نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو

    سلام من می خوام یک رکورد رو بعد از پاک کردن از data table از data grid view هم پاک کنم.یعنی کاربر ببینه که این رکورد از data grid view هم پاک شده،لطفاً راهنمایی کنید:
    از این کد هم نمی خوام استفاده کنم

    dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.SelectedRo ws[0]

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط Nahid Borna مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام یک رکورد رو بعد از پاک کردن از data table از data grid view هم پاک کنم.یعنی کاربر ببینه که این رکورد از data grid view هم پاک شده،لطفاً راهنمایی کنید:
    از این کد هم نمی خوام استفاده کنم

    dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.SelectedRo ws[0]
    وقتی یه رکورد رو از دیتاتیبل حذف میکنی حتما از یه فیلد(کلید اصلی) استفاده کردی ، پس واسه حذف اون از گرید باید اول اونو با یه کوئری از دیتابیس حذف و بعدش گرید رو دوباره پرش کن..

  3. #3

    نقل قول: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو

    بعد از حذف شدن از datatable کافیه datagridview رو یه refresh کنید! تمومه!
    البته برای حالتی که datatable رو به datagridview.datasource داده باشید کار می کنه. من نمی دونم شما از چه روشی کار کردید؟ بطور دستی به datagridview اضافه کردید؟

  4. #4

    نقل قول: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو

    وقتی یه رکورد رو از دیتاتیبل حذف میکنی حتما از یه فیلد(کلید اصلی) استفاده کردی ، پس واسه حذف اون از گرید باید اول اونو با یه کوئری از دیتابیس حذف و بعدش گرید رو دوباره پرش کن..
    فکر می کنم این روش بسیار هزینه بر باشه!

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    نقل قول: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط jalalx مشاهده تاپیک
    بعد از حذف شدن از datatable کافیه datagridview رو یه refresh کنید! تمومه!
    البته برای حالتی که datatable رو به datagridview.datasource داده باشید کار می کنه. من نمی دونم شما از چه روشی کار کردید؟ بطور دستی به datagridview اضافه کردید؟
    من یک query برای delete نوشتم و لزومی هم ندیدم که از dataGridView.dataSource استفاده کنم!!!

  6. #6

    نقل قول: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو

    بلاخره به جواب رسیدید؟
    آیا این روش که دوستمون گفتن رو امتحان کردید؟
    وقتی یه رکورد رو از دیتاتیبل حذف میکنی حتما از یه فیلد(کلید اصلی) استفاده کردی ، پس واسه حذف اون از گرید باید اول اونو با یه کوئری از دیتابیس حذف و بعدش گرید رو دوباره پرش کن.
    اگه به جواب نرسیدید راه حل های دیگری هم هست...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •