نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اتصال وی بی به اکسس و جستجوی یک رکورد

  1. #1

    اتصال وی بی به اکسس و جستجوی یک رکورد

    سلام
    من میخوام فقط و فقط از طریق کد تو برنامه وی بی وصل بشم به اکسس و یک رکورد رو سرچ کنم لطفا در مورد کدهایی که باید استفاده کنم کمکم کنید
    خیلی خیلی ممنونم
    من خیلی تو سایت گشتم ولی مطلب مورد نظرم رو پیدا نکردم لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: اتصال وی بی بخ اکسس و جستجوی یک رکورد

    بهترین روش رو انتخاب کردید.

    ابتدا از Refrences گزینه Microsoft Actvix Data Object 2.8 رو تیک بزنید.
    Dim Cn As New ADODB.Connection
    Dim Rs As New ADODB.Recordset

    Private Sub Form_Load()
    Cn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _
    "Data Source=" & App.Path & "\Access.mdb;" & _
    "Mode=ReadWrite;" & _
    "Persist Security Info=False;" & _
    "Jet OLEDB:Database Password = 1"
    Cn.Open
    Rs.CursorLocation = adUseClient
    Rs.Open "Table1", Cn, adOpenStatic, adLockPessimistic
    End Sub

    به جای Table1 اسم جدول خودتون رو بنویسید.
    متغیر Cn یک شیء برای برقراری ارتباط و متغیر Rs رکوردست شما خواهد بود.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: اتصال وی بی بخ اکسس و جستجوی یک رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    بهترین روش رو انتخاب کردید.
    سلام دوست عزیز
    میشه بگید چرا بهترین روش کد نویسیه؟

    وقتی خود وی بی این قابلیت رو داره که به طور خودکار این عمل رو انجام بده چرا باید از کدنویسی استفاده کرد

  4. #4

    نقل قول: اتصال وی بی بخ اکسس و جستجوی یک رکورد

    من می خوام کدها رو دقیق یاد بگیرم واسه همین
    هیچ دلیل دیگه ای هم ندارم
    ممنونم از همتون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: اتصال وی بی بخ اکسس و جستجوی یک رکورد

    میشه بگید چرا بهترین روش کد نویسیه؟

    وقتی خود وی بی این قابلیت رو داره که به طور خودکار این عمل رو انجام بده چرا باید از کدنویسی استفاده کرد
    به چند دلیل:
    • عدم نیاز به کامپوننت (ocx) و سهولت اجرا در سیستم های دیگه.

    • تسلط بهتر جهت نوشتن و تغییر در ConnectionString ، نحوه دسترسی به بانک و در نتیجه تفهیم بهتر.

    • چنانچه از یک کنترل برای ارتباط با بانک استفاده کنید برای دسترسی به اطلاعات در دیگر فرم های برنامه همواره باید به فرم حاوی کنترل مراجعه کنید.

    البته موارد بالا نظرات و علایق شخصیست.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: اتصال وی بی بخ اکسس و جستجوی یک رکورد

    و ...
    * عدم نیاز به قرار دادن تعداد زیادی ado روی فرم ها .
    * عدم نیاز به کنترل refresh کردن ado ها . واسه خودم زیاد پیش اومده ، زمانی که یک ado باز میمونه ، اگر از فرم دیگه ای اطلاعات ثبت بشه ، باید حتما داخل این ado هم refresh اجرا بشه . اما در صورتی که به صورت runtime بسازیم ، rst مربوطه بسته میشه و با باز شدن برنامه دوباره اطلاعات درونش ریخته میشه .

  7. #7

    نقل قول: اتصال وی بی به اکسس و جستجوی یک رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط ofog_22 مشاهده تاپیک
    من میخوام فقط و فقط از طریق کد تو برنامه وی بی وصل بشم به اکسس و یک رکورد رو سرچ کنم لطفا در مورد کدهایی که باید استفاده کنم کمکم کنید
    در این کتاب می تونید توضیحات کاملی از نحوه هر دو روش (کد نویسی و استفاده از ویزاردها) رو یا بگیرید :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=235192

    موفق باشید/

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار damas90
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    32

    نقل قول: اتصال وی بی بخ اکسس و جستجوی یک رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    بهترین روش رو انتخاب کردید.

    ابتدا از Refrences گزینه Microsoft Actvix Data Object 2.8 رو تیک بزنید.

    Dim Cn As New ADODB.Connection



    Dim Rs As New ADODB.Recordset

    Private Sub Form_Load()
    Cn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _
    "Data Source=" & App.Path & "\Access.mdb;" & _
    "Mode=ReadWrite;" & _
    "Persist Security Info=False;" & _
    "Jet OLEDB:Database Password = 1"
    Cn.Open
    Rs.CursorLocation = adUseClient
    Rs.Open "Table1", Cn, adOpenStatic, adLockPessimistic

    End Sub


    به جای Table1 اسم جدول خودتون رو بنویسید.
    متغیر Cn یک شیء برای برقراری ارتباط و متغیر Rs رکوردست شما خواهد بود.

    سلام دوست عزيز
    ADODB كاربردش چيه وكلا چيه؟؟
    من ميخوام اكسس رو به ويژال استوديو متصل كنم همين كد شما رو كپي پيست كردم اما همش ارور ميده ميشه راهنماييم كنيد ممنون ميشم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    Smile نقل قول: اتصال وی بی بخ اکسس و جستجوی یک رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط damas90 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز
    ADODB كاربردش چيه وكلا چيه؟؟
    من ميخوام اكسس رو به ويژال استوديو متصل كنم همين كد شما رو كپي پيست كردم اما همش ارور ميده ميشه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
    [/LEFT]
    سلام
    برای اتصال به بانک و انجام عملیات مربوطه.

    ابتدا از Refrences گزینه Microsoft Activex Data Object 2.8 رو تیک و Ok کنید.
    اگه بانکتون رو کنار فایل اجرایی بزارین و اسم بانک رو در اون قسمت از کد که Access.mdb هست به اسم بانک خودتون و Table1 رو هم به اسن جدول خودتون تغییر بدین برنامه تون به بانک وصل میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •