ApplyDefaultSort = true;
    int j;
    j = DataView_Code.Find(7);
    CurrencyManager CurrencyManager_Detail;
    CurrencyManager_Detail = (CurrencyManager)this.BindingContext[d ataSet1, "Table_Master.Table_Detail"];
    CurrencyManager_Detail.Position = j;



    آیا راه دیگری (بهتر) برای جستجو و حرکت بر روی تیبل Detail سراغ دارید.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    من یک تیبل مستر دارم با PK1و یک تیبل دیتیل دارم با PK2.
    حالا می خواهم برای PK1=4 بدانم رکورد PK2=2000 چندمین رکوزد در ریلیشن است.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •