نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کپی فایل در شبکه

  1. #1

    کپی فایل در شبکه

    با سلام خدمت استاید محترم
    می خواهم فایلی را از یک کامپیوتر در شبکه به کامپیوتری دیگر کپی کنم با فرض های
    فایل مبدا c:\a.txt
    ip کامپیوتر مقصد 192.168.1.10
    Admin username
    1234 password
    پوشه \C:\Share در کامپیوتر مقصد

    چگونه می توانم این کار را انجام دهم؟

  2. #2

    نقل قول: کپی فایل در شبکه

    این کارو باید با استفاده از FTP انجام بدید
    یک سورس هم داشتم اگر پیداش کردم می ذارم همینجا

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: کپی فایل در شبکه

    در مورد آپلود فایل با استفاده از FTP قبلا توی همین فروم بحث شده یه سرچی بکن پیدا می کنی؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: کپی فایل در شبکه

    به این لینک سر بزن مشکلت حل میشه:

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=235901

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: کپی فایل در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط Alghoochi مشاهده تاپیک
    به این لینک سر بزن مشکلت حل میشه:

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=235901
    نقل قول نوشته شده توسط 09111111111 مشاهده تاپیک
    این کارو باید با استفاده از FTP انجام بدید
    یک سورس هم داشتم اگر پیداش کردم می ذارم همینجا
    من نمی دونم کپی فایل در شبکه چه ربطی به FTP داره؟

    ---------------------------------
    می خواهم فایلی را از یک کامپیوتر در شبکه به کامپیوتری دیگر کپی کنم با فرض های
    فایل مبدا c:\a.txt
    ip کامپیوتر مقصد 192.168.1.10
    Admin username
    1234 password
    پوشه \C:\Share در کامپیوتر مقصد

    چگونه می توانم این کار را انجام دهم؟
    دوست عزیزم.
    شما باید User Name , Password مقصد رو داشته باشی و یه جورایی Login کرده باشی.
    راهش اینه :
    AppDomain.CurrentDomain.SetPrincipalPolicy(Princip alPolicy.WindowsPrincipal)

    Dim idnt As New WindowsIdentity(username, password)
    Dim context As WindowsImpersonationContext = idnt.Impersonate()
    برای Login بود. برای Copy هم مثل Copy کردن عادی :

    Snippet
    FileCopy("YourSource", "192.168.1.10\Share\")


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: کپی فایل در شبکه

    سلام،
    من هم به این کد احتیاج دارم. تست کنین اگه جواب داد به ما هم بگین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile نقل قول: کپی فایل در شبکه

    من در شبکه WorkGroup استفاده کردم، جواب نداد خطای زیر را داد
    Incorect Function

  8. #8
    کاربر جدید آواتار VB.NET 2010
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Computer
    سن
    36
    پست
    20

    نقل قول: کپی فایل در شبکه

    ولی میشه به صورت کپی عادی انجام داد، قبلا انجام دادم
    (اگه اجازه create , write ) داشته باشی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: کپی فایل در شبکه

    دوست عزیز من مدتهاست که دارم از دستور filecopy تو شبکه استفاده می کنم هیچ شکلی هم ندارم
    فقط بایدحواست به 2 تا نکته باشه
    1 اینکه اولا از تو ویندوزت بتونی کامپیوتر مقصد رو ببینی و اگه یوزر پس داشت , یوزر پس و وارد کنی تا وارد بشه بعد برنامه رو اجرا کنی
    2 پوشه مقصد تو باید اجازه دسترسی (نوشتن ) توش رو داشته باشی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    144

    نقل قول: کپی فایل در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط hossein-khoshseyar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من مدتهاست که دارم از دستور filecopy تو شبکه استفاده می کنم هیچ شکلی هم ندارم
    فقط بایدحواست به 2 تا نکته باشه
    1 اینکه اولا از تو ویندوزت بتونی کامپیوتر مقصد رو ببینی و اگه یوزر پس داشت , یوزر پس و وارد کنی تا وارد بشه بعد برنامه رو اجرا کنی
    2 پوشه مقصد تو باید اجازه دسترسی (نوشتن ) توش رو داشته باشی
    چطور ميشه داخل برنامه از user خاصي استفاده كرد.چون ممكنه كه نخواهيم user ويندوز دسترسي خارج از برنامه به فايل يا پوشه مورد نظر داشته باشه.
    دوستان اگه راه حلي در اين مورد دارند لطف كنند با يه نمونه برنامه ارائه كنند. چون بعضي از راه حل هاي ارائه شده داراي خطا هستند.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    144

    نقل قول: کپی فایل در شبکه

    دوستان اگه راه حلی دارند لطفا دریغ نکنند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •