نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی فراخوانی تمام ستونهای یک داده خاص

  1. #1

    Post چگونگی فراخوانی تمام ستونهای یک داده خاص

    باید برای دکمه طراحی شده در فرم چه دستوری بنویسیم تا اقدام به فراخوانی تمام ستونهای یک داده خاص بر اساس آنچه که در تکست باکس نوشته شده بکند؟ یعنی چکار کنیم تا تمام ستونهای یک داده که اسم آن در تکست باکس نوشته شده نمایش داده بشوند؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: چگونگی فراخوانی تمام ستونهای یک داده خاص

    یعنی چکار کنیم تا تمام ستونهای یک داده که اسم آن در تکست باکس نوشته شده نمایش داده بشوند؟
    درکجا نمایش داده شوند؟؟

  3. #3

    نقل قول: چگونگی فراخوانی تمام ستونهای یک داده خاص

    نقل قول نوشته شده توسط حجتی نیا مشاهده تاپیک
    درکجا نمایش داده شوند؟؟
    در گرید ویو داخل همون فرم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: چگونگی فراخوانی تمام ستونهای یک داده خاص

    dataset ds=new dataset();
    sqldataadapter da=new sqldataadapter("select * from table where key=@key",objsqlconnection);
    da.parametr.addwithvalue("@key",textbox.text);
    ds.clear();
    da.fill(ds,"temp");
    objsqlconnection.close();
    datagridview.datasource=ds.table["temp"];

  5. #5

    نقل قول: چگونگی فراخوانی تمام ستونهای یک داده خاص

    نقل قول نوشته شده توسط حجتی نیا مشاهده تاپیک
    dataset ds=new dataset();
    sqldataadapter da=new sqldataadapter("select * from table where key=@key",objsqlconnection);
    da.parametr.addwithvalue("@key",textbox.text);
    ds.clear();
    da.fill(ds,"temp");
    objsqlconnection.close();
    datagridview.datasource=ds.table["temp"];
    ممنون از توضیحتون. فقط یک سوال تکمیلی. من الان توی فرمم یه گیرد ویو هست + یک تکست باکس + دکمه. هدفم اینه با نوشتن متنی در داخل تکست باکس و زدن دکمه اگه اطلاعات در داخل دیتابیس موجود هست تمام ستونهای مربوط به اونها نمایش داده بشوند. کدهایی رو برای دکمه نوشتم (از قبل-در زیر می بینید) فقط نمی دونم کدومش اضافه هست کدومش اضافه نیست. اگه می شه لطفی بکو ببین کدومش اضافست و اینکه کدهایی که شما زحمت کشیدی و نوشتی باید کجای این کدها قرار بگیرند. بهرحال کم سوادم و در حال یادگیری.ممنون


    try
    {
    SqlConnection sqlcn = new SqlConnection(s);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = sqlcn;
    cmd.CommandText = "select mozoeh * from pa";
    if (sqlcn.State == ConnectionState.Open)
    sqlcn.Close();
    sqlcn.Open();
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(dr);
    DataView dv = dt.DefaultView;
    dataGridView1.DataSource = dv;
    if (sqlcn.State == ConnectionState.Open)
    sqlcn.Close();
    dataGridView1.Visible = true;
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("");
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: چگونگی فراخوانی تمام ستونهای یک داده خاص

    ببین کدومش اضافست و اینکه کدهایی که شما زحمت کشیدی و نوشتی باید کجای این کدها قرار بگیرند.
    کدی که گذاشتم رو تو رویداد کلید بزار و لازم به کد دیگه نیست...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •