نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

  1. #1

    چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    طی یک دستور if می خوام بگم که اگه آیتمی از آیتمهای لیست باکس سلکت شده بود ، ویزیبل ، پیکچر باکس برابر true بشه چی باید بنویسم؟ممنون

    if (listBox1.SelectedItem == ؟)
    {
    pictureBox1.Visible = true;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

                if (checkedListBox1.GetItemChecked(0) == true)
    {
    pictureBox1.Visible = true;
    }

  3. #3

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
                if (checkedListBox1.GetItemChecked(0) == true)

    {
    pictureBox1.Visible = true;

    }
    این دستور رو بخوام برای لیست باکس بنویسم چطوری می شه؟

  4. #4

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    یه مثال ساده :


    private void listBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = listBox1.SelectedIndex;
    if (i == 2)
    MessageBox.Show("3");
    }


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.jpg‏ (17.0 کیلوبایت, 38 دیدار)






  5. #5

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    یه مثال ساده :


    private void listBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = listBox1.SelectedIndex;
    if (i == 2)
    MessageBox.Show("3");
    }


    ممنون ولی بازم اون چیزی که من می خوام نیست کسی راه حلی دگه ای ندره؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    میشه بگید دقیقا چی می خواهید؟

    العا درست اون چیزی رو که خواستید دوستان پاسخ دادن.

    اگر میشه یک بار دیگه سوالتون رو به روش دگه ای مطرح کنید.


    البته به نظر من شما نیومدی متغیر i رو سراسری تعریف بکنی و فقط تو رویداد SelectedIndexChanged اومدی نوشتیش واسه همین نمیتونی تو جاهای دیگه ازش استفاده بکنی.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hi.alir
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Iran
    پست
    207

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    شاید این جواب بده.

    if (listBox1.SelectedItem > -1)
    {
    pictureBox1.Visible = true;
    }

  8. #8

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    میشه بگید دقیقا چی می خواهید؟

    العا درست اون چیزی رو که خواستید دوستان پاسخ دادن.

    اگر میشه یک بار دیگه سوالتون رو به روش دگه ای مطرح کنید.


    البته به نظر من شما نیومدی متغیر i رو سراسری تعریف بکنی و فقط تو رویداد SelectedIndexChanged اومدی نوشتیش واسه همین نمیتونی تو جاهای دیگه ازش استفاده بکنی.
    ببینید من توی فرمم یک لیست باکس دارم + یک پیکچر باکس + دکمه حذف آیتم از لیست باکس :
    با کلیک بر روی آیتم های لیست باکس که آدرس عکس هستند اون عکس درون پیکچر باکس نشون داده می شه اما مشکلم انه وقتی که دکمه حذف آیم لیست باکس رو می زنم چون در حال نمایش توی پیکچر باکس هست برنامه دچار مشکل می شه واسه همین از کد ویزیبل خواستم استفاده کنم که فکر کنم اشتباه می کردم شما چه راه حلی دارید؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hi.alir
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Iran
    پست
    207

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    دکمه ی حذف ایتم از لیست باکس گزاشتید یا حذف عکس
    کد اون دکمه چیه؟
    واسه حذف ایتم از لیست باکس که مشکلی نباید پیش بیاد.
    اگه درست یادم مونده باشه ( VS ندارم ):
    listbox1.Items.remove(index)
    به جای index می تونید از listbox1.selecteditem استفاده کنید.
    البته اینجا یه باگ داره، اگر هیچ ایتمی انتخاب نشده باشه خطا میده، که واسه این مشکل هم می تونید از کدی که تو پست قبل گزاشتم استفاده کنید.

  10. #10

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    نقل قول نوشته شده توسط hi.alir مشاهده تاپیک
    دکمه ی حذف ایتم از لیست باکس گزاشتید یا حذف عکس
    کد اون دکمه چیه؟
    واسه حذف ایتم از لیست باکس که مشکلی نباید پیش بیاد.
    اگه درست یادم مونده باشه ( VS ندارم ):

    به جای index می تونید از listbox1.selecteditem استفاده کنید.
    البته اینجا یه باگ داره، اگر هیچ ایتمی انتخاب نشده باشه خطا میده، که واسه این مشکل هم می تونید از کدی که تو پست قبل گزاشتم استفاده کنید.
    کد حذف از لیست:


    private void button5_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox1.Visible = false;
    listBox1.Items.Remove(listBox1.SelectedItem);
    }


    کد حذف فیزیکی از هارد:

    System.IO.File.Delete(listBox1.SelectedItem.ToStri ng());
    listBox1.Items.Remove(listBox1.SelectedItem);
    listBox1.Refresh();


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ucnazard
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    چون فایل انتخاب شده تون در حال نمایش توسط pictureBoxاست حذف از هارد رو انجام نمیده
    من خودم الان همین مشکل رو تو پروژم دارم خاستم با nullکردن تصویر پیکچرباکس حذفش کنم بازم جواب نداد
    امیدوارم جوابش پیدا شه تو این تاپیک

  12. #12

    نقل قول: چگونگی نوشتن یک دستور خاص با if

    کسی از دوستان راه حلی پیدا نکرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •