صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 76 از 76

نام تاپیک: معرفی توابع php

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار sargardoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    دبی
    سن
    42
    پست
    172

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط narsic مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزیز انتضار نداشته باش که مدیریان یا همه ی کاربران یکدفعه بیان و ازت تشکر و قدردانی کنن یا حتی زمان بزارن و تابع بیارن معرفی کنن .
    اینجا اکثر دوستانی که هستن یا به زبان انگلیسی کاملا تسلط دارن یا در حد خوندن خوبن برای همینه که ترجیح میدن از سایت رسمی PHP استفاده کنن که هم کامل هست و هم میتونین جستجوی کاملی درش انجام بدن .
    اما من پیشنهاد میکنم که در این تاپیک کسی پست بیهوده نزنه منم این پست رو چند روز آینده حذف میکنم .
    شما هم ادامه بده مطمئا یه تاپیک خوب و کامل ازش در میاد البته به کمک دوستان .
    موفق باشید
    دوست عزیز کار هر دو SAMAN_PHP و funpatogh و دیگر دوستانی که سعی کردن که به دیگران کمک کنند کار خیلی بزرگی کردند و باید ازشون ممنون بود. متاسفانه برای موضوعات خوب و تخصصی زیاد استقبال نمیشه.
    در رابطه با زبان انگلیسی که ذکر کردید شاید 99% بلد باشند ولی ما باید سعی کنیم برای آن 1% که نمیدونند بنویسیم و آگاه کنیم....

    موفق باشید.

  2. #42
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    38

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید این بافر کردن به چه دردی می خوره ؟
    این دو تا دستور

    ob_start();
    ob_end_flush();
    بعضی جاها به درد می خورن مثلاً headerlocation بدون این دوتا دستور رو سرور کار نمی کنه، ولی رو سیستم خودتون خیلی خوب هم کار می کنه.

    نقل قول نوشته شده توسط jalaladdin مشاهده تاپیک
    [PHP]$_POST['subject'][/PHP
    یعنی چه؟
    یعنی متغیر subject (که حالا می تونه اسم یه باکس باشه یا هرچی دیگه) رو تو یه صفحه مقدار بدی و اون رو با POST از فرمت بفرستی به یه صفحه دیگه. تو صفحه گیرنده برای گرفتن مقدار این متغیر باید همون دستور بالا رو بنویسی

  3. #43
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    Iran_tehran
    پست
    1

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط SAMAN_PHP مشاهده تاپیک
    چه استقبال گرمی شد از این تاپیک
    منوباش که چند تا تابع جدید اماده کردم . فک کنم باید بیخیال این تاپیک بشم
    آقا ممنون از لطفت.عالیه

  4. #44

    نقل قول: معرفی توابع php

    سلام
    این تابع برای تشخیص مقادیر عددی به کار میره :


    is_numeric()


    مثال:


    $digit = 123;


    if(is_numeric($digit)){

    echo 'True';

    }else{

    echo 'False';

    }

    //output: True


    موفق باشید

  5. #45

    نقل قول: معرفی توابع php

    این تابع هم برای جستجو در ارایه استفاده میشه :


    in_array()


    که دو آرگومان دریافت می کنه که اولی مقدار مورد جستجو و دومی نام ارایه مورد نظر می باشد

    موفق باشید

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: معرفی توابع php

    به نام خدا
    با سلام
    دستت درد نکنه واقعا کارت عالی بود.لطفا اگر وقت دارید بازهم ادامه اش بدهید.
    موفق باشید.

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: معرفی توابع php

    به نام خدا
    با سلام
    بعضی جاها به درد می خورن مثلاً headerlocation بدون این دوتا دستور رو سرور کار نمی کنه، ولی رو سیستم خودتون خیلی خوب هم کار می کنه.
    تابعی هم نام وجود داره که توی سرور هم خوب کار کنه!

  8. #48

    نقل قول: معرفی توابع php

    سلام.

    توابعی که برای فرستادن requst کاربرد دارن رو معرفی کنید و یه مثال بزنید ممنون میشم !

  9. #49
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    2

    نقل قول: توابع کار با اعداد

    سلام
    دمت گرم خیلی خوب بود
    ا

  10. #50

    نقل قول: معرفی توابع php

    سلام به دوستای عزیز
    یه تابعی رو یه بار توی یه کد از دوستم دیدم که متن های یه فایل تکست رو میخوند و با دستور پرینت هم چاپ میکرد .
    مثلا 10 تا خط کوتاه توی فایل 1.txt بود و همهی اونها رو چاپ کرد و فایل تکست به ایان صورت بود :
    neveshteye khate 1

    neveshteye khate 2

    neveshteye khate 3

    neveshteye khate 4

    neveshteye khate 5

    و خروجی هم به این صورت چاپ شد .
    تو تابع (!) بود . حالت مقایسه ای داشت .
    معذرت از توضیحات زیاد .
    ممنون میشم راهنمایی کنین .

  11. #51

    نقل قول: معرفی توابع php


    function display($file) {
    if(file_exists($file)) {
    $fp = fopen($file, 'r');
    if($fp) {
    while(!feof($fp)) {
    print(fgets($fp).'<br/>'.PHP_EOL);
    }
    fclose($fp);
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : سه شنبه 29 فروردین 1391 در 15:28 عصر دلیل: پرانتزهاي print يادم رفته بود!

  12. #52

    نقل قول: معرفی توابع php

    ممنون از شما دوست عزیز .

  13. #53

    نقل قول: معرفی توابع php

    با سلام؛
    من به تابعي نیاز داشتم که Content صفحه اي رو بدست بیارم که در هنگام باز شدن سایت یوزر و پس رو میگیره، مثل Cpanel و صفحه کاربري سی سی پ.روکسي : نمونه » http://81.17.27.60:88/

    همیشه از تابع file_get_contents استفاده میکردم اما الان واسه این جواب نمیده،
    و یه سوال دیگه؛ چطوري متد هاي Post رو هم به اون لینک مورد نظر بفرستم و Content صفحه رو بدست بیارم ؟

    با تشکر.

  14. #54

    نقل قول: معرفی توابع php

    بسیار عالی ادامه بدین یه مرجعی برای بچه ها میشه شاید کسی یه تابع رو ندونه اینجا باهاش آشنا بشه

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: معرفی توابع php

    سلام و خسته تباشید
    تابعی هست مثلا دو تا ساعت و دقیقه رو با هم جمع کنه ؟؟ مثلا 10:30 رو جمع کنه با 10:30 که جوابش باید بشه 21
    ممنون میشم ؟









    ===============

    اینم چند تا تابع از من برای اینکه تاپیک خوابیده :ی


    echo str_repeat("-=", 10);//Out-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

    ////////////////////////////////////////////////////////////And///////////

    echo hash('ripemd160', 'The quick brown fox jumped over the lazy dog.'); ///Out ec457d0a974c48d5685a7efa03d137dc8bbde7e3
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : جمعه 29 دی 1391 در 23:38 عصر

  16. #56

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید
    تابعی هست مثلا دو تا ساعت و دقیقه رو با هم جمع کنه ؟؟ مثلا 10:30 رو جمع کنه با 10:30 که جوابش باید بشه 21
    ممنون میشم ؟

    <?php
    function AddTimes($time1, $time2) {
    list($h1, $s1) = explode(':', $time1);
    list($h2, $s2) = explode(':', $time2);
    $h = intval($h1) + intval($h2);
    $s = intval($s1) + intval($s2);
    $h += ceil($s / 60);
    $s %= 60;
    if($h < 10) {
    $h = '0' . $h;
    }
    if($s < 10) {
    $s = '0' . $s;
    }
    return $h . ':' . $s;
    }
    ?>

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: معرفی توابع php

    ممنون و تشکر
    برای ضرب یک ساعت در یک عدد باید چی کار کنم : مثلا نیم ساعت 30 ضرب بشه با 3 که جوابش میشه 01:30
    یا
    45 دقیقه ضرب بشه با 3 که جوابش میشه 02:15

  18. #58

    نقل قول: معرفی توابع php

    منطقش همونه. کافیه ساعت و دقیقه رو جداگانه بگیرین، بعد ضرب رو جداگانه انجام بدین، خارج قسمت تقسیم دقیقه بر 60 رو به ساعت اضافه کنید و باقیمانده رو توی دقیقه نگه دارین. مثال:

    <?php
    function TimeMul($time, $num) {
    list($h, $m) = explode(':', $time);
    $h = intval($h) * $num;
    $m = intval($m) * $num;
    $h += floor($h / 60);
    $m %= 60;
    if($h < 10) {
    $h = '0' . $h;
    }
    if($m < 10) {
    $m = '0' . $m;
    }
    return $h . ':' . $m;
    }
    ?>

  19. #59
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: معرفی توابع php

    اگه ممکن هست یکم از تابع های ساختن عکس های GD بذارید و توضیح بدبد

  20. #60

    نقل قول: معرفی توابع php

    توی تاپیک Snippetهای PHP نمونه زیاد هست.

  21. #61
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: معرفی توابع php

    اگه میشه از مقدار های بخش Option تابع curl_setopt بگید

  22. #62

    نقل قول: معرفی توابع php

    تابع array_map() رو من امروز ياد گرفتم كه آقاي شهركي لطف كردن توضيح دادن:

    نحوه ي كارش اينه كه يه تابع رو در پارامتر اول ميگيره و يه آرايه(array) رو هم در پارامتر دوم بر روي تمام پارامتر هاي آرايه ي ذكر شده تابع اعمال شده و سپس در آرايه اي ديگه كه مشخص كرده ايم(list) ريخته ميشه.
    مثال:

    list($var1, $var2, $var3, $var4) =
    array_map('mysql_real_escape_string', array($var1, $var2, $var3, $var4));



    جهت بيشتر بدانيم هم:
    PHP.net
    آخرین ویرایش به وسیله H:Shojaei : دوشنبه 06 خرداد 1392 در 22:22 عصر

  23. #63

    نقل قول: معرفی توابع php

    آقا به جان خودم فامیلی من «شهرکی» هست نه شفیعی!

  24. #64

    نقل قول: معرفی توابع php

    اتفاقا من فكر كردم درستش رو نوشتم ببخشيد.

  25. #65

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط AriaGlobal مشاهده تاپیک
    با سلام؛
    من به تابعي نیاز داشتم که Content صفحه اي رو بدست بیارم که در هنگام باز شدن سایت یوزر و پس رو میگیره، مثل Cpanel و صفحه کاربري سی سی پ.روکسي : نمونه » http://81.17.27.60:88/

    همیشه از تابع file_get_contents استفاده میکردم اما الان واسه این جواب نمیده،
    و یه سوال دیگه؛ چطوري متد هاي Post رو هم به اون لینک مورد نظر بفرستم و Content صفحه رو بدست بیارم ؟

    با تشکر.
    سلام. باید CURL استفاده کنید

  26. #66

    نقل قول: معرفی توابع php

    سلام
    خسته نباشید .. خدا قوت
    کارتون عالی
    من خیلی استفاده کردم
    درود بر شما و
    در پناه خدا

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: معرفی توابع php

    تابع زیر کاربردش اینه که فاصله های وسط جمله ها رو حذف می کنه .
    function ctrim($str)
    {
    $str=str_split(strtolower(trim($str)));
    $count_str=(count($str)-1);
    $trim_str=array();
    for ( $i = 0; $i <= $count_str ; $i++)
    {
    if( ord($str[$i]) == 32 )
    continue;
    $trim_str[]=$str[$i];
    }
    $implode=NULL;
    foreach($trim_str as $trim_st){
    $implode.=$trim_st;
    }
    return $implode;
    }

    نحوه استفاده از این تابع :
    echo ctrim('salam be shoma ');

  28. #68
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: معرفی توابع php

    سلام
    بهتر بود تو قسمت snippet ها این کد رو می گذاشتید.

  29. #69

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    تابع زیر کاربردش اینه که فاصله های وسط جمله ها رو حذف می کنه .
    function ctrim($str)
    {
    $str=str_split(strtolower(trim($str)));
    $count_str=(count($str)-1);
    $trim_str=array();
    for ( $i = 0; $i <= $count_str ; $i++)
    {
    if( ord($str[$i]) == 32 )
    continue;
    $trim_str[]=$str[$i];
    }
    $implode=NULL;
    foreach($trim_str as $trim_st){
    $implode.=$trim_st;
    }
    return $implode;
    }

    نحوه استفاده از این تابع :
    echo ctrim('salam be shoma ');
    اينم كه همون كارو ميكنه:


    function ctrim($str)
    {
    return str_replace(" ","",$str);
    }

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    اينم كه همون كارو ميكنه:


    function ctrim($str)
    {
    return str_replace(" ","",$str);
    }
    درسته اینی که شما فرمودیدهمون کارو انجام میده عوضش اون تابع من قابلیت انعطاف پذیری بیشتری داره !

  31. #71

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    درسته اینی که شما فرمودیدهمون کارو انجام میده عوضش اون تابع من قابلیت انعطاف پذیری بیشتری داره !
    ميشه از انعطاف پذيري هاي اون تابع بگيد

  32. #72

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    ميشه از انعطاف پذيري هاي اون تابع بگيد
    در کل برای فارسی که ما استفاده میکنیم کاربردی ندارن

  33. #73
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: معرفی توابع php

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    در کل برای فارسی که ما استفاده میکنیم کاربردی ندارن
    سلام
    می شه از انعطاف پذیریش در زبان های دیگه بگید؟

  34. #74

    نقل قول: معرفی توابع php

    سلام و خسته نباشید


    من شماره های موبایل را وقتی فراخوانی میکنم جهت ارسال گروهی پیامک بدین شکل است 091335285010913352850109133528501

    جهت ارسال باید با کاراکتر از هم جدا کنم لطفاً راهنمای کنید چیکار کنم 0913528501,09133528501,09133528501 تبدیل کنم

  35. #75

    نقل قول: معرفی توابع php

    echo implode(',', str_split('091335285010913352850109133528501', 11));

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: معرفی توابع php

    حیف این تاپیک خوب که خوابیده به نظرم باید جزو مهم های قسمت php باشه .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •