نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جستجو در ArrayList

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    Koreieh Khaki
    پست
    17

    Question جستجو در ArrayList

    سلام دوستان
    من Arraylist ای دارم که آبجکتهایی از یه کلاسی که خودم ساختم دارم حالا میخوام یه آیتم مشخصی رو تو این Arraylist پیدا کنم که البته میدونم باید از Contains استفاده کنم و بعد در ضورت وجود چنین آیتمی، دیگر آیتمهای این Arraylist رو در TextBoxهایی نمایش بدم حالا باید چیکار کنم؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    سلام
    ... در TextBoxهایی نمایش بدم
    نمی دونم دارید چه کار می کنید ولی فکر می کنم بهتره از listbox یا listview استفاده کنید.
    حالا باید چیکار کنم؟؟؟
    نمی دونم سر کدوم قسمتش مشکل دارید. لطفا مسئله رو بازتر کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    اولاً که چون یک کلاسه بهتره که از List<T> استفاده کنید.
    Contains
    خیر.
    باید از FindFirst استفاده کنید.
    و یه predicate بهش بدید.

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    Koreieh Khaki
    پست
    17

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    نقل قول نوشته شده توسط cardano7 مشاهده تاپیک
    سلام
    نمی دونم دارید چه کار می کنید ولی فکر می کنم بهتره از listbox یا listview استفاده کنید.
    نمی دونم سر کدوم قسمتش مشکل دارید. لطفا مسئله رو بازتر کنید.
    نه حتما باید تو TextBox نمایش داده بشه .مشکلم تو پیدا کردن اون آیتم های بعدی و نمایش اونا تو TextBoxهاست.

  5. #5

    نقل قول: جستجو در ArrayList

     MyClass c = null;
    try
    {
    c = myArrayList.Cast<MyClass>().First(n => n.MyProperty == 10);
    }catch{}
    if (c != null)
    {
    for (int i = myArrayList.IndexOf(c); i < myArrayList.Count; i++)
    {
    //get a[i]
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    ببین مرضیه برای راحتی کار از یه foreach استفاده کن و بعد توش شرطو بنویس و بعد هم
    textbox1.text+=class.obj; موفق باشی

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    Koreieh Khaki
    پست
    17

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    نقل قول نوشته شده توسط parva-88 مشاهده تاپیک
    ببین مرضیه برای راحتی کار از یه foreach استفاده کن و بعد توش شرطو بنویس و بعد هم
    textbox1.text+=class.obj; موفق باشی
    پروا جان بیشتر توضیح بده متوجه نمیشم.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار moharrami
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    88

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    نقل قول نوشته شده توسط Marzieh-H مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من Arraylist ای دارم که آبجکتهایی از یه کلاسی که خودم ساختم دارم حالا میخوام یه آیتم مشخصی رو تو این Arraylist پیدا کنم که البته میدونم باید از Contains استفاده کنم و بعد در ضورت وجود چنین آیتمی، دیگر آیتمهای این Arraylist رو در TextBoxهایی نمایش بدم حالا باید چیکار کنم؟؟؟
    اگه منظورتون رو متوجه شده باشم اعضای لیست رو میخوایید بجز آیتم مورد نظر. برای اینکار کد زیر رو امتحان کنید :

    var tmp=arrrayList.cast<yourClass>();
    var query=tmp.where(i=>i!=object);


    در این کد منظور از object آیتمی هست که شما نمی خواهید در لیست تون باشه

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    Koreieh Khaki
    پست
    17

    Wink نقل قول: جستجو در ArrayList

    نقل قول نوشته شده توسط moharrami مشاهده تاپیک
    اگه منظورتون رو متوجه شده باشم اعضای لیست رو میخوایید بجز آیتم مورد نظر. برای اینکار کد زیر رو امتحان کنید :

    var tmp=arrrayList.cast<yourClass>();
    var query=tmp.where(i=>i!=object);


    در این کد منظور از object آیتمی هست که شما نمی خواهید در لیست تون باشه
    بذارید بیشتر توضیح بدم: من یه کلاس book دارم یک booksArray که تو یه کلاس دیگه ای مثل کلاس آموزش تعریف شده حالا تو یه فرم با کلیک روی یه دکمه باید شی از کلاس book ساخته بشه و تو booksArray ذخیره بشه که برای این کار من یه شی از کلاس book رو ساختم و اطلاغات رو از TextBoxها میگیرم وتوی booksArray یه شی از کلاس آموزش که دارم ذخیره میکنم حالا میخوام با یه دکمه دیگه با دادن کد یه کتابی که تو booksArray دارم (با متدی چک می کنم) بقیه اصلاعات کتاب رو تو TextBox ها نمایش بدم که اینجا رو نمیدونم چیکار کنم لطفا واضح تر راهنمایی کنید .....

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    نقل قول نوشته شده توسط Marzieh-H مشاهده تاپیک
    بذارید بیشتر توضیح بدم: من یه کلاس book دارم یک booksArray که تو یه کلاس دیگه ای مثل کلاس آموزش تعریف شده حالا تو یه فرم با کلیک روی یه دکمه باید شی از کلاس book ساخته بشه و تو booksArray ذخیره بشه که برای این کار من یه شی از کلاس book رو ساختم و اطلاغات رو از TextBoxها میگیرم وتوی booksArray یه شی از کلاس آموزش که دارم ذخیره میکنم حالا میخوام با یه دکمه دیگه با دادن کد یه کتابی که تو booksArray دارم (با متدی چک می کنم) بقیه اصلاعات کتاب رو تو TextBox ها نمایش بدم که اینجا رو نمیدونم چیکار کنم لطفا واضح تر راهنمایی کنید .....
    توضیحتان گیج کننده است، دوباره ساده تر توضیح بدید (اینکه چکار میکنید مهم نیست، اینکه چی هست و چکاری لازم است که انجام بشد را توضیح بدید).
    تا جایی که من فهمیدم یک آرایه از کتاب دارید و میخواهید که در کنترلهایی با داتا بایندینگ نمیاشش بدید؟ اگر که نه توضیح ساده تر بدید یا هم کد بفرستید.

  11. #11

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    نقل قول نوشته شده توسط Marzieh-H مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من Arraylist ای دارم که آبجکتهایی از یه کلاسی که خودم ساختم دارم حالا میخوام یه آیتم مشخصی رو تو این Arraylist پیدا کنم که البته میدونم باید از Contains استفاده کنم و بعد در ضورت وجود چنین آیتمی، دیگر آیتمهای این Arraylist رو در TextBoxهایی نمایش بدم حالا باید چیکار کنم؟؟؟
    بذارید بیشتر توضیح بدم: من یه کلاس book دارم یک booksArray که تو یه کلاس دیگه ای مثل کلاس آموزش تعریف شده حالا تو یه فرم با کلیک روی یه دکمه باید شی از کلاس book ساخته بشه و تو booksArray ذخیره بشه که برای این کار من یه شی از کلاس book رو ساختم و اطلاغات رو از TextBoxها میگیرم وتوی booksArray یه شی از کلاس آموزش که دارم ذخیره میکنم حالا میخوام با یه دکمه دیگه با دادن کد یه کتابی که تو booksArray دارم (با متدی چک می کنم) بقیه اصلاعات کتاب رو تو TextBox ها نمایش بدم که اینجا رو نمیدونم چیکار کنم لطفا واضح تر راهنمایی کنید .....
    این 2 تا خیلی با هم فرق دارن ...
    ArrayList array = new ArrayList();

    Book b = array.Cast<Book>().First(n => n.CodeKetab == TextBoxCodeKetab.Text);
    textboxName.Text = b.name;
    textboxAuther.Text = b.Auther;

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    Koreieh Khaki
    پست
    17

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    تا جایی که من فهمیدم یک آرایه از کتاب دارید و میخواهید که در کنترلهایی با داتا بایندینگ نمیاشش بدید؟
    تقریبا منظورم همینه .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: جستجو در ArrayList

    نقل قول نوشته شده توسط Marzieh-H مشاهده تاپیک
    تقریبا منظورم همینه .
    اگر از بایندینگ سورس استفاده میکنید مشکلی نیست، داتاسورس بایندینگ سورس را به عنصر آرایه ربط بدید.
    قبلاً مثال در این زمینه فرستاده شده بود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •