نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال درباره Gridviweو چگونگی تعریف سطح دسترسی

  1. #1

    سوال درباره Gridviweو چگونگی تعریف سطح دسترسی

    سوال اول: مشکل این کد چیه که داده ها رو به صورت علامت سوال به دیتابیس وارد میکنه و یه صورت علامت سوال هم نمایش میده؟ من از حرف هم قبل از استفاده کردم ولی جواب نداد
    SqlDataAdapter objadadptor = new SqlDataAdapter();
    SqlConnection objconnecton = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=kosar001;Integrated Security=True");
    DataSet obgdata = new DataSet();

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    objadadptor.SelectCommand = new SqlCommand();
    objadadptor.SelectCommand.Connection = objconnecton;
    objadadptor.SelectCommand.CommandText = "Insert into Tbl_Khadamate values ('" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text + "' )";
    objconnecton.Open();
    objadadptor.Fill(obgdata, "tbl_ff1");
    objconnecton.Close();


    سوال دوم: سطح دسترسی رو برای دو تا کاربر مختلف چه جوری تعریف کنیم؟ مثلا نمیخواهیم کاربر اول به دو صفحه دسترسی داشته باشد

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: سوال درباره Gridviweو چگونگی تعریف سطح دسترسی



    SqlDataAdapter objadadptor = new SqlDataAdapter();
    SqlConnection objconnecton = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=kosar001;Integrated Security=True");
    DataSet obgdata = new DataSet();

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    objadadptor.SelectCommand = new SqlCommand();
    objadadptor.SelectCommand.Connection = objconnecton;
    objadadptor.SelectCommand.CommandText = "Insert into Tbl_Khadamate values ('" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text + "' )";
    objconnecton.Open();
    objadadptor.Fill(obgdata, "tbl_ff1");
    objconnecton.Close();


    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: سوال درباره Gridviweو چگونگی تعریف سطح دسترسی

    با سلام.

    دوست عزیز پست بالا رو دادم تا بگم دفعه بعدی اینطوری پست بدی خیلی بهتره البته هر جور که خودت دوست داری میتونی پست بدی و شاید دلیلی که کسی ج شمارو نداده واسه این بوده اومدن دیدن اینطوری کد نوشتید رفتن( منظور قرار دادن در قالب کد هستش)

    خب دوست عزیز

    جواب سوا اول شما میشه کد زیر :



    string address_db = @"Data Source=CODENAME\MMDSQL;
    Initial Catalog=mmd;Integrated Security=True";
    SqlConnection con = new SqlConnection(address_db);
    SqlDataAdapter dba = new SqlDataAdapter();
    dba.SelectCommand = new SqlCommand();
    dba.SelectCommand.Connection = con;
    dba.SelectCommand.CommandText = "insert into t1 " +
    "values('" + textBox1.Text +"','" + textBox2.Text +"'"+
    ",'" + textBox3.Text +"')";
    con.Open();
    dba.SelectCommand.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    و در مورد سوال دومتون هم باید بگم شما باید یک یوزر نیم و پسوود برای هر کاربر ایجاد کنید و اینطوری میتونید محدودیت قائل بشید برای کاربران

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •