نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه ازمتن های فارسی درجاوااسکریپت یاvbاسکریپت استفاده کنم؟

  1. #1

    چگونه ازمتن های فارسی درجاوااسکریپت یاvbاسکریپت استفاده کنم؟

    با سلام به دوستان عزیز
    من میخواهم منوهایی با vb اسکریپت یا جاوا اسکریپت بسازم اما با نوشتن مطالب فارسی در این منو ها مشکل دارم لطفا اگر کسی میتواند در این مورد اطلاعاتی در اختیار من قرار دهد

  2. #2
    اگه فرمت صفحه فارسی باشه تو نوشتن کدهای JS یا VBS نباید به مشکل خاصی بر بخوری اگر بازهم در نوشتن فارسی مشکل داشتی میتونی گزینه های منو خودت رو با فرمت unicode بنویسی و در کد خودت past کنی.
    این صفحه بطور پیش فرض هم از راسته هم اینکه زبان فارسی رو بصورت یونی کد ساپورت میکنه...

    <html dir="rtl">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    </head>
    <body>
    </body>
    </html>

  3. #3
    برنامه های مخصوص این کار هستند (ایجاد منو) (مثلا menubuilder که خروجی Html , javascript بهت می دهند) (که برای فونت های فارسی هم مشکل ندارند)
    و می تونه از نمونه کارهای آماده نیز استفاده کنی (مثلا سایتهایی که دارای چنین منوهای هستند)
    (کافیه تا اون صفحه رو ضبط کنی و به قسمت مربوط (کد جاوای مربوط به منوسازی مراجعه کنی)
    به طور نمونه من یکی تو سایت www.maarefislami.com انجام دادم (سورس مربوط به منوسازی به نام persain_menu.js در داخل شاخه java هست (که البته بعد از ذخیره صفحه))

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •