نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مدیریت استثنا با Exception

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    مدیریت استثنا با Exception

    با سلام
    من می خواهم از طریق Exception شماره خطا یا توضیح خطای try & catch برایم ارسال شود
    البته نه خطاهای مایکروسافت بلکه خطاهای خود برنامه

    و در این خصوص هیچ اطلاعتی ندارم

    اگر می شود از مبتدی تا حرفه ای این موضوع را توضیح دهید , لطف می کنید

    و اگر می شود طرز ایجاد یک فرم زیبا برای EXCEPTIN را یا یاد دهید یا آدرس بدهید
    آخرین ویرایش به وسیله 359511 : چهارشنبه 13 مرداد 1389 در 10:59 صبح دلیل: کامل کردن سوال

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: مدیریت استثنا با Exception

    خواهشا کمک کنید
    اگر می شود حداقل یک توضیح کوچک در این مورد بدهید یا یک منبع لطف کنید برام بگذارید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sayan
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    377

    نقل قول: مدیریت استثنا با Exception

    سلام
    شما برای هر خطای مربوطه catch مربوطه رو می نویسی
    و داخل کدش خطایی که خودت میخواهی را برگشت می دی

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    Exclamation نقل قول: مدیریت استثنا با Exception

    حالا می شه بگید چطوری می توانم یک فرم زیبا و کاربر پسند برای نمایش EXEPTION ها ایجاد نمایم

  5. #5

    نقل قول: مدیریت استثنا با Exception

    در اینجا، قسمتی از کتاب جاوا برای دانشجوی کامپیوتر ، که به صورت مقاله در آمده است را می توانید داونلود کنید:

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=159114

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: مدیریت استثنا با Exception

    سلام من هم همين سوال اول 359511 رو دارم اما جواب sayan هم خيلي كليه. ميشه بيشتر توضيح بديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •