نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال:دسترسی به کلاس Application

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    29
    پست
    661

    سوال:دسترسی به کلاس Application

    سلام..
    توی برنامم یک کلاس گذاشتم و میخام توی اون کلای به applicatio.startupPath دسترسی پیدا کنم...اما نمیشه!چرا؟


  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    983

    نقل قول: سوال:دسترسی به کلاس Application

    پروژت از چه نوعی هست؟ ClassLibrary
    که اگر اینطوره باید رفرنس System.Windows.Forms.dll رو به پروژت Add کنی و در ضمن کلاس Application در داخل فضای نام System.Windows.Forms.Application قرار داره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    29
    پست
    661

    نقل قول: سوال:دسترسی به کلاس Application

    تشکر میکنم System.Windows.Forms.Application را اضافه کردم درست شد.
    اما کلاس لابریری چی هست؟یکم توضیح میدید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •