نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی ایجاد یک event در یک کلاس

  1. #1

    چگونگی ایجاد یک event در یک کلاس

    با سلام
    من یک کلاس از یک تکست باکس سفارشی شده دارم(فقط کلاس هست نه آبجکت) که میخام ایونتهای مربوط به کلیک رو برای اون پیاده سازی کنم
    مثلا اگر رو تکست باکس کلیک شد، زبان برنامه، فونت (یا هر چیز دیگه ای) عوض بشه و یا بتونم یک متد رو فراخوانی کنم
    میدونم که میتونم این رو بعد از ساختن آبجکت انجام بدم ولی اگر فقط یک کلاس داشته باشم چطور میشه چنین کاری کرد؟
    اگر کسی اطلاعاتی در این باره داره لطفا کمک کنه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: چگونگی ایجاد یک event در یک کلاس

    سلام به همه
    اول یه نمونه هندلر اون رویداد رو بساز بعد استفاده کن.
    یعنی تو فرم لود بنویس:

    GotFocus += new RoutedEventHandler(textBox1_GotFocus);
    تکس باکس فوکوس میگیره نه اینکه کلیک بشه!
    خوب حالا متد این رویداد رو بنویس یعنی:

    private void textBox1_GotFocus(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    کارهایی که میخوای رو تو این بنویس!
    }
    امیدوارم که مفید باشه

  3. #3

    نقل قول: چگونگی ایجاد یک event در یک کلاس

    متوجه منظورتون نشدم

    من فقط یه کلاس از یه تکست باکس دارم(یعنی میخام ایونت رو داخل کلاس بنویسم نه بعد از ساخت یه تکست باکس از این کلاس)
    فکر کنم شما منظورتون آبجکت هست(textbox1)
    متد رو باید توی کلاس نوشته بشه؟
    میشه یه کم بیشتر توضیح بدید
    متشکرم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: چگونگی ایجاد یک event در یک کلاس

    بهتر اول من یه سوال بپرسم:
    یعنی یه کلاس جدید نوشتین که در اثنای کارتون تو این کلاس، میخوای تغییر یافتن مقدار یه استرینگ بخصوصی رو بررسی کنین؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: چگونگی ایجاد یک event در یک کلاس

    سلام
    اینطوری:

    class MyTextBox : System.Windows.Forms.TextBox
    {
    protected override void OnClick(EventArgs e)
    {
    System.Windows.Forms.MessageBox.Show("Clicked...") ;
    base.OnClick(e);
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: چگونگی ایجاد یک event در یک کلاس

    خیلی از راهنماییتون ممنونم
    خیلی کمکم کرد

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •