نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: انتقال کامل اطلاعات datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    Question انتقال کامل اطلاعات datagridview

    سلام

    من در یه فرمم یه دیتاگریدویو دارم و داخلشو پر می کنم و می خواهم اطلاعات این دیتاگریدویو فرم 1 به دیتاگریدویو فرم دوم ارسال بشه و اطلاعاتشون یکی بشود .

    ممنون

    اگه بد توضیح دادم بگید دوباره یگم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    خب این فور رو بنویسید:



    Form2 f2=new Form2();
    for(i=0; i<datagridview1.columns.count; i++)
    {
    f2.datagridview.columns[i]=datagridview1.columns[i];
    }

    foreach(datagridviewrow row in datagridview1.rows)
    {
    f2.datagridview.rows.add(row);
    for(j=0;j<datagridview1.columns.count;j++)
    {
    f2.datagridview.rows[(int)f2.datagridview.rows.count-1].cells[j].value=row.cells[j].value;
    }
    }

    f2.show();

  3. #3
    کاربر جدید آواتار nazaaniiiiiiin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    سلام
    من کدهایی که گفتید رو نوشتم ولی وقتی f2. رو می زنم به جای datagridview ، عبارت databinding رو می یاره
    می شه یکم راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    سلام دوست عزیز . میتونین نمونش رو از لینک زیر دانلود کنید :

    http://greendeveloper.ir/files/GD_Gridview.zip

  5. #5
    کاربر جدید آواتار nazaaniiiiiiin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    مرسی من نمی خوام تمام ستونهای datagrid فرم 1 رو به datagrid فرم2 ارسال کنم ؟
    باید چیکار کنم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    دوست عزیز موهای خودتو نکن!!!! کامل توضیح بده چی میخوای؟

  7. #7

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    کد زیر رو جایگزین کد درون اونت کلیک Button1 بکن :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm = new Form2();
    DataTable dt = ((DataTable)dataGridView1.DataSource).Copy();
    dt.Columns.RemoveAt(1);
    frm.dt = dt;
    frm.Show();
    }


    برای هر ستونی که نمیخوای وجود داشته باشه از

    dt.Columns.RemoveAt(n);

    استفاده کن ، برای اینکه منطقش برات سخت نشه از آخر Remove کن ، فرض بخوای ستون 0،4،7 رو پاک کنی اینجوری بنوس :

    dt.Columns.RemoveAt(7);
    dt.Columns.RemoveAt(4);
    dt.Columns.RemoveAt(0);

  8. #8
    کاربر جدید آواتار nazaaniiiiiiin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    میشه بگید این Error که برای خط * داده برای چیه ؟
    form2 f2 = new form2();
    for( int i =0;i<DGV1.columns.count;i++);
    *f2.DGV.columns[i] = DGV1.columns[i];
    ERROR :
    property or indexer 'System.Windows.Forms.DataGridViewColumnCollection .this[int]'cannot be assigned to --it is read only

  9. #9

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    نمیتونین به این شکل دو تا ستون رو به هم انتساب بدی ! همانطور که توی error آماده ستون ها Readonly هستن ، نمیتونین به هم انتساب بدین ، باید مشخصاتی که میخوای رو خودت ست کنی . مثل : columns[i].Caption="test"

  10. #10
    کاربر جدید آواتار nazaaniiiiiiin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    مرسی از راهنماییتون

  11. #11
    کاربر جدید آواتار nazaaniiiiiiin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    میشه حالت ستونها از readonly تغییر بدم ؟

  12. #12

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    نه ، شما نمیتونین با این روش به هیچ وجه انتساب انجام بدین !
    کاری که میخواید بکنید رو دقیق توضیح بدید ، تا بتونم راهنماییتون کنم .

  13. #13
    کاربر جدید آواتار nazaaniiiiiiin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    برنامه ام در رابطه با یک رستوران ، من می خوام گارسون اطلاعات سفارش مشتری رو که تو Gridview هست و با زدن check box مشخص می شه رو بگیره بعد اون رو بفرسته به فرم صندوق تا اونجا با استفاده از اطلاعات صندوق و یکسری اطلاعات که از جدول می گیره فاکتور را صادر کنه البته چون نمی دونستم اطلاعات فاکتور را چه جوری به شکل جدول روی فرم نایش بدم می خواستم از grid استفاده کنم بعد با زدن button چاپ مثل فیشهای رستوران برام چاپ کنه
    این یک بخشی از پروژه پایان نامه ام هستش

  14. #14

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    دوست عزیز یعنی شما برای گرفتن سفارش و بعدش رفتن اطلاعات سفارش مشتری به صندوق ، میخوای 2 تا فرم بزاری ، بعد تو یکی اطلاعات رو پر کنی بعد دکمه صندوق رو زدی اطلاعات از این فرم به فرم صندوق بره !؟!
    اگر الگوریتم تون اینی باشه که بنده متوجه شدم زیاد جالب نیست ، اگر قرار است سفارش سرپایی صورت بگیره و همون موقغ پرداخت شه (مثل بشتر فست فود ها) اصلا 2 تا فرم نیاز ندارین ، تو همین فرم سفارش رو میگیرین و فاکتور رو صادر میکنین دیگه .
    اما اگر قراره سفارش گرفته بشه و بعدا مشتری به صندوق مراجعه کنه ، اصلا روش شما جواب نمیده . حتما باید سفارش توی دیتابیس ذخیره بشه

  15. #15
    کاربر جدید آواتار nazaaniiiiiiin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط aminmousavi مشاهده تاپیک
    کد زیر رو جایگزین کد درون اونت کلیک Button1 بکن :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm = new Form2();
    DataTable dt = ((DataTable)dataGridView1.DataSource).Copy();
    dt.Columns.RemoveAt(1);
    frm.dt = dt;
    frm.Show();
    }


    برای هر ستونی که نمیخوای وجود داشته باشه از

    dt.Columns.RemoveAt(n);

    استفاده کن ، برای اینکه منطقش برات سخت نشه از آخر Remove کن ، فرض بخوای ستون 0،4،7 رو پاک کنی اینجوری بنوس :

    dt.Columns.RemoveAt(7);
    dt.Columns.RemoveAt(4);
    dt.Columns.RemoveAt(0);
    من این کدی که گفتید رو وارد کردم ولی به خط چهارم که میرسه این پیغام رو می ده
    Object reference not Set to an instance of an Object

  16. #16
    کاربر جدید آواتار nazaaniiiiiiin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    قراره بعد از سرو غذا به صندوق مراجعه کنند پس باید چیکار کنم ؟

  17. #17

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    در خصوص ارور ، کد رو تست کردم براتون گذاشتم . تا بقیه کدتون رو ندید که چجوری Datasource رو وارد میکنید نمیتوتن راهنمایتون بکنم .
    اصولش اینکه یک جدول به نام سفارش بسازید و موقع تسویه اطلاعات رو از جدول فراخوانی کنید نه از دیتاگرید صفحه قبل ! چون ممکنه مثلا من بیام غذا سفارش بدم ، تا وقتی که من نیام صندوق شما نمیتونید فرم سفارش من رو بندید چون اطلاعات سفارش من پاک میشه ! به همین دلیل رستوران سفارش نمیتونه از کس دیگه ای بگیره چون من غذام تمام نشده :دی

  18. #18
    کاربر جدید آواتار nazaaniiiiiiin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview

    مرسی ، میشه یک راهنمایی کنید که چطوری اطلاعات یک grid که چند تا ستون داره رو بریزم تو datatable برای سطرهاش می دونم حلقه for باید بزارم ولی برای ستونها نمی دونم باید چیکار کنم

  19. #19

    نقل قول: انتقال کامل اطلاعات datagridview


    DataTable dtable = new DataTable();
    foreach(DataGridViewColumn dc in dataGridView1.Columns)
    {
    dtable.Columns.Add(dc.HeaderText);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •